Quebonafide
Re: Quebonafide
Jaki kraj takie PNL
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Dobry pomysł. Za rok to już będzie wychodziła wersja rozszerzona zremasterowana jubileuszowa, będziesz miał najpełniejsze doświadczenie.marmolad_k2 pisze: ↑16 lip 2026, 21:12 Obejrzę za rok jak wyjdzie na blu-ray albo za dwa jak będzie w kinach.
W limitowanej jedynej wersji seans przewidziany na kolanach artysty. Plus w tej jedynej wersji Que zrobi Ci wybrańcu Patataj - informacje bezpieczeństwa
Pozycja startowa: Usiądź wygodnie i posadź WYBRAŃCA na swoich kolanach, przodem do siebie.Rytm: Chwyć WYBRAŃCA pod pachami lub za rączki i zacznij rytmicznie podskakiwać kolanami w górę i w dół[W RYTM swoich największych HITÓW jak CANDY], naśladując chód konia.Piosenka: Recytuj HITY, np.: " Z moją malutką candy, mam od niej plakat z Blow
Bo tylko ona zna mój ulubiony film
I kuma dobrze mój popierdolony styl
Jestem wolny tylko z nią, wolny tylko z nią
Jestem wolny tylko z nią, wolny tylko z nią FINAŁ: Podczas słów „tylko z nią” lub na sam koniec piosenki, delikatnie rozchyl kolana, pozwalając WYBRAŃCOWI wpaść w bezpieczną „przepaść” między twoimi nogami (oczywiście asekurując GO rękami).
Widzimy się na kolanach
Pozycja startowa: Usiądź wygodnie i posadź WYBRAŃCA na swoich kolanach, przodem do siebie.Rytm: Chwyć WYBRAŃCA pod pachami lub za rączki i zacznij rytmicznie podskakiwać kolanami w górę i w dół[W RYTM swoich największych HITÓW jak CANDY], naśladując chód konia.Piosenka: Recytuj HITY, np.: " Z moją malutką candy, mam od niej plakat z Blow
Bo tylko ona zna mój ulubiony film
I kuma dobrze mój popierdolony styl
Jestem wolny tylko z nią, wolny tylko z nią
Jestem wolny tylko z nią, wolny tylko z nią FINAŁ: Podczas słów „tylko z nią” lub na sam koniec piosenki, delikatnie rozchyl kolana, pozwalając WYBRAŃCOWI wpaść w bezpieczną „przepaść” między twoimi nogami (oczywiście asekurując GO rękami).
Widzimy się na kolanach
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Obejrzę już za 2 godzinymarmolad_k2 pisze: ↑16 lip 2026, 21:12 Obejrzę za rok jak wyjdzie na blu-ray albo za dwa jak będzie w kinach.
Światem kręcą pieniądze
W ramach projektu "Przeciwko Kurestwu I Upadkowi Zasad" współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Hip-Hopowego, kto się odezwie na PW ten dostanie link do obejrzenia performensu za friko.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- marmolad_k2
W ramach tego samego projektu wszystkich oglądających ten koncert czeka przekopa.
to jak typujecie użytkownicy kiedy możemy się spodziewać powrotu quebo do muzyki? *zapewne pod postacią nowego projektu z inną ksywką, żeby można było wywinąć się ze słów o końcu kariery. zapraszam do bardziej kreatywnych żartów niż oby nigdy
- marmolad_k2
Myślę, że może iść w branżę filmową, skoro jego ukochana jest aktorką.
Nie dłużej niż okres od ostatniego ostatniego koncertu do dzisiejszej premiery zapisu spektaklu który miał być wyjątkowy, niepowtarzalny, kup bilet już teraz bo jeszcze dostaniesz FOMO. Akumulatorki atencji już się wyładowują tak że potrzebne jest ich szybkie doładowanie.
Ostatnio zmieniony 21 lip 2026, 22:04 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Mógłby być nieironicznie dobrym aktorem. W teledysku do Benz Dealera ta sceny jak wychodzi z przyczepy dobrze mu wyszła.
- scam_sakawa
stawiam, że jeszcze w 2026 roku coś będzie
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Co na przykład
Światem kręcą pieniądze