HIPOKRYTA
Największe przypały w polskim rapie
Re: Największe przypały w polskim rapie
Flow Filipka jest przypałowe i żenujące jednocześnie
podobnie jak jego ksywa, teksty, prezencja, umysłowość i parę innych rzeczy, ale po co kopać leżącego?
Była jakaś akcja z Kosim z JWP że pruł się do kogoś z nowej szkoły że nie szanuje zasad ( czy coś podobnego ) i że tam jakieś dziewczyny go uspokajały, a była gadka że którąś uderzył ( na FB potem były jakieś informacje od tej drugiej ekipy że szacunek dla JWP ale Kosi to lamus czy coś podobnego )
Pamięta ktoś może? W sumie jestem ciekaw co tam się naprawdę działo
To nie było jakoś bardzo bardzo dawno
Pamięta ktoś może? W sumie jestem ciekaw co tam się naprawdę działo
To nie było jakoś bardzo bardzo dawno
Coś mi się kojarzy, że z Kosim miał spinę Koldi, ale szybko sprawa się zamknęła i nic ciekawego tam się nie działo.
O to to, dzięki ziom !
Sztuczne pompowanie długości Alfy i Omegi przez Fokusa. Pierwsza tracklista, która trafiła do ludzi miała 15 trackow. Jakas obsuwa i bum będzie album dwupłytowy, patrzę na nową trackliste i co? Żadnych nowych utworów poza 7 skitami, intrem i outrem. Do tego cześć tracków przez pierwsze dwie minuty z gołym bitem bez wokalu, gdzie nic się nie dzieje, żadnych kombinacji z aranżem, ot pusty bit, na którym po 2 minutach zaczyna dukać Fokus (oczywiście bit cały czas taki sam). No ale z jednego krążka udało się zrobić dwa, żeby złoto szybciej wpadło. Tylko, że ten gowno-album nie ozłocił się przez X lat 
No i fokus lubisz to z dwoma tymi samymi zwrotkami
- marco_pantani
Nigdy nie rozumiałem tego pojazdu na te kolaborację, dziś przeszła by bez echa
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

- oKulTywowany
Żywy rap!!!
Głównie momenty gdy Wdowa ,WSZ i Bilon oceniają czy też dają wskazówki raperom którzy ewidentnie lepiej od nich nawijają.
Głównie momenty gdy Wdowa ,WSZ i Bilon oceniają czy też dają wskazówki raperom którzy ewidentnie lepiej od nich nawijają.
This page is no longer available.
- mlodyperkez
- KillerCroc
Za to ja dobrze rozumiem hejt bo ten kawałek jest po prostu chujowy i tyle
Używanie go w opozycji do tego że dziś powstają inne kolaboracje na linii rap-pop jest nie trafione bo co jak co ale zwykle ich poziom jest dużo wyższy, tutaj natomiast mamy do czynienia z chujowym raperem i chujową śpiewaczką. Wiadomo że w tamtych czasach duża część hejtu była przez to że Fokus odważył się na takie połączenie no ale sam kawałek jest okropny sam w sobie i nie ma co usprawiedliwiać jego odbioru tym że obok Fokus znalazła się popowa gwiazdka
Używanie go w opozycji do tego że dziś powstają inne kolaboracje na linii rap-pop jest nie trafione bo co jak co ale zwykle ich poziom jest dużo wyższy, tutaj natomiast mamy do czynienia z chujowym raperem i chujową śpiewaczką. Wiadomo że w tamtych czasach duża część hejtu była przez to że Fokus odważył się na takie połączenie no ale sam kawałek jest okropny sam w sobie i nie ma co usprawiedliwiać jego odbioru tym że obok Fokus znalazła się popowa gwiazdka
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- FruitOffTheWall
przypomniała mi sie wypowiedz deynn o sulnie piekna to była para
Pytanie prywatne i to bardzo ale będę z Wami szczera i opowiem o tym szaleństwie ale nie spodziewajcie się doszukiwania sensacji, bo mówiłam o tym wiele razy. Podsumowując ten związek- byłam głupia i zauroczona. Wy myślicie, że raper to sielanka, pieniądze i fajne życie, okej ale może u 50 Centa
(…) Kocham rap, bardzo lubię ten świat więc to mnie zatraciło. Coś nowego, początkowo obcego i beng pojawił się on. Początkowo było super, nawet nie widziałam nic złego w robieniu wspólnej 0,7l na schodach w parku. Ten związek to był jeden wielki alkohol. Myślałam, że kocham i robiłam to samo- było fajnie, nowe towarzystwo, super towarzystwo. (…) Płaciłam za wszystko z racji, że nie pracował, nie grał koncertów i prócz picia, grania w Counter Strike’a i spania do 12stej nie robił nic. Po roku naciskałam na wspólną przeprowadzkę do Poznania. Myślałam, że jak odetnie się od znajomych i melanży na schodach 4 razy w tygodniu zacznie żyć jak na 22 latka przystało. Myliłam się. Było jeszcze gorzej, a w dodatku byłam z tym sama, już nie mogłam poskarżyć się jego mamie, która jest numer jeden „antyalko”. (…) Wiecie jak jest z przyzwyczajeniem? Pomimo tego, że jest źle, że nie kochacie i macie dosyć to tkwicie w tym aby nie być samemu w 4 pustych ścianach (…). Na wielkim treningu w Katowicach były zadawane pytania i ktoś w tłumie zapytał dlaczego z nim zerwałam. Ja z nim nie zerwałam… to on wyszedł z domu bo nie dałam mu 50 pln na pójście z kolegami do parku na kolejną najbę. Ten związek nauczył mnie wiele. Przede wszystkim walki o swoje (…)."
Pytanie prywatne i to bardzo ale będę z Wami szczera i opowiem o tym szaleństwie ale nie spodziewajcie się doszukiwania sensacji, bo mówiłam o tym wiele razy. Podsumowując ten związek- byłam głupia i zauroczona. Wy myślicie, że raper to sielanka, pieniądze i fajne życie, okej ale może u 50 Centa
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- zemsta1kadluba
Podbijam ten kawałek jest chujowy i tyle, takie same gadanie jak to że Verba niezasłużenie była hejtowana
Podbijam też że pomysł na to żeby Wujek i Wdowa doradzali innym raperom to był żart, szczególnie jeśli chodzi o Wujka. Z Bilonem to jeszcze rozumiem bo po pierwsze oni ten program zrobili, po drugie on przynajmniej osiągnął sukces w tym rapie.
Podbijam też że pomysł na to żeby Wujek i Wdowa doradzali innym raperom to był żart, szczególnie jeśli chodzi o Wujka. Z Bilonem to jeszcze rozumiem bo po pierwsze oni ten program zrobili, po drugie on przynajmniej osiągnął sukces w tym rapie.
mołpy są kozackie
Zgoda panowie! Pełna zgoda!!zemsta1kadluba pisze: ↑04 gru 2019, 21:03 Podbijam ten kawałek jest chujowy i tyle, takie same gadanie jak to że Verba niezasłużenie była hejtowana
24.07.2019 - 16.12.2019
- mlodyperkez
tylko ze mordo nie o chujowosc tego kawalka sie tutaj rozchodzi a o fakt kolaboracji <wspolpracy kurwa, wspolpracy> o czym napisal YKCUL a ja go podbilem. mowa byla o HEJCIE NA KOLABORACJE, nie hejceniu utworu bo jest chujowy. wtedy fokus dostal zjeby za sam fakt takiego collabo, ludzie jeszcze utworu nie sluchali a juz bylo jebane HURR DURR FOKUS OG TRUE SHOOL PFK JAK MOZESZ NAGRYWAC Z DODOM ELEKTRODOM??? kumasz? a dzisiaj taki borek nagrywa kawalki z golcami i malo kogo to rusza.KillerCroc pisze: ↑04 gru 2019, 21:00 Za to ja dobrze rozumiem hejt bo ten kawałek jest po prostu chujowy i tyle
- KillerCroc
No spoko ale co to zmienia w sprawie tego, że ta K O L A B O R A C J A była chujowa?
Jedni heatowali bo według nich sam w sobie kawałek był chujowy, drudzy heatowali jeszcze bardziej bo im się nie podobało połączenie muzyków. Tede nagrał z Kukulską dużo wcześniej i nikt z tego halo nie robił byku
Jedni heatowali bo według nich sam w sobie kawałek był chujowy, drudzy heatowali jeszcze bardziej bo im się nie podobało połączenie muzyków. Tede nagrał z Kukulską dużo wcześniej i nikt z tego halo nie robił byku
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...