wujek samo zło
Re: wujek samo zło
brak jakiegokolwiek progresu przez 30 lat wyklucza dla mnie możliwość istnienia jakiejkolwiek rapowej zajawki u wsz, no i nie udawajmy, że nie widzimy tego kartonu stojącego kilka metrów przed nim
Widziałem na jakimś lokalnym peju na FB, że lokalsi kurwią na te jego występy w Łebie XDD że zaczepia ludzi itp.
Rapuję: https://www.youtube.com/@ERDOJ
W starych zeszytówkach TM-Semica z "Punisherem" był kiedyś odcinek z takim pojebem-antagonistą, który ciągle się idiotycznie uśmiechał i nie dało się go ubić, jeździł szybkimi furami i miał takie powiedzonko: "Oberwałem, ale pruję dalej". Wuja mógłby sobie to motto wydziarać na klacie.
Homeboy, throw in the towel
your girl got dicked by Ricky Powell
your girl got dicked by Ricky Powell
Nie wiem czy było już w innym temacie, ale tutaj też warto odnotować
Spoiler
ale tu poleciał na free
- marmolad_k2
Przepraszam Aviego, że nazywałem jego flow drewnianym.
- Haczapurjan
Zna ktoś backstory jak WSZ & CNE poznali się z Tede, a ten uznał, że się z nimi zakumpluje?
Nie miał kolegów czy bawił się w wolontariat?
- marmolad_k2
To jest największy antytalent w polskim rapie, weźmiesz losową osobę z ulicy i lepiej będzie fristajlować.
tede zawsze miał głupich przydupasów żeby na ich tle wyglądać na lepszego. poza tym wtedy wystarczyło zrymować siebie do ciebie żeby już się nazywać raperem. a jak nabrał więcej świadomości to się okazało że wujas to kasztanHaczapurjan pisze: ↑15 lip 2026, 20:07 Zna ktoś backstory jak WSZ & CNE poznali się z Tede, a ten uznał, że się z nimi zakumpluje?
dziwki basen i machanie kutasem
Gdzieś na bank było. Nie pamiętam gdzie, a z głowy nie polecę bo za dużo faktów bym przekręcił, ale dam sobie rękę uciąć że opowiadał gdzieś. Najpierw bym sprawdził w pierwszej kolejności tę rozmowę z Wargą w Kanale Zero, wydaje mi się, że w tym samym wywiadzie jak o tym mówił wspominał, że ojciec WSZ jest z Bangladeszu.Haczapurjan pisze: ↑15 lip 2026, 20:07 Zna ktoś backstory jak WSZ & CNE poznali się z Tede, a ten uznał, że się z nimi zakumpluje?
-
dziejaszek
"Media? Wujek nawinie w programie, bo to kumpel jest i doskonale zna mnie"Haczapurjan pisze: ↑15 lip 2026, 20:07 Zna ktoś backstory jak WSZ & CNE poznali się z Tede, a ten uznał, że się z nimi zakumpluje?
A cne to żyje jeszcze w ogóle? Czym się zajmuje?
- marmolad_k2
Ostatnio prowadził hip-hopowy koncert podczas festiwalu w Opolu.
Wsz najlepszy freestyle w polsce, zawsze kawał beki na bitwach dostarczał
CNE miał w ostatnich latach kanał na youtubie gdzie wrzucał rozmowy z raperami, chyba głównie ze starej szkoły. Bardzo fajnie się tego słuchało, ale nie wien czy dalej coś wrzuca
- marmolad_k2
Niestety od roku czy dwóch cisza, a szkoda, rozmowa z Waco legendarna już.
- Haczapurjan
Wiem, że CNE robił jeszcze za hypemana pod koniec 2021 na dwudziestoleciu SPORT-u na koncercie w Kato
W sumie ciekawe w jakich stosunkach jest z Tedolfem
W sumie ciekawe w jakich stosunkach jest z Tedolfem