Kto jest prawdziwym G
Re: Kto jest prawdziwym G
@ariusia666 real g
To dziwna fazka9ijw7 pisze: ↑07 lip 2026, 10:11W książce "To nie jest hip-hop. Rozmowy II" Oskar mówił, że wcześniej długo pracował w jakimś korpo za biurkiem i miał całkiem spoko zarobki. Większość tekstów to kreacja pod projekt i podkoloryzowane historie z imprez. Jeżeli to legit info to chyba Steez jest bardziej G niż on xD99mayday pisze: ↑04 lip 2026, 0:01 Oskar83 - tutaj mam pewien dysonans między tekstami a wywiadami, ale na pierwszych płytach Oski brzmiał jak gość który liznął tematu i jego historię na bitach brzmiały jak ziomka co nie raz dał komuś po mordzie więc u mnie ma takie 7/10 i słychać że czeka na wyrok także z fartem mordo
Mi Oskar na pierwszych dwóch płytach brzmiał jak gościu co liznął tematu, głos był patolski, treść była wybitnie na temat, a patrząc na to jak wyglądał jeszcze w Dobrym Towarze ostatnie co bym o nim pomyślał to pracownik korpo...
Do tego o ile zdaje sobie sprawę że część historii jest mocno konceptualna i inspirowana otoczeniem tak np. ostatni kawałek z Zawiałow gdzie nawija że przed 30 był operatorem wysięgników też mi bardziej do niego pasuje niż historia z korpo
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
-
MinisterBrakuKultury
Mnie ciekawią takie postacie jak:
Kaz
Olgierd
Generalnie znam dużo ludzi w wwa i nie spotkałem się z nikim kto Jacka zna osobiście.
Może akurat to nie Ci ludzie.
Kaz
Olgierd
Generalnie znam dużo ludzi w wwa i nie spotkałem się z nikim kto Jacka zna osobiście.
Może akurat to nie Ci ludzie.
Z Pele to trochę zawiedziony jestem.
Z całej molesty wydaje się najbardziej sympatyczny. W dodatku chyba najbardziej alt, interesujący się też muzyką gitarową. Taki starszy kumpel z osiedla lub kuzyn, na którym próbowałeś wzorować swój wczesny gust muzyczny. Potem się trochę rozminęliście, bo zaczął sympatyzować z młodzieżą wszechpolską, ale w twojej pamięci ma status autorytetu, który otworzył ci oczy na muzykę
Ale Fu... nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale okradł babcię na gruby hajs? Panie Fu, Pan naprawdę oyebau emerytkę?
Musiała Pana Bozia pokarać wadą zgryzu, stąd Pana dykcja w niektórych kawałkach. Rozumiem, że koledzy brali Pana na imprezy jako ochroniarza, ale okradanie emeytów w Warszawie wiąże się z ryzykiem, że okradniesz powstańca. Co do powstania mam mieszane uczucia, ale jednak ci ludzie walczyli za naszą wolność.
Z całej molesty wydaje się najbardziej sympatyczny. W dodatku chyba najbardziej alt, interesujący się też muzyką gitarową. Taki starszy kumpel z osiedla lub kuzyn, na którym próbowałeś wzorować swój wczesny gust muzyczny. Potem się trochę rozminęliście, bo zaczął sympatyzować z młodzieżą wszechpolską, ale w twojej pamięci ma status autorytetu, który otworzył ci oczy na muzykę
Ale Fu... nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale okradł babcię na gruby hajs? Panie Fu, Pan naprawdę oyebau emerytkę?
Musiała Pana Bozia pokarać wadą zgryzu, stąd Pana dykcja w niektórych kawałkach. Rozumiem, że koledzy brali Pana na imprezy jako ochroniarza, ale okradanie emeytów w Warszawie wiąże się z ryzykiem, że okradniesz powstańca. Co do powstania mam mieszane uczucia, ale jednak ci ludzie walczyli za naszą wolność.
- igorzastyy
To nie jest Pele, bo Pele już nie żyje, choć nie skoczył z okna i nie założył pętli na szyję
- oKulTywowany
Edzio po zakazie wjazdu na Oblock prosto od przedstawiciela groźnej rasy. Pradziwy G shock
This page is no longer available.
ciekawe jak przyczepy
- ariusia666