Avi
- gods bidness
Re: Avi
Ja pierdole wrzucam Raszyn na mape, wrzuć się w gówno, ile można nawijać o raszynach i wąsie, ciąg sie
- igorzastyy
Nie słucham człowieka od kompromitacji w trakcie beefu z TPSem. Propsy dla Białasa za zasłużone wypierdolenie z SB
U Aviego największy atut to tembr głosu i artykulacja, nietypowe i dosyć ciekawe. W połączeniu z leniwym flow dobrze się go czasem słucha mimo, że nawija truizmy i pozuje na wise guy'a, jakby był Johnem Gottim ale takim uwrażliwionym co to kolekcjonuje dzieła sztuki.
Miałem tak samo z Tomaszem Chadą, te jego gangstersko-uliczne opowieści nawijane wysokim głosem grzecznego chłopca dawały jakąś interesującą mieszankę.
Miałem tak samo z Tomaszem Chadą, te jego gangstersko-uliczne opowieści nawijane wysokim głosem grzecznego chłopca dawały jakąś interesującą mieszankę.
Tak, fakturę wystawiła za usługę obsługę pilota
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
forcerfromdesert
- gods bidness
Z tego co widziałem, to ostro ją spamują tym newswem, więc jakby miała coś na niego, to już by pokazała, a tak nie dość, że kurwishon, to jeszcze farmazoniara.
I teraz dylemat które z 2 masz na myśli.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- igorzastyy
Nie wiem czemu, ale bardziej ufam w takiej sytuacji Aviemu (mężczyźnie). Może dlatego, że kiedyś w autobusie jakaś baba pomiędzy 40 a 50 wychodząc na cały głos powiedziała, że widziała jak się na nią gapię. Patrzyłem za okno, więc tu też mogło dojść do nieporozumienia
no ale tu sprawa jest dość łatwa do oceny, jest wiadomość na komunikatorze lub jej nie ma. dziwna kapa, z jednej strony to po chvj ta influencerka miałaby podawać ksywę jakieś losowej znanej osoby skoro nic na tym nie zyskuje, tak łatwo to zweryfikować i jeszcze może nadziać się na jakiś proces o naruszenie czegośtam. z drugiej po chvj avi miałby temu zaprzeczać jeśli wiedziałby, że w aplikacji została wysłana od niego wiadomość i natsu może po prostu zrobić zrzut ekranu i udostępnić go publice. chyba że natsu pomyliła ksywki i chodziło o kogoś innego, lub avi napisał ale pytając o jakiś projekt, teledysk czy cokolwiek.