Kotolga
Re: Kotolga
mimo ogromnej sympatii i szacunku do dyskografii to wyglada jakby od niej śmierdziało tanim szlugiem
#freefromage
Tu jeszcze wcześniejsze wideo dla dodatkowego kontekstu - Kotolga pisała maturę 4 lata temu, od 4 lat żongluje kierunkami i do tej pory były to dziennikarstwo oraz turystyka i rekreacja, jak sama twierdzi nie wybiera kierunków wg tego co ją interesuje, a co dopiero może zainteresować.
Temat Studenciakixd na pełnej
Temat Studenciakixd na pełnej
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Na pewno jest to przykryte perfumami Skolima
Ten specyficzny sposob malowania oczow to chyba zainspirowane

Spoiler

Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Kotoldze niepotrzebne studia. Wystarczy kilka virali, jak wskoczy do topki pod względem liczby słuchaczy to zacznie kręcić się samo i co by nie wydała będzie hitem. W parę lat zarobi tyle że do końca życia starczy.
na pewno nie idzie na studia żeby mieć tańsze bilety komunikacji
h w d p
kanarom w autobusie
chcesz mi skasować bilet
możesz całować mnie w dupę
pociąg znowu zfinowany
w intercity mam układy
niech pierdolą się kanary
mój przystanek na żądanie
kanarom w autobusie
chcesz mi skasować bilet
możesz całować mnie w dupę
pociąg znowu zfinowany
w intercity mam układy
niech pierdolą się kanary
mój przystanek na żądanie
#freefromage
I wtedy kupi sobie mózg czy o co chodzi
Kolego ale proszę nie obrazac w tym temacie.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- marmolad_k2
Kotolga jest taka miła, że i Tobie by kupiła
To nie o Oldze jak cos tylko nie rozumiem czemu studia maja byc niepotrzebne komuś kto ma hajs, przeciez moga sie przydać tez do innych rzeczy np ruchania alternatywek
Dodano po 1 minucie 28 sekundach:
A z konowałów wystawiających faktury za pierwszą pomoc ofiarom wypadków na ulicy kazdy kręci beke
Dodano po 1 minucie 28 sekundach:
A z konowałów wystawiających faktury za pierwszą pomoc ofiarom wypadków na ulicy kazdy kręci beke
dokładnie, dlatego tak ważne jest żebyście najpierw zmienili avatary
Instrukcja:
Twoje konto > profil > avatar
Adres zewnętrzny: https://i.postimg.cc/25cfGHCn/4kr5udf.png
Wymiary: 150x150
-
WesolyJozek
XDDDDDDDDDDDDD zawylem
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
mimo wszelkiej sympatii, bo wydaje sie byc mila i fajna dziewczyna do rozanca i do tanca + robi potezne bengiery to jednak
primo to ma wyjebane w te cale studiowanie wiec nie rozumiem dorabiania ideologii, a secundo to za takie podejscie powinno byc latajace kolano na otrzezwienie. jak se czasem przypomne jak potrafily osoby, ktore nie interesuja sie kierunkiem i sa tylko po papier, sabotowac kurwa kazde ciekawsze zajecia lub pomysly prowadzacych i nie tylko to krew mnie zalewa
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
@Jose zamiast bananów co innego tam powinno być 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- marmolad_k2
Rewolwery
Dodano po 5 minutach 30 sekundach:
Wow, to naprawdę działa! Nie wierzyłem w to, myślałem że to tylko głupi łańcuszek internetowy, ale moje oppo nagle wydało dźwięk powiadomienia - na moje konto w banku Millennium trafił kupon o wartości 50 złotych na sigmę, rizz oraz czejny! Możecie mi nie wierzyć, ale co wam szkodzi spróbować? To tylko awatar, to tylko minuta roboty, a instrukcje zostały podane. Pokażmy, że my, użytkowniccy forum ślizagawka.eu razem jesteśmy w stanie zmieniać świat na lepsze!