Tede
- igorzastyy
Re: Tede
Nie wiem, fał en em mógłby się wjebać elektrycznym rowerem w pedałującego na BMXie Jacka Granieckiego i nagrać go na story jak leży poszkodowany, wyśmiewając go, co zmusiłoby Tedego do reakcji. Ale to scenariusz nieprawdopodobny
-
VerminatorX
W sumie, Tede uwielbia się dissować z chorymi na umyśle więc nie jest to taki nieprawdopodobny scenariusz.
-
starydobryhiphop
Skąd ten pesymizm że nieprawdopodobnyigorzastyy pisze: ↑04 lip 2026, 20:21 Nie wiem, fał en em mógłby się wjebać elektrycznym rowerem w pedałującego na BMXie Jacka Granieckiego i nagrać go na story jak leży poszkodowany, wyśmiewając go, co zmusiłoby Tedego do reakcji. Ale to scenariusz nieprawdopodobny
- igorzastyy
Musiało by dojść do niebywałego zbiegu okoliczności. Ciekawe czy beef z Mesem był ostatnim w karierze Tedego
Czytajac to przez chwile uwierzylem.igorzastyy pisze: ↑04 lip 2026, 20:21 Nie wiem, fał en em mógłby się wjebać elektrycznym rowerem w pedałującego na BMXie Jacka Granieckiego i nagrać go na story jak leży poszkodowany, wyśmiewając go, co zmusiłoby Tedego do reakcji. Ale to scenariusz nieprawdopodobny
- Haczapurjan
Lokalni działacze KO próbują wejść w buty Ryśka i odwołać koncert Tedasowi, bo jest z Kanału Zero
Od 6:22 jak komuś nie odtworzy z zaznaczonego fragmentu, dłużej tam jest trochę o tym
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- marmolad_k2
-
VerminatorX
Z płytą pokroju Kurta to on wróci na 15 albo 20 lecie, idę o zakład.marmolad_k2 pisze: ↑06 lip 2026, 14:41 Mam nadzieję, że beef wygra KO, a psycha siądzie, a po kilku latach wróci z płytą pokroju Kurta![]()
- Haczapurjan
Ale głos pozostanie przeorany
Na dziesięciolecie kurtu był koncert jubileuszowy, to na dwudziestolecie album
W 2028 DVD Ścieżki Dźwiękowej na streamingach i album jubileuszowy, a jak nie to przynajmniej koncert bo na dziesięciolecie nie było, @JESTEM_HIPHOPEM potwierdź
Na dwudziestolecie A/H24N2 to akurat sam czekam, posłuchałbym tego w dobrej jakości a nie MP3 ripy dostępne w necie, chyba że przez pakt o nieagresji z Peją to nic nie będzie
W 2028 DVD Ścieżki Dźwiękowej na streamingach i album jubileuszowy, a jak nie to przynajmniej koncert bo na dziesięciolecie nie było, @JESTEM_HIPHOPEM potwierdź
Na dwudziestolecie A/H24N2 to akurat sam czekam, posłuchałbym tego w dobrej jakości a nie MP3 ripy dostępne w necie, chyba że przez pakt o nieagresji z Peją to nic nie będzie
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- Haczapurjan
Dosłownie w ubiegłym roku była reedycja „Ścieżki Dźwiękowej” (której jestem szczęśliwym posiadaczem) wraz z DVD jakichś making-ofów/klipów etc., więc nie spodziewałbym się celebracji jubileuszu
- Haczapurjan
Albo to dwa lata temu było.
W każdym razie chyba było dotłaczane, bo można zamówić
@Burak
https://polskirap.co/product/sciezka-dz ... on-cd-dvd/
W każdym razie chyba było dotłaczane, bo można zamówić
@Burak
https://polskirap.co/product/sciezka-dz ... on-cd-dvd/
Jak nie Ścieżka to w 2029 album inspirowany Note2, może w międzyczasie będzie jakie wydarzenie które doprowadzi do zerwania paktu przez co powstanie NoteXX Errata, czekam na ten sztos
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- JESTEM_HIPHOPEM
I MOŻE JESZCZE FRYTKI DO TEGO, CO?Burak pisze: ↑06 lip 2026, 17:44 Na dziesięciolecie kurtu był koncert jubileuszowy, to na dwudziestolecie album
- Haczapurjan
"Big Maca i cola. I frytki do tego"
Zapiszcie ten post żeby przypomnieć za dwa lataJESTEM_HIPHOPEM pisze: ↑06 lip 2026, 18:33I MOŻE JESZCZE FRYTKI DO TEGO, CO?Burak pisze: ↑06 lip 2026, 17:44 Na dziesięciolecie kurtu był koncert jubileuszowy, to na dwudziestolecie album
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ