Dudek P56
Dudek P56
Myślę że niejeden użytkownik niesprawiedliwie potraktowany przez moderatorów w swoim życiu na wszystkich forach internetowych może utożsamić się z wersami:
''No brutalnie, no brutalnie, ten ban co mi dałeś''.
Dobry bengier nie spodziewałem się po Dudku który robi wprawdzie chwytliwie ale jednak trochę wieśniackie numery a tu wyszło dosyć schludnie.
Dodano po 1 minucie 45 sekundach:
W ogóle jaki zajebisty vibe 2018 ma ten numer, wracajcie kurwa do robienia takiej muzyki raperzy! Proste melodie
''No brutalnie, no brutalnie, ten ban co mi dałeś''.
Dobry bengier nie spodziewałem się po Dudku który robi wprawdzie chwytliwie ale jednak trochę wieśniackie numery a tu wyszło dosyć schludnie.
Dodano po 1 minucie 45 sekundach:
W ogóle jaki zajebisty vibe 2018 ma ten numer, wracajcie kurwa do robienia takiej muzyki raperzy! Proste melodie
Re: Dudek P56
Numer taki o, czuć że to generyczny numer, nic ciekawego, ale dziwne że Dudek nie miał juz swojego tematu
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Wkręca się po 5 razach Burak. Najpierw masz takie mhhhmmm a potem wracasz do fragmentu a potem już leci na pętli całość.
ominęły mnie nagrywki z cyganami... kurwa mać
głos skrajnie propolskiej prawicy ---> https://streamable.com/urbrzz
Dawaj ziomek zajaramy d-_-b zajaramy d-_-b temacik, temacik, temacik
NIGDY KURWO MNIE NIE ZŁAMIESZ ~OSKAR PAM PAM 
- yungXpaproch
weź, kurwa
ten jebany numer to mem
ten jebany numer to mem
no tak, jak cała jego twórczość w moich oczach
ciężko mi jest brać go na poważnie
ciężko mi jest brać go na poważnie
NIGDY KURWO MNIE NIE ZŁAMIESZ ~OSKAR PAM PAM 
- yungXpaproch
nie znam nic od niego poza tym numerem, który chcąc nie chcąc poznałem zadawajac się ze zjarusami którzy nieironicznie tego słuchali. już się z nimi nie zadaje 
dudek mial swoje momenty, ten numer jak na uliczne takie to moim zdaniem bardzo dobrze mu wyszedl
Dalej się przez tyle czasu nie dowiedziałem czy Mr Dudu dmucha Dane
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- scam_sakawa
zajebiste
i to nawiązanie do Sealed with a kiss, klasa
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.