VNM

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Mizter

Re: VNM

Post autor: Mizter »

był hype zdecydowanie jak wydawał etenszyn, ale hype nadal z pozycji rising star bez wyrobionej renomy jak w tamtych czasach pener, tede ostry etc wiec imo tier2 star brzmi całkiem uczciwie
🌴 latinogang 🌴

#freefromage
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Noon go dobrze podsumowal przy debiucie, ze vnm nigdy nie bedzie wymieniany jednym tchem pdzy pezecie, ostrym czy innym tede
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Lidwin

Post autor: Lidwin »

Burak pisze: 07 lip 2026, 12:50
JANPALONY pisze: 07 lip 2026, 8:46 ej na jego storce wisi potężny snippet o tytule Miłość. Zripuj ktoś to złoto plis
To brzmi jak na koniec reklamy przyspieszony lektor czyta: "… Przed zażyciem leku należy skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą…” co akurat mógłby zrobić.
F1 to królowa. Zawsze była.
Hellrazor

Post autor: Hellrazor »

Mam wrażenie, że wasze posty mają więcej rymów niż VNM na szlaku cosa nostry.
Co ciekawe V postanowił przenieść styl pisania storek na numery for life.
Mógłbym tutaj teraz opisać co autor miał na myśli
Ale to bardziej pojebane niż hype po mojej hot16 (czyt. Hat sikstin)

Udało mi się oddać w poście pewną nonszalancję jegomościa?
starydobryhiphop

Post autor: starydobryhiphop »

No ale był ten vibe spełnionych snów, wejścia na w pełni pro pułap . Chyba że to była tylko kreacja
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

No bo spelnial sny, bujał się praktycznie z całą sceną, Sokół go jeszcze rozsławił, no ale chuj z tego, dziadki typu Tede Sokol Ostry, Peje 30 lat juz na tej scenie klepia, teraz jakies jubileusze, festiwale a VNM muzycznie nikogo nie interesuje
Awatar użytkownika
RATATATA

Post autor: RATATATA »

nie no VNM kompletnie nie potrafi już pisać, męczą te jego wersy i chuj wie co on chce przekazać. Kiedys dobrze sie go sluchało całkiem. Ostatnio sobie odpalilem ten "ostatni" kawałek i przyjemnie mi sie słucha
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
Awatar użytkownika
2rzyn

Lidwin pisze: 07 lip 2026, 21:58
Burak pisze: 07 lip 2026, 12:50
JANPALONY pisze: 07 lip 2026, 8:46 ej na jego storce wisi potężny snippet o tytule Miłość. Zripuj ktoś to złoto plis
To brzmi jak na koniec reklamy przyspieszony lektor czyta: "… Przed zażyciem leku należy skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą…” co akurat mógłby zrobić.
Hahahah bez kitu, co ten cwel czyta podczas tego bitu? Antyrap kurwa
Awatar użytkownika
zygi

Post autor: zygi »

edenmar pisze: 07 lip 2026, 21:07 ale by siadł taki bojsbend, VNM, Mes i nie wiem... Popek? stowarzyszenie upadłych raperów
biorąc pod uwagę ostatnie klimaty to wstrzeliliby się z nazwą sor - stowarzyszenie odklejonych raperów
na feacie pomidor uliczny dom wariatów

vnm zrobił się niestrawnie chujowy po przemianie z łysego typa w koszulce ciężko jest lekko żyć w zakapturzonego rzemykowego gnoma z brodą zakrywającą trollfejsa, co on w ogóle pierdoli na tym snippecie
17. Zjedz skręta feat. Żary
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Oni totalnie nadają na tych samych falach z Mesem, i ich spotkanie, rozmowa, to pewnie rozjebała by głowy dla postronnych ludzi. Wyobrażcie sobie ze pracujecie w biurze, na open space, i to są wasi współpracownicy, którzy siedzą obok, i tak pierdolą do siebie cały dzień, ya know all im sayin
Kurwa, to pracuj.pl od razu odpalone na szukanie innej roboty
Awatar użytkownika
2rzyn

Co to w ogole jest za uposledzony styl rapowania? Mamy drugiego takiego na naszej scenie? Bit sobie leci a ten pierdoli jakby to byl strasznie nieudolny freestyle poudarowy gdzie co wers ma w glowie "aj kurwa nie zrymowalem", " ajajaj troche sie wypierdolilem", "czekaj, co ja mialem kurwa nawinac? Ja jebie...".
No strasznie sie tego slucha. To nie plynie. To rwie, skacze, majestatycznie wypierdala sie ze schodow.
Gdyby kazda chujowata zwrotka w takim stylu skutkowala pojawianiem sie ran/stygmatow na ciele rapera, to ujebane pół gęby byloby najmniejszym problemem u vnma. Tyle ze wtedy musialby wygladac jak jakis jeż albo chomik z afro zeby kudlami zakryc te wszystkie skazy.
Vnm jestes definicja antyrapu, antyflow.
Awatar użytkownika
99mayday

Post autor: 99mayday »

bon mot pisze: 07 lip 2026, 14:41 i choćbyś chciał dziś zamknąć dupę mi,
to rym mój fresz tu prędzej zamknie dupę ci <suprajs madafaka>
:lol: bez kitu on byłby w stanie to nawinąć
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
starydobryhiphop

Post autor: starydobryhiphop »

Krew pisze: 07 lip 2026, 23:22 No bo spelnial sny, bujał się praktycznie z całą sceną, Sokół go jeszcze rozsławił, no ale chuj z tego, dziadki typu Tede Sokol Ostry, Peje 30 lat juz na tej scenie klepia, teraz jakies jubileusze, festiwale a VNM muzycznie nikogo nie interesuje
no właśnie i co poszło nie tak bo chyba sporo przegapiłem
Jugol

Post autor: Jugol »

Bo mu się ujebało że bedzie j.colem, jaszczomp powiedział "ej weź typie" to se założył wytwórnie i wyszlo w sumie ze to prosto mu zrobilo w chuj roboty, a sam to se może na kacu w korpo odbierac telefony z Dubaju.
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

2rzyn pisze: wczoraj, 8:11 Co to w ogole jest za uposledzony styl rapowania? Mamy drugiego takiego na naszej scenie? Bit sobie leci a ten pierdoli jakby to byl strasznie nieudolny freestyle poudarowy gdzie co wers ma w glowie "aj kurwa nie zrymowalem", " ajajaj troche sie wypierdolilem", "czekaj, co ja mialem kurwa nawinac? Ja jebie...".
dokładnie tak to brzmi
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

"Kontekst logiczny tego pytania" :bowdown:
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

On już do końca życia będzie tylko snippety wypuszczał? Z metaforami, które skumają tylko najlepsi
Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

Obrazek
🌴 latinogang 🌴

#freefromage
Awatar użytkownika
2rzyn

Jaaaa man!