Bay Area
Re: Bay Area
Too $hort - Drink & Smoke (Official Visualizer) ft. E-40, Tyga
Dojebany jest ten bit panowie.
Dojebany jest ten bit panowie.
Nie słuchałem jeszcze całości, ale po singlach całkiem spoko brzmi ten nowy Black C i Keak, fajnie nawiązuje do starego brzmienia, a jednocześnie nie capi paździerzem. A jak to The Assembly?
Słucham sobie tego w całości i jest ok, tak jak lubię. Black C jeden z moich ulubionych weteranów z tych okolic. Większość jego ostatnich projektów jest dobra/solidna, zaczynając od tego z 2010 roku.
Tutaj jest dokładnie tak jak piszesz. Widzę, że Ant Banks też dołożył swoją cegiełkę do tego albumu.
A tego projektu z 40 nie słyszałem. To już wyszło?
- JoeyJoeJoe
Co na start od E-40?
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Charlie Hustle, In a Major Way, Loyalty & Betreyal
Tha Hall of Game oczywiście trzeba dodać.
Ogólnie dla mnie najlepsze rzeczy wypuścił, gdy mobb było brzmieniem Bay.
Oprócz solo, albumy The Click.
Ogólnie dla mnie najlepsze rzeczy wypuścił, gdy mobb było brzmieniem Bay.
Oprócz solo, albumy The Click.
Dla mnie to niestety był niewypał. Pomysł dobry żeby to podzielić na dwie części, ale jako całość wyszło słabo. Tylko kilka numerów było ok.
W latach dziewięćdziesiątych lub wczesnych dwutysięcznych to by się mogło udać.
Z nowszych solówek zazwyczaj z dwóch płyt lub nawet więcej, zawsze szło zrobić jedną solidną z tego co pamiętam.
Częściej wracam do tych starszych albumów.
W latach dziewięćdziesiątych lub wczesnych dwutysięcznych to by się mogło udać.
Z nowszych solówek zazwyczaj z dwóch płyt lub nawet więcej, zawsze szło zrobić jedną solidną z tego co pamiętam.
Częściej wracam do tych starszych albumów.
- JoeyJoeJoe
dzięki za polecajki panowie
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony