Kto jest prawdziwym G
- Haczapurjan
Re: Kto jest prawdziwym G
Freeze, zginął jak 2Pac, w latach 90-tych próbował nawijać bez nadmiernej liczby czasownikowych
- TooMuchSmoke
Major SPZ - 10 lat w kryminałach, obsesyjnie jaranie kraka i przechwalanie się ruchaniem transow w tajlandii - mocne 7/10
- marmolad_k2
Haczapurjan pisze: ↑04 lip 2026, 6:20 Freeze, zginął jak 2Pac, za to że w latach 90-tych próbował nawijać bez nadmiernej liczby czasownikowych
chada, karramba, kaczy, fazi, oyche doniz
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
- bilderberg
Tyle postów a nikt nie wspomniał o bonusie rpk. W swoim peaku to był uliczny bandzior 1 klasa.
A og kaczy proceder ktory musial uciekać z polski bo wyjebał kosę komuś od klepaka z Wołomina i to był wóz albo przewóz
A og kaczy proceder ktory musial uciekać z polski bo wyjebał kosę komuś od klepaka z Wołomina i to był wóz albo przewóz
"I nikt mnie kurwa nie schował do wora, sam przestałem i to moja sprawa"TooMuchSmoke pisze: ↑04 lip 2026, 8:10 Major SPZ - 10 lat w kryminałach, obsesyjnie jaranie kraka i przechwalanie się ruchaniem transow w tajlandii - mocne 7/10
- igorzastyy
Rychu Peja gdy pił i ćpał był OG, gdy przestał stał się zwykłym osłem
kaczy to nie siedzi za jakas scarfacowa akcje typu przewozenie ton dragów awionetka? ciezko chyba o cos bardziej g
Jeszcze Sobuś był kiedyś g. Jakieś kradzieże ale czego to nie kojarze dokładnie.
Tak samo Kali
Tak samo Kali
- igorzastyy
Bonus RPK prawdziwy G uciszył nieprzychylnego wobec siebie youtubera zapukaniem w okno na Samsonowicza
ktorych niby? Bo przepraszał na kolanach jakis chlystkow ze Szczecina, byla tez plota ze Miśkiewicz go naliczył za prowadzenie sie z jego byla żona
ja jestem prawdziwy g
no tylko czy te historie to nie są wzięte czasem z tego co się naczytał w internecie i z filmów? pamiętam, że gdzieś mi mignęło info, że chociażby taki "Przebój nocy" jest niemalże w całości inspirowany postami na jakimś forum motoryzacyjnym czy coś99mayday pisze: ↑04 lip 2026, 0:01 Oskar83 - tutaj mam pewien dysonans między tekstami a wywiadami, ale na pierwszych płytach Oski brzmiał jak gość który liznął tematu i jego historię na bitach brzmiały jak ziomka co nie raz dał komuś po mordzie więc u mnie ma takie 7/10 i słychać że czeka na wyrok także z fartem mordo
Czy Wy w tym temacie robicie OG z typów co dali komuś w mordę, machnęli poważna kradzież paczki żelek lub złapali ich z 5 komedii ? Que Vadis forumku....
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Murzyn ZDR, Bedogie (do 2016 roku), Małolat (brat Pezeta), Papug z Krakowa + możliwe dołączenie Rydawarrior, jeśli nie okaże się, że poszedł siedzieć za nieodrobienie prac społecznych
- igorzastyy
Kaczy Proceder i Bonus RPK ostatecznie. Reszta nie zasługuje na ten tytuł
a Pomidor?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- igorzastyy
Powinien wywieźć Żuroma na pole kukurydzy, albo chociaż jego kukłę a tylko jakieś dissy nagrywał i filmiki