Tede - Trzyha: Hajs Hajs Hajs (2003)
Re: Tede - Trzyha: Hajs Hajs Hajs (2003)
W sumie ciekawie byłoby posłuchać późniejszych albumów z podmienionym głosem, AI pewno takie coś by mogło zrobić w tym momencie jakby dać jej dostęp do oryginalnych acapelli
-
bakensikkk
Szalony styl GibGibon to była najlepsza przewózka, Opus Magnum który pokrywa się z czasem nagrywania tej płyty. I mimo wszystko bardzo dobrze, że "HDD zrobił skasuj". Akurat od kilku dni zapętlam kawałki z tej płyty, więc to dobra pora żeby pospuszczać się nad tym wydawnictwem po raz kolejny, a takie "Kredo" z genialnym bitem pięknie wchodzi w furze przy zachodzie słońca.Haczapurjan pisze: ↑10 lip 2026, 12:19 Ostatni album ze skurwysyńską nawijką i dojebanym głosem, który później sukcesywnie się coraz bardziej "spedalał" i pozbywał testosteronu
- Haczapurjan
Chief Keef sample zapierdoliłbakensikkk pisze: ↑10 lip 2026, 22:27 a takie "Kredo" z genialnym bitem pięknie wchodzi w furze przy zachodzie słońca.
- marmolad_k2
Rozumiem, że Czif Kif się zajarał HHH, ale bit Tedego sto razy lepszy 
Myślicie że jakby nie utrata plików i Tedas nie musiałby tego nagrywać drugi raz to też byłoby to zrobione na odpierdol jak Sport?
Ni chuja nie jest lepsza ale ma sporo fajnych numerów, między innymi Lans, który chyba jest w 3 wersjach ogólnie dostępny na necie włącznie z tym co na tym demo. Dojebany numer.
to demo dawno temu było na youtube, wersja Lans z demo lepsza, ale nie powiedziałbym, że cała płyta.
a z płytki generalnie, to u mnie top po pierwszym odsłuchu w życiu i po tych ok 20 latach od pierwszego odsłuchu:
Przyczajony Hip Ukryty Hop
Lans
Gra jest jedna
Ciężkie jest życie rapera
Proste
360obrót
Jestem najgorszy
kolejność przypadkowa
ale fakt, to ostatnia płyta ze skurwysyńską przewózką, która brzmiała naturalnie. czuć ten luz i pewność siebie. ten styl to jest definicja charyzmy
a z płytki generalnie, to u mnie top po pierwszym odsłuchu w życiu i po tych ok 20 latach od pierwszego odsłuchu:
Przyczajony Hip Ukryty Hop
Lans
Gra jest jedna
Ciężkie jest życie rapera
Proste
360obrót
Jestem najgorszy
kolejność przypadkowa
ale fakt, to ostatnia płyta ze skurwysyńską przewózką, która brzmiała naturalnie. czuć ten luz i pewność siebie. ten styl to jest definicja charyzmy