Perfumy
Moderator: wrubel
Re: Perfumy
Dla mnie to jest duży przerost formy nad treścią. Coś w stylu przeintelektualizowanych recenzji na pitchforku z wyszukanym słownictwem na każdym kroku. Sztuka dla sztuki. Ale to też trzeba umieć tak lać wodę.
Gdybyście mieli wybrać z poniższym trzech świeżych zapachów to który:
Lalique White
Issey Miyake Pour Homme
Versace Pour Homme
Chciałbym mieć coś w miarę taniego do obfitego psikania się. Zależy mi na czymś cytrusowym. Aktualnie mega podoba mi się Moscow Mule, ale szukam czegoś dodatkowego. Jak macie inne, w miarę tanie, polecanki, to chętnie poczytam.
Lalique White
Issey Miyake Pour Homme
Versace Pour Homme
Chciałbym mieć coś w miarę taniego do obfitego psikania się. Zależy mi na czymś cytrusowym. Aktualnie mega podoba mi się Moscow Mule, ale szukam czegoś dodatkowego. Jak macie inne, w miarę tanie, polecanki, to chętnie poczytam.
- Haczapurjan
Lalique nie używałem, ale Versace Pour Homme miałem w różnych wariantach, m.in Dylan Blue i zdecydowanie bardziej siedzi mi Issey.
Była kiedyś strona z generatorem recek z pitchforka (nie mogę już znaleźć). Powinien ktoś zrobić generator posta z fragry. 
- IllEisenheim
Niszowe perfumy to tak naprawdę perfumy firm, które zajmują się tylko i wyłącznie perfumiarstwem. Ot cała filozofia, ale brzmi tak dostojnie i majestatycznie 
- yungXpaproch
wjebalem się dzisiaj w Montblanc Black Meisterstück. Już jakiś czas temu je sobie upatrzyłem i dzisiaj się przekonałem żeby w końcu kupić. Bardzo eleganckie są, jak dla mnie rozpierdol
Dobry zapach ale zabijesz tym ludzi przy upałach. Sprawdź se Montblanc Explorer jak będziesz miał okazję. Taki Avik tylko więcej wetywerii.
Montblanc Explorer = Creed Aventus + Bois Imperial. A wszystko za grosze.
Tylko czuć że coś w nim jest nie tak, coś taniego. Mimo wszystko polecam na lato.
Montblanc Explorer = Creed Aventus + Bois Imperial. A wszystko za grosze.
Tylko czuć że coś w nim jest nie tak, coś taniego. Mimo wszystko polecam na lato.
czaicie sie ombre nomade zapsikac w taka pogode jak wczoraj w miejscu publicznym crazy shit
CDG Floriental to jest taki piękny zapach. Będzie noszone jesienią. Tylko ta trwałość ehh...
Kurwa jaki to jest dojebany zapach. Właśnie testuję. Tylko właśnie aż 388 zł za 100 ml trochę sporo, ale raczej warto i się skuszę.
Eau Givree najlepszy z całej rodziny, uwielbiamParlae pisze: ↑06 lip 2026, 18:25Kurwa jaki to jest dojebany zapach. Właśnie testuję. Tylko właśnie aż 388 zł za 100 ml trochę sporo, ale raczej warto i się skuszę.![]()
- Haczapurjan
A wziąłem sobie testera 125 ml Isseya L'Eau d'Issey Pour Homme, bo fajna promka na e-glamour, a to pewniaczek na lato jednak
Od kilku lat męczę jeden flakon Bois Imperial, bo zawsze jakiś inny był w odwodzie. Nie wiem w sumie co ludzie w tym widzą/niuchają, bo to trochę vibe mydła daje, ale fenomenu Aventusa też nigdy nie potrafiłem zrozumieć, może mam prostackie nozdrza po prostu
Od kilku lat męczę jeden flakon Bois Imperial, bo zawsze jakiś inny był w odwodzie. Nie wiem w sumie co ludzie w tym widzą/niuchają, bo to trochę vibe mydła daje, ale fenomenu Aventusa też nigdy nie potrafiłem zrozumieć, może mam prostackie nozdrza po prostu
Mówisz o tej promce?
https://www.e-glamour.pl/issey-miyake-l ... ter_z1051/
Faktycznie fajna cena. Ale mam już Le Sel, a to naprawdę zbliżony zapach wg mnie.
To już flanker Fraiche mi się bardziej wyróżniał.
https://www.e-glamour.pl/issey-miyake-l ... ter_z1051/
Faktycznie fajna cena. Ale mam już Le Sel, a to naprawdę zbliżony zapach wg mnie.
To już flanker Fraiche mi się bardziej wyróżniał.
encre noire to najlepsze perfumy kupujcie w ciemno
zostaw suba https://youtu.be/2cEiuZPi2zQ