nie no gdzie, naprawdę fajny turniej się nam kończy
Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)
2002 to niedościgniony wzór hujni, totalnie przypadkowi medaliści, żadnego meczu do zapamiętania po latach i jeszcze ci obrzydliwi koreańczycy ciągani za uszy przez fifę i sędziów
2006 i 2010 też na najwyższym poziomie nie stały, ale 2006 miał przynajmniej legendarny finał, a 2010 bardzo emocjonującą fazę ćwierćfinałową, gdzie każdy mecz miał swoją mocną historię
tegoroczny turniej bardzo w porządku, na pewno w kategorii lepszych mundialeiros, które oglądałem pomimo braku niespodzianek i wykreowania nowych gwiazd
2006 i 2010 też na najwyższym poziomie nie stały, ale 2006 miał przynajmniej legendarny finał, a 2010 bardzo emocjonującą fazę ćwierćfinałową, gdzie każdy mecz miał swoją mocną historię
tegoroczny turniej bardzo w porządku, na pewno w kategorii lepszych mundialeiros, które oglądałem pomimo braku niespodzianek i wykreowania nowych gwiazd
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Nie jest to najgorszy turniej mecze fajne, otoczka fajna, taki kanał sportowy ładnie dowiózł, wybitna forma Matiego Borka props.
Jako, że jestem zgredem to propsuję zimowy mundial w Katarze, 16:00 - za oknem ciemno, nie chce się nic robić to możesz obejrzeć sobie na spokojnie meczyki a potem iść w kime.
2014 był zajebisty, ale też głównie dlatego, że miało się ekipę sportowych świrów zajaranych piłeczką, samemu miało się dobrą formę rozrywkowo - alkoholową więc ten turniej wchodził wyjątkowo dobrze
Im jestem starszy tym bardziej skłaniam się do mundialu zimą, kiedy nie ma co robić i chce się te mecze oglądać
Jako, że jestem zgredem to propsuję zimowy mundial w Katarze, 16:00 - za oknem ciemno, nie chce się nic robić to możesz obejrzeć sobie na spokojnie meczyki a potem iść w kime.
2014 był zajebisty, ale też głównie dlatego, że miało się ekipę sportowych świrów zajaranych piłeczką, samemu miało się dobrą formę rozrywkowo - alkoholową więc ten turniej wchodził wyjątkowo dobrze
Im jestem starszy tym bardziej skłaniam się do mundialu zimą, kiedy nie ma co robić i chce się te mecze oglądać
MalinowyJogurt 2
2006 miał jeszcze jeden legendarny mecz - Portugalia vs Holandiasztyc pisze: ↑15 lip 2026, 11:20 2002 to niedościgniony wzór hujni, totalnie przypadkowi medaliści, żadnego meczu do zapamiętania po latach i jeszcze ci obrzydliwi koreańczycy ciągani za uszy przez fifę i sędziów
myślę podobnie odnośnie otoczki i wszelakich didaskaliów, natomiast jeżeli chodzi o sam mundial, to jego dużą siłą była faza grupowa; poodpadało wielu faworytów, w tym obrońcy tytułu, którzy na dzień dobry dostali 1:5 od holendrów, a van persie ugotował jedną z najbardziej oryginalnych główek w historii tego sportu. angole i włosi też out (nie wyszli z tej samej grupy xD), za to kostaryka - ostatni prawdziwy czarny koń turnieju. no działo się pięknie, faza pucharowa nie była już aż tak ciekawa, oprócz pamiętnego wpierdolu wiadomego.
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Chujoza totalna, w domu siedzieć zamiast wyjść na miasto i oglądać w tłumie. Teraz tego nie czuć bo i godziny z pizdy i wielka polska nie gra ale klimat siedzenia w ogródkach/strefie kibica z piwkiem w ręku, drąc mordę przy bramkach jest nie do pobicia i czekam z niecierpliwością na 2028 i 2030
czemu hujoza, wtedy przynajmniej rzeczywiście oglądasz te mecze i nie przemykają ci one jako tło do rozmów, no i jak masz dzieci to jest wtedy dość dyskusyjna sprawa co wieczór z ziomkami browary ładować na mieście do piłeczki
----
----
nigdy nie widziałem gorszego gówna niż odjebał dziś Tuchel z tymi zmianami
byłem za angolami ale należało im się za ten sabotaż
zależy jaka będzie forma dnia w finale ale w tym momencie się wydaje że Hiszpania to robi bez problemu
byłem za angolami ale należało im się za ten sabotaż
zależy jaka będzie forma dnia w finale ale w tym momencie się wydaje że Hiszpania to robi bez problemu
- ConeyIsland
Danem Burnem obronimy wynik
- genocidegeneral
co jest o tyle zabawne, że dan burn świetnie by się sprawdził w ofensywie, np. jako taran, ale to wymaga odpowiedniej strategii (wojna to system)
Dodano po 5 minutach 20 sekundach:
dziesiąta asysta messiego w pucharowej MŚ
tak w kontekście plotek o Ronaldo mającym spróbować za 4 lata u siebie w Portugalii 
Dodano po 5 minutach 20 sekundach:
dziesiąta asysta messiego w pucharowej MŚ
p'edziałbyś?Inter Milan will now have a player in the final of the world cup for a record breaking 12th time in a row, a record going back to 1982. Bayern Munich's streak ends at 11 with the elimination of EnglandSpoiler
1982: Bergomi, Altobelli (goal), Oriali
1986: Rummenigge (goal)
1990: Brehme (goal), Matthäus, Klinsmann
1994: Berti
1998: Ronaldo, Djorkaeff
2002: Ronaldo (2 goals)
2006: Materazzi (goal)
2010: Sneijder
2014: Palacio, Alvarez
2018: Brozovic, Perisic (goal)
2022: Lautaro
2026: Lautaro
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
gratuluję argentyńczykom kolejnego mistrzostwa świata
głos skrajnie propolskiej prawicy ---> https://streamable.com/urbrzz
Triumf bialego futbolu, tylko jeden murzyn wyjdzie w podstawie w finale
myślicie że Pep będzie chciał Anglie poprowadzić? bo Tuchel po takim czymś wypierdala na bank
pomysł z zagranicznym trenerem znów się nie sprawdził, kadrę powinien objąć sean dyche
----
----
Totalnie się nie zdziwię jak tak będzie, ewentualnie że z młodej szkoły to Eddie Howe dostanie i też nic nie wygra. W tym meczu byłem za Anglią, ale generalnie za chujowe wybory kadry to miałem wywalone w Anglików plus tak jak chyba @instinkt napisał w lajfskorze, nie pamiętam żeby ktoś tak mecz swoimi decyzjami położył jak Tuchel dzisiaj, jeżeli on to przetrwa to będzie kino absolutne.
Tuchel po prostu myślał, że to co udało się z Meksykiem uda się i dzisiaj. Przeliczył się.
- rozklad_gaussa
roy hodgson zasluguje na 2 szanse
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
jak już chciał cwel grać takie gówno to Rice powinien zostać bo ewidentnie bez niego tam nic nie działa w tym środku i to było już widać z Norwegią
a on jeszcze kurwa zdjął Gordona który coś tam biegał i zostawił 2 kloce Rogersa i Kane'a którzy się ruszali jak wóz z węglem na kontry potem
Konsa za Rogersa i potem jak wpuszczał tego Burna jebanego to Rashford za Kane'a powinien wejść i wtedy to ma sens
5 w linii stoi, środek zabezpieczony i 2 typków co mogą sensownie pobiegać z piłką
taka jest moja prawda futbolu
a on jeszcze kurwa zdjął Gordona który coś tam biegał i zostawił 2 kloce Rogersa i Kane'a którzy się ruszali jak wóz z węglem na kontry potem
Konsa za Rogersa i potem jak wpuszczał tego Burna jebanego to Rashford za Kane'a powinien wejść i wtedy to ma sens
5 w linii stoi, środek zabezpieczony i 2 typków co mogą sensownie pobiegać z piłką
taka jest moja prawda futbolu

Messi zrobi dziecko hiszpanom w niedzielę
głos skrajnie propolskiej prawicy ---> https://streamable.com/urbrzz
Zdziwię się, jak po takim meczu Tuchel zostanie. W Anglii podniecają się niby tuchelballem ale myślę, że po takiej kompromitacji ze zmianami nie zostawią na nim suchej nitki