Tu wrzucajcie wasze tracki
-
Cabbyammyx
Re: Tu wrzucajcie wasze tracki
MORDECZKI MAMY TO!!! PIERWSZY TELEDYSK MF SKUADU! POLECAM GORĄCO!! JEST TO TELEDYSK DO NAJNOWSZEGO DISSA!!
Chyba mój ulubiony track so far, polecam
Elo mordeczki dzisiaj na feacie na najnowszym tracku MF KUŚKI jestem razem z ziomkami, walneliśmy tutaj życiówke, polecam bardzo
Dodano po 49 minutach 56 sekundach:
mordeczki wlecił teledysk!! gorący bardzo! obejrzcie!
Dodano po 49 minutach 56 sekundach:
mordeczki wlecił teledysk!! gorący bardzo! obejrzcie!
Mordeczki dzisiaj letniaczek wlatuje w rasta klimatach dla ganja manów
Dodano po 17 minutach 27 sekundach:
wleciał teledysk!!
Dodano po 17 minutach 27 sekundach:
wleciał teledysk!!
-
yankes2026
elo, podrzucam tu swój albumiks hiphopowy (jest dostępny na spotify również) sądze ze sie spodoba!
https://soundcloud.com/yokez2025/sets/rlife2026
- v3sp347ine
kolejny rasta numerek
Brak na forum tematu o mnie więc rzucam nowość tutaj.
Może ktoś sprawdzi, pozdrawiam
KOTZI & MI7IONBEATS - PHANTALGIA
https://youtu.be/GIRMz0uce6Q?is=B0pJ-2g-KYmHePRq
Może ktoś sprawdzi, pozdrawiam
KOTZI & MI7IONBEATS - PHANTALGIA
https://youtu.be/GIRMz0uce6Q?is=B0pJ-2g-KYmHePRq
Jest temat kotzi-engram funkcjonuje jako zbiorczy dla twojej tworczosci, dobry track
mundialopsychoza
Dzięki.
Spoko, chodziło mi o temat w dziale wykonawcy.
Engram na ten moment jest rozdziałem zawieszonym, a ten numer na niego nie wchodzi i nie chciałem mieszać. Są pewne zakusy na nowy projekt, ale wolę założyć nowy temat w albumach jak już będę wiedział, że się uda na stówę go zrealizować.
Pzdr
Engram na ten moment jest rozdziałem zawieszonym, a ten numer na niego nie wchodzi i nie chciałem mieszać. Są pewne zakusy na nowy projekt, ale wolę założyć nowy temat w albumach jak już będę wiedział, że się uda na stówę go zrealizować.
Pzdr
-
StudioSzafaTV
"Kocham takie życie, powiedz jak Ty swoje kochasz? Kocham takie życie - codzienne i na pokaz..." 
Wjechał NaSz NajnowSzy klip do utworu "PRZYZIEMNE"!
Kręcony na spontanie, zaraz po pracy, bez zbędnej spinki – czysty, autentyczny przelot o tym, co naprawdę ważne.
Sprawdzajcie pełny obrazek na kanale FAKTORYM i koniecznie dotrwajcie do końca, bo na finiszu czeka na Was easter egg nawiązujący do naszej okładki z 2011 roku!
A Wy jak tam? Kochacie to swoje codzienne życie, czy robicie je tylko na pokaz? Piszcie w komentarzach!
Wjechał NaSz NajnowSzy klip do utworu "PRZYZIEMNE"!
Sprawdzajcie pełny obrazek na kanale FAKTORYM i koniecznie dotrwajcie do końca, bo na finiszu czeka na Was easter egg nawiązujący do naszej okładki z 2011 roku!
A Wy jak tam? Kochacie to swoje codzienne życie, czy robicie je tylko na pokaz? Piszcie w komentarzach!
wkręcił się ten track i dobrze bit dobrany, czekam jak zwykle na radomski styl w wydaniu dojrzałymKotzi pisze: ↑13 lip 2026, 20:52 Dzięki.
Pzdr
jedyne co to trochę wiecej wkurwienia na wokalu momentami, aż się prosi na 6 minutowym kawałku poróżnicować to
mundialopsychoza
- 1888bogd4n
-
MillValley
Koleżka dał ognia na gitarkach
-
Cabbyammyx