Kotolga

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Mizter

Re: Kotolga

Post autor: Mizter »

mimo ogromnej sympatii i szacunku do dyskografii to wyglada jakby od niej śmierdziało tanim szlugiem
🌴 latinogang 🌴

#freefromage
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Tu jeszcze wcześniejsze wideo dla dodatkowego kontekstu - Kotolga pisała maturę 4 lata temu, od 4 lat żongluje kierunkami i do tej pory były to dziennikarstwo oraz turystyka i rekreacja, jak sama twierdzi nie wybiera kierunków wg tego co ją interesuje, a co dopiero może zainteresować.

Temat Studenciakixd na pełnej

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Mizter pisze: 16 lip 2026, 19:30 mimo ogromnej sympatii i szacunku do dyskografii to wyglada jakby od niej śmierdziało tanim szlugiem
Na pewno jest to przykryte perfumami Skolima
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

Mizter pisze: 16 lip 2026, 19:30 mimo ogromnej sympatii i szacunku do dyskografii to wyglada jakby od niej śmierdziało tanim szlugiem
i harnasiem. ideał
dziwki basen i machanie kutasem
Awatar użytkownika
bronek
FAJNOSLGWKOWICZ

Post autor: bronek »

Ten specyficzny sposob malowania oczow to chyba zainspirowane
Spoiler
Obrazek
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużego
Awatar użytkownika
Sionek

Post autor: Sionek »

Kotoldze niepotrzebne studia. Wystarczy kilka virali, jak wskoczy do topki pod względem liczby słuchaczy to zacznie kręcić się samo i co by nie wydała będzie hitem. W parę lat zarobi tyle że do końca życia starczy.
Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

na pewno nie idzie na studia żeby mieć tańsze bilety komunikacji

🎵 h w d p
kanarom w autobusie
chcesz mi skasować bilet
możesz całować mnie w dupę

pociąg znowu zfinowany
w intercity mam układy
niech pierdolą się kanary
mój przystanek na żądanie 🎵
🌴 latinogang 🌴

#freefromage
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Sionek pisze: 16 lip 2026, 21:09 Kotoldze niepotrzebne studia. Wystarczy kilka virali, jak wskoczy do topki pod względem liczby słuchaczy to zacznie kręcić się samo i co by nie wydała będzie hitem. W parę lat zarobi tyle że do końca życia starczy.
I wtedy kupi sobie mózg czy o co chodzi
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Kolego ale proszę nie obrazac w tym temacie.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

jajca pisze: 16 lip 2026, 21:20 I wtedy kupi sobie mózg czy o co chodzi
Kotolga jest taka miła, że i Tobie by kupiła :oops:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

To nie o Oldze jak cos tylko nie rozumiem czemu studia maja byc niepotrzebne komuś kto ma hajs, przeciez moga sie przydać tez do innych rzeczy np ruchania alternatywek

Dodano po 1 minucie 28 sekundach:
A z konowałów wystawiających faktury za pierwszą pomoc ofiarom wypadków na ulicy kazdy kręci beke
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Sionek pisze: 16 lip 2026, 21:09 Kotoldze niepotrzebne studia. Wystarczy kilka virali, jak wskoczy do topki pod względem liczby słuchaczy to zacznie kręcić się samo i co by nie wydała będzie hitem. W parę lat zarobi tyle że do końca życia starczy.
dokładnie, dlatego tak ważne jest żebyście najpierw zmienili avatary

Instrukcja:
Twoje konto > profil > avatar
Adres zewnętrzny: https://i.postimg.cc/25cfGHCn/4kr5udf.png
Wymiary: 150x150
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

XDDDDDDDDDDDDD zawylem
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
bronek
FAJNOSLGWKOWICZ

Post autor: bronek »

:lol: :lol:
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużego
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

mimo wszelkiej sympatii, bo wydaje sie byc mila i fajna dziewczyna do rozanca i do tanca + robi potezne bengiery to jednak
SWN pisze: 16 lip 2026, 20:15 Kotolga pisała maturę 4 lata temu, od 4 lat żongluje kierunkami i do tej pory były to dziennikarstwo oraz turystyka i rekreacja, jak sama twierdzi nie wybiera kierunków wg tego co ją interesuje, a co dopiero może zainteresować.
primo to ma wyjebane w te cale studiowanie wiec nie rozumiem dorabiania ideologii, a secundo to za takie podejscie powinno byc latajace kolano na otrzezwienie. jak se czasem przypomne jak potrafily osoby, ktore nie interesuja sie kierunkiem i sa tylko po papier, sabotowac kurwa kazde ciekawsze zajecia lub pomysly prowadzacych i nie tylko to krew mnie zalewa
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

@Jose zamiast bananów co innego tam powinno być :lol:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Jose pisze: 16 lip 2026, 21:48 dlatego tak ważne jest żebyście najpierw zmienili avatary
Drugi raz nie zaśpię, jestem gotowy na forumowe happeningi.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Xddd props
Awatar użytkownika
bcn

Post autor: bcn »

kotolga sie skonczyla prosze zamknac temat
lygrys pisze: 30 sty 2024, 14:01 Dzisiaj biję psa penisem po czole
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Megidox pisze: 17 lip 2026, 6:54 @Jose zamiast bananów co innego tam powinno być :lol:
Rewolwery

Dodano po 5 minutach 30 sekundach:
Wow, to naprawdę działa! Nie wierzyłem w to, myślałem że to tylko głupi łańcuszek internetowy, ale moje oppo nagle wydało dźwięk powiadomienia - na moje konto w banku Millennium trafił kupon o wartości 50 złotych na sigmę, rizz oraz czejny! Możecie mi nie wierzyć, ale co wam szkodzi spróbować? To tylko awatar, to tylko minuta roboty, a instrukcje zostały podane. Pokażmy, że my, użytkowniccy forum ślizagawka.eu razem jesteśmy w stanie zmieniać świat na lepsze!
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
ODPOWIEDZ