Kto jest prawdziwym G
Kto jest prawdziwym G
Witam
Paląc fajka przy oknie naszła mnie rozkmina inspirowana ostatnio oglądanym podcastem szalonego z człowiekiem wisły sharks
Kto w polskim erape naprawdę jest/był G a kto ściemnia elegancko
Moje typy original i ściemniaczy
Jongmen - pomimo całej antypatii typo chyba nie jest w ciemie bity i faktycznie robi lewiznę za co ucieka do kraju czekolady
Oskar83 - tutaj mam pewien dysonans między tekstami a wywiadami, ale na pierwszych płytach Oski brzmiał jak gość który liznął tematu i jego historię na bitach brzmiały jak ziomka co nie raz dał komuś po mordzie więc u mnie ma takie 7/10 i słychać że czeka na wyrok także z fartem mordo
Sentino - najlepszy na świecie ściemniaczy który brzmi jakby kleił bryłę ale życie pokazało że dobrze umie udawać, pogoniony, okradziony - raczej plankton na szachownicy
Nizioł - nic nie gada głupiego ale wygląda jakby miał sprawę o przemyt także mocne 8/10 za sam głos
Malik Montana - tutaj mieszane uczucia bo kolega Sentino więc hiperbolizowanie we krwi ale jednak poustawiał parę gagatków więc coś może być na rzeczy
Pikers - niby łysy ćpun ale najebał Frostiego, który kreuje się na bywacza na osiedlach + pięknie wyjaśnił Szpaka który jest jak wiadomo niebezpieszny o czym przekonali się łódzcy gangsterzy
Gog - klamka jest, beef z tuzami jest, 120kg i sterydy są - dla mnie mocny kandydat 9/10
Rogal DDL - czuć desperację jakby plankton się szarpał ale w wyobraźni czuje te ciosy maczetą które przyjął także mocne 8/10 do wyjaśnienia
GSP - raczej 5 liga piździchowo samotny jeździec ale jak na melinie ktoś źle kreskę zrobi to potrafi z bani przyjebać także mocne 6/10 z potencjałem na stare lata
Zapraszam do zabawy
Paląc fajka przy oknie naszła mnie rozkmina inspirowana ostatnio oglądanym podcastem szalonego z człowiekiem wisły sharks
Kto w polskim erape naprawdę jest/był G a kto ściemnia elegancko
Moje typy original i ściemniaczy
Jongmen - pomimo całej antypatii typo chyba nie jest w ciemie bity i faktycznie robi lewiznę za co ucieka do kraju czekolady
Oskar83 - tutaj mam pewien dysonans między tekstami a wywiadami, ale na pierwszych płytach Oski brzmiał jak gość który liznął tematu i jego historię na bitach brzmiały jak ziomka co nie raz dał komuś po mordzie więc u mnie ma takie 7/10 i słychać że czeka na wyrok także z fartem mordo
Sentino - najlepszy na świecie ściemniaczy który brzmi jakby kleił bryłę ale życie pokazało że dobrze umie udawać, pogoniony, okradziony - raczej plankton na szachownicy
Nizioł - nic nie gada głupiego ale wygląda jakby miał sprawę o przemyt także mocne 8/10 za sam głos
Malik Montana - tutaj mieszane uczucia bo kolega Sentino więc hiperbolizowanie we krwi ale jednak poustawiał parę gagatków więc coś może być na rzeczy
Pikers - niby łysy ćpun ale najebał Frostiego, który kreuje się na bywacza na osiedlach + pięknie wyjaśnił Szpaka który jest jak wiadomo niebezpieszny o czym przekonali się łódzcy gangsterzy
Gog - klamka jest, beef z tuzami jest, 120kg i sterydy są - dla mnie mocny kandydat 9/10
Rogal DDL - czuć desperację jakby plankton się szarpał ale w wyobraźni czuje te ciosy maczetą które przyjął także mocne 8/10 do wyjaśnienia
GSP - raczej 5 liga piździchowo samotny jeździec ale jak na melinie ktoś źle kreskę zrobi to potrafi z bani przyjebać także mocne 6/10 z potencjałem na stare lata
Zapraszam do zabawy
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Re: Kto jest prawdziwym G
oski problem to akurat prawdziwy P czyli pedał taki coś między Podsiadem Dawidło a Vito Bambino
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Za pisanie takich rzeczy na ślizgawce - wykasujesz to przeprosisz
legendarny afrojax za ustawienie do pionu bilonu
- igorzastyy
Wilku nie dał się naliczyć, a potem sam naliczył
murzyn zdr
Pomidor uliczny dom wariatow
w obu przypadkach banicja, i wszystko jasne
Pomidor uliczny dom wariatow
w obu przypadkach banicja, i wszystko jasne
mundialopsychoza
Wilku niestety wydaje mi się bardziej ofiarą niż oprawca także 2/10 na zachętę
Afrojax to śmieszek którego nikt nie bierze poważne i na miejscu Biliona też bym go obszczał także 0/10 więc mamy fajny punkt odniesienia
Afrojax to śmieszek którego nikt nie bierze poważne i na miejscu Biliona też bym go obszczał także 0/10 więc mamy fajny punkt odniesienia
małolat K2, całe życie na wakacjach
chada byl prawdziwym G, odpierdalal grube przypalowe akcje, odsiadki, spierdalal skaczac z wysokich budynkow, istny hardkor
Kto ty jesteś?
- Marek, Kaczy Proceder
Jebać rząd, tajne psy, rozjebusów, jebać biedę
Prosty styl, brak ci słów, HG Eter, wjeżdżam tu
Nie ma lipy, braciszkowie, dla was zawsze pełen luz
Skąd pochodzisz?
- Centrum, ulice Śródmieścia
Kiedyś życia pierwszy front, teraz hipsteriada większa
Londyn wschód, brudny styl, tam mnie spotkasz, trap i drill
Tylko kryminalne rytmy grają w mojej głowie, chill
- Marek, Kaczy Proceder
Jebać rząd, tajne psy, rozjebusów, jebać biedę
Prosty styl, brak ci słów, HG Eter, wjeżdżam tu
Nie ma lipy, braciszkowie, dla was zawsze pełen luz
Skąd pochodzisz?
- Centrum, ulice Śródmieścia
Kiedyś życia pierwszy front, teraz hipsteriada większa
Londyn wschód, brudny styl, tam mnie spotkasz, trap i drill
Tylko kryminalne rytmy grają w mojej głowie, chill
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
To prawda, jest mocny zresztą jak cała angielska liga Popek Pomidor mocne tego ten/10
Cpaj stajl - chłopaki z Krakowa czyli wiadomo prosto z frontu myślicie że na pierwszej płycie był jakiś mocny zawodnik z przyszytą dłonią? Chińczyk? LastDance?
sam już teraz tego nie znajdę, ale ze dwa lata temu Małolat K2 na którymś ze swoich vlogów pokazywał swoją chatę w Grecji, no i tam wyznał że jest pedantem, codziennie sprząta, w szafie musi być poukładane, a nowych białych skarpet w szufladzie ma na miesiąc do przodu i ciągle kupuje nowe 
Się śmiejcie, ale kiedyś kiedyś myślałem, że grzeczny image Łony to tylko image, a sam Łona po szkole dziesionuje dzieci prawników z kodeksów wydanych przez Wolters kluwer
Mordo ten człowiek uciekł policji na kamerach także wiadomo jak cygan to musi być porządekwujot pisze: ↑04 lip 2026, 1:17 sam już teraz tego nie znajdę, ale ze dwa lata temu Małolat K2 na którymś ze swoich vlogów pokazywał swoją chatę w Grecji, no i tam wyznał że jest pedantem, codziennie sprząta, w szafie musi być poukładane, a nowych białych skarpet w szufladzie ma na miesiąc do przodu i ciągle kupuje nowe![]()
klasyk akcja
rom nie cygan ucz sie kolego99mayday pisze: ↑04 lip 2026, 1:21Mordo ten człowiek uciekł policji na kamerach także wiadomo jak cygan to musi być porządekwujot pisze: ↑04 lip 2026, 1:17 sam już teraz tego nie znajdę, ale ze dwa lata temu Małolat K2 na którymś ze swoich vlogów pokazywał swoją chatę w Grecji, no i tam wyznał że jest pedantem, codziennie sprząta, w szafie musi być poukładane, a nowych białych skarpet w szufladzie ma na miesiąc do przodu i ciągle kupuje nowe![]()
mundialopsychoza
?
Niestety skala jest do 10 i na tego wariata mi się kończy ale zapraszam innych cyganów do zabawy
A Okekel jak czujecie?
no klasyczna akcja wyjścia małolata ze śmieciami