Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Co taki wysoki kurs
Mateusz Gotówka w końcu zaczął czytać ślizgawkę i kolegę Saturna i wziął się za przeszczep włosów, no chłop ewidentnie tego potrzebowal
Spoiler
Ciekawa lektura komentarzy
Urban kolegę zatrudnił
Generalnie to i ta konferencja wczoraj chyba powinna już całkiem zgasić te głosy, że oni tam jakąś markę jadą budować itp. Lewy w USA #nikogo poza polskimi dziennikarzami, nawet jego żony to nie obchodzi, przywitali go jak jakiegoś średniej klasy piłkarza także w mediach społecznościowych, a do tego dojdzie że ma chujowy zespół i wiele tam sam nie zdziała i zwyczajnie przepadnie
nie będzie to pierwszy polak, który przepadł w wielkiej ameryce, krzysztof krawczyk też mówił, że jechał do las vegas myśląc, że jest najlepszy i on im kurwa wszystkim pokaże, ale jak raz się wybrał na spacer po strip, to na streetach spotkał z trzydziestu lepszych wokalistów od niego i to śpiewających bez akcentu to mina trochę zrzedła, bo z czym do ludzi
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- genocidegeneral
Ja w ogóle od dłuższego czasu forsuję teorię, że tam u nich Chicago fire zgasł już dawno i rozwód będzie dopiero jak nazarabiają siana i oboje zaczną obchodzić ludzi trochę mniej, ale będzie i oni na tym etapie po prostu pozorują. Do tego czasu Anka będzie publicznie szaleć i upokarzać męża, a RL9 mimo tylu sukcesów z natury jest ciumciokiem plus wiadomo że współcześnie dla baby nauka macanego tańca z Hiszpanem to "przygoda", a Lewy jako chłop po pierwszym takim instastory z jakąś latiną zostałby zjedzony w mediach.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
lewy zrobił jakąś divę w monachium 11 lat temu i teraz płaci cenę za zachowanie pozorów ale emocjonalnie separacja od dawien dawna, moje theory crafting
Nadal bliżej mi do wersji w której Robert jest good guyem niezdolnym do takich rzeczy i między innymi przez to mimo milionów i popularności męża szuka TEGO CZEGOŚ, a czasy masowo produkowanych artykułów, książek i filmów o babskich romansach z cieciami przystojnymi ogrodnikami na pewno nie pomagają, więc próbuje trząść na filmikach tą nikłą dupą*, a Lewy nie ma jaj żeby stawiać jakieś ultimatum.
*zawsze mnie rozpierdala jak ona i Wieniawa mogą od lat wrzucać stories z najlepszych siłowni z personalnymi trenerami gwiazd, a dalej wyglądają tak samo i gorzej od losowej Patrycji co chodzi po zajęciach na ZDRofit porobić bułgary
*zawsze mnie rozpierdala jak ona i Wieniawa mogą od lat wrzucać stories z najlepszych siłowni z personalnymi trenerami gwiazd, a dalej wyglądają tak samo i gorzej od losowej Patrycji co chodzi po zajęciach na ZDRofit porobić bułgary
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
nie no figurę ma przecież elegancka i wysportowana po prostu powinna wlecieć na nadwyżkę podjeść trochę kentucky kurczaki i zrobić trochę bardziej juicy

Spoiler

Spoiler

#freefromage
To nie wiem kurwa no, za każdym razem jak widzę te jej próby bycia seksowną to zachowuje się jakby była dupiastą latynoską, a wygląda jakby miała startować w piwniczna zdrój ultra trail running festival w kategorii 67 km.
Ja pierdole ale przykry ten komentarz wyżej
Ja pierdole ale przykry ten komentarz wyżej
- rozklad_gaussa
ten komentarz 
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
- ebismolarek
Kurwa myślałem że ten komentarz to fake dla beki, a ten to serio napisał 
No to nie wyklucza ze sie gdzies noga powinęła + pewnie sam wszystko pieknie wyjasnil; nie mniej nawet jesli nic nie bylo majac taki status to widac kto tam nosi spodnie w związku; juz gdzies ktos pisał ze srednio mu sie podobają te komentarze i powinien pierdolnac w stół bo to jest po prostu przykre patrząc na co odpierdala i jej wypowiedzi no ale tam ewidentnie odjebalo ego myśląc ze jest kims ponad typowa wags
ten komentarz 
Polscy Beckhamowie, kto by powiedzial dekade temu
Dorośli ludzie, pewnie po 30 oceniają obcych tylko na podstawie tego co im się wyświetli na insta czy innym kurestwie. Fajne macie życie, gratuluję.
Dorośli ludzie, pewnie po 80 oceniają życie forumowiczy tylko na podstawie tego co im się wyświetli w temacie o lewandowskim bandzie chuja czy innym kurestwie. Fajne masz życie, gratuluję.