Fryzury i zarosty
Moderator: wrubel
Re: Fryzury i zarosty
Zwykła golarka męska z trzema głowicami Phillipsa jaki maksymalnie zarost może złapać? Dwa milimetry, trzy?
od jakichś 8-9 miesięcy zapuszczam włosy i celuje w coś takiego co na głowie ma matthew mcconaughey moim zdaniem na ten moment top trochę dluzsza męska fryzura
zasadniczo taki efekt już uzyskałem bo objętościowo tych włosów mam już trochę więcej już bardziej myślałbym o delikatnym przycięciu bądź co bądź prawie rok bez fryzjera ciekawy proces
Spoiler

#freefromage
przy tak trochę kręconych włosach jestem w stanie uzyskać taki efekt bez robienia trwałej mysle no i przy odpowiednich produktach
#freefromage
- ART
na osiedlu u nas byl typek z taka tekstura wlosa i wolalismy na niego trwala i byla niezla beka z jego fryzury
zrob co uwazasz z ta informacja
zrob co uwazasz z ta informacja
ostatnio to glownie to grinduje tematy w chacie i pierdole melanże ale jeszcze ze trzy miesiące temu gdy temat dojrzewał to maniury i znajome gejuchy zachwycone
#freefromage
Jebnij se taką jak ma Stanowski
Dodano po 10 minutach 37 sekundach:
Albo jak Sentino
Dodano po 10 minutach 37 sekundach:
Albo jak Sentino
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
gdy mam gorszy dzień to tak sobie myśle ze cały ten rok zapuszczania to mógłby się skończyć właśnie byciem stanowskim
#freefromage
Polecacie jakiś krem-balsam nawilżający do twarzy z zarostem z dobrym wchłanianiem ? Nie za miliony