Livescore Mundial 2026
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Mundial 2026
Dobra już nic nie wpadnie.
Dodano po 3 minutach 12 sekundach:
Ciekawe kto teraz zagra z Norwegią na prawej obronie w Anglii. XD
Dodano po 3 minutach 12 sekundach:
Ciekawe kto teraz zagra z Norwegią na prawej obronie w Anglii. XD
Ostatnio zmieniony 06 lip 2026, 5:05 przez Parlae, łącznie zmieniany 1 raz.
props angole po drugim karnym meksykanie bezzębni grali jak nigdy odpadli jak zawsze
#freefromage
ehh szkoda trochę bo meksykanie na dobrej kurwie grali cały mecz
A miał być taki miły poranek i odpulona Anglia, ehhh.
Ech no mogłem zostać.
W ogóle kto wymyślił że wiele meczów jest pod Europę o 19 czy 21 naszego czasu to powinien stracić pracę, przecież w nocy naszego czasu są za każdym razem dwa razy lepsze mecze.
W ogóle kto wymyślił że wiele meczów jest pod Europę o 19 czy 21 naszego czasu to powinien stracić pracę, przecież w nocy naszego czasu są za każdym razem dwa razy lepsze mecze.
IT’S COMING HOME 

Eh szkoda że mnie wczoraj zmuliło i nie oglądałem live jak potężni synowie albionu demolują nielegalsów
Eh szkoda że mnie wczoraj zmuliło i nie oglądałem live jak potężni synowie albionu demolują nielegalsów
Kurwa w szoku full, że te córy koryntu przeszły dalej, ale, hochland i spółka i tak ich wywiosłują w pizdu.
Mecz życia Gordona, no i Bellingham przypomniał sobie że jednak dobry w piłeczkę jest.
- scam_sakawa
Proste, tak pisałem miesiąc przed mundialem:
ja 19/05/2026 pisze: ↑19 maja 2026, 9:26 chuja ugra Brazylia (tradycyjnie po 2002 roku), róbcie screeny
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
To samo można było powiedzieć o Argentynie, która - do ostatnich MŚ - od końca lat 80 nie osiągnęła nic, a potrafiła też wyjebać się w grupie w Korei i Japonii (czyli osiągnąć wynik równy Orłom Engela czy tam innego Janasa).
odpadnięcie z argentyną wtedy w takim składzie z grupy to szczytowe osiągnięcie w karierze tego frauda bielsy
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
pierdoleni musieli na ta 3 przelozyc, a tak bym obejrzał tego sztosa, ha tfu
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- scam_sakawa
A kto zgarnął srebro w 2014 roku?
Brazylia nigdy już nic nie wygra, Joga Bonito była fajna w 2002 roku, teraz potężna europejska piłka demoluje pedalskie kiwanie się pod filmiki DANZA KUDURO RMX, zapomnijcie, że taki styl miałby coś znaczyć na świecie.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
z tym ze obecna brazylia to chuj nie joga bonito graja jak lamusy i takie tez wyniki osiagaja
luźno kibic siatkówki pierdoli głupoty
- scam_sakawa
Jak tam sukcesy Brazylii na świecie od 2002 roku?
jak tylko fawelarze wrócą do grania jogi bonito pod danza kuduro