Koszulki piłkarskie
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Koszulki piłkarskie
ja wzialem czarna z zeszlego bo historycznie unikat no i samej koszulki bylem fanem tez
fajniutkie to nawiązanie do najkowego t-90 w tych białych obwódkach, bardzo ładne moim zdaniem
trójkąt bermudzki wola mokotów
MalinowyJogurt 2
bez kitu ta Pogoń to raczej w stronę, nie wiem, Stali Mielec, niż Lecha
sam zamysł rozumiem, ale wykonanie rowneiz mi nie podeszło. dalej to robota Naszego Człowieka?
Tak @mql , chociaż jak już się oswoiłem to te wczorajsze wyjazdowe są w miarę git jednak. Z tego co wiem w przyszłym roku na 80 lecie mają być stonowane, klasyczne stroje więc w tym roku kombinują. Zobaczymy co jutro mdoom z domówką ugotuje
MalinowyJogurt 2
zdecydowanie najładniejsze Napoli jakie pamiętam, wow
kolejny komplet Pogoni, uwielbiam ciemniejszy, bardziej butelkowy odcień zieleni na koszulkach piłkarskich, ale to mi też zupełnie nie siedzi
kolejny komplet Pogoni, uwielbiam ciemniejszy, bardziej butelkowy odcień zieleni na koszulkach piłkarskich, ale to mi też zupełnie nie siedzi
Brzydkie są te koszulki Pogoni i wcale się nie dziwię że poszedł zakaz ich kupowania od grup kibicowskich xd
Jak Kolejorz miał 3 komplet w barwach Pogoni to nikt o to pizdy nie spinał w Poznaniu, ale jak 80 lat patrzysz na pustą gablotę to możesz się zdenerwować z byle powodu.
mega fajne te domówki
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler