niemiecki rap

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów spoza naszego kraju.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Re: niemiecki rap

Post autor: qualite_de_schizoide »

@grubcioo cieszę się bardzo, ta płyta na lato jest zajebista i polecam też solowe pojedyncze tracki jednego i drugiego, można trafić na bengery przykładowo jak schmerz dardana
@koalasw90 ja to się nie znam powiem szczerze, ale z kolją mi się kojarzy ten filmik
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Awatar użytkownika
NEGRO

Post autor: NEGRO »

If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

Awatar użytkownika
gracjangk

Post autor: gracjangk »

nobezprzesady pisze: 23 maja 2026, 9:15 Taką premierę Spotify mi podpowiedziało, ktoś lepiej ogarniający niemiecki rap podpowiedziałby, czy to jest jakiś niemiecki odpowiednik Fagaty? Z zaskoczeniem przyjmuję, że jak nie rozumiem, o czym nawija, to nawet przyjemnie się słucha.

Odkryłem ją kila dni temu przez aferę której szczegóły poniżej. Ledwo znam niemiecki, ale jak najbardziej można ją traktować jak niemiecki odpowiednik Fagaty. Z tego co znalazłem to typiara z dobrego domu, po studiach socjologicznych co uznała, że jak typy mogą rapować o wszystkich to ona też i mamy istne deutsche pussy power na dopalaczach.

A teraz o kontrowersji czy aferze: wyobraź sobie, że w programie śniadaniowym z okazji dnia ojca (chyba) podczas mundialu btw. w TVP2 przed 9:00 rano wychodzi Fagata, na sali pełnej dzieci rapuje, że wszyscy faceci interesujący się piłką to lamusy i nieudacznicy z piwnym brzuchem, ona ich potrzebuje na raz, wszystko zapodane z pewnością siebie i przewózką a ona ma hajs a typów bierze na raz. A piosenka jest bez cenzury.

No taka legendarna akcja odjebała się w niemieckiej ZDF (publiczny nadawca), ryje ludzi podczas wykonu są bezcenne i pieję za każdym razem jak to widzę :bowdown:

Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

nareszcie, Eurosport 2 out :cool:
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
ODPOWIEDZ