Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
igorzastyy

Re: Transfery

Post autor: igorzastyy »

Anka mistrzyni w upokarzaniu męża w internecie niedługo wrzuci zdjęcie z jakimś umięśnionym murzynem trenerem fitness czy innego gówna, zobaczycie
travis1

Post autor: travis1 »

tylko w twojej głowie to może się wydarzyć i chyba nie do końca zdrowej takie fantasmagorie się tworza
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

Ona taka nie jest(jest gorsza)
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

travis1 pisze: wczoraj, 13:24 tylko w twojej głowie to może się wydarzyć i chyba nie do końca zdrowej takie fantasmagorie się tworza
Oryginał brzmi tak "Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej". Bądź precyzyjny
zuperhero

Post autor: zuperhero »

travis1 pisze: wczoraj, 13:24 tylko w twojej głowie to może się wydarzyć i chyba nie do końca zdrowej takie fantasmagorie się tworza
nawiązując do posta, to baciaty z hiszpańskimi byczkami stały się trochę memem, nawet sobie z kolegą ostatnio o tym gadałem i tak wyszło, że serio ta kobieta z regularną częstotliwością, z premedytacją robi coś co uderza w naszego ukochanego robercika. z tego co mi przychodz z pamięci to: w jakimśtam podcastcie deprecjonuje karierę lewego i rzuca tezy że Robert to ma talent i on to wcale nie musiał jakoś się przykładać żeby zrobić karierę, a ona do wszystkiego doszła sama. w innych wywiadach twierdzi że ona dla męża musiała poświęcić karierę i tworzy narrację jakby ona w tym karate czy co ona tam trenowała to już za chwileczkę, za momencik wygrałaby igrzyska olimpijskie, złotą piłkę i dostała kontrakt 20mln/sezon. przy zakończeniu rozdziału barcelońskiego, wstawia post, z którego ma wybrzmieć, że za facetem z sukcesami, stoi kobieta, która ogarnia wszystko od kulis i to dzięki niej są wyniki, czyli klasycznie- ja jestem zajebista, kosztem lewusa wiadomo. no i te baciaty nieszczęsne, nawet jak sobie ustalili z robertem że 'to tylko taniec' (chociaż osobiście ciężko mi uwieżyć że facet może na luzaczku sobie patrzeć jak jego partnerka obmacuje się w erotycznych pozach z latynoskimi czadami) to po chvj ona to cały czas wrzuca w neta, w sensie chyba nie jest tak głupia, żeby nie wiedzieć jaka będzie reakcja. przecież ludzie się z lewego śmieją, koledzy z boiska kręcą beczkę (kto trenował sport, ten wie do jakich poziomów rozkręcana jest szydera w szatni) i lewandowska mimo to pcha to do neta. jakby chodziło tylko o sport/taniec, to by sobie chodziła i trenowała za zamkniętymi drzwiami.
nie wierzę że ania odpierdala te wszystkie akcje, bez świadomości że uderzają w reputacje robercika, szczególnie że bankowo na ich poziomie popularności i majętnośc, współpracują z ludźmi od PRu. i żeby nie było, to ja całkowicie rozumiem, że ona może się czuć niedowartościowana będąc 'żoną Roberta Lewandowskiego' i że żyje w jego cieniu ale niech te frustracje zostawi dla siebie, ani nie wrzuca w neta, bo obiektywnie bez Roberta to życie na obecnym poziomie byłoby dla niej nieosiągalne.
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

word.
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

śmieszne jeszcze było jak wrzuciła posta o tym, że Robercik poleciał na zgrupowanie reprezentacji i się rozpłakała, bo musiała sama wykąpać córkę, a zawsze robił to Lewus
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

zuperhero pisze: wczoraj, 11:33
sebring pisze: wczoraj, 1:20 szykago w opór szkaradne miasto i zimno w dodatku, ja sie popularnej ance nie dziwie
ja się tak zawsze zastanawiam kiedy wchodzi dyskusja o pogodzie/mieście, w kontekście wyboru kierunku przez piłkarza- czy to rzeczywiście jest tak istotne, jak się o tym mówi. przecież taki piłkarz multi-milioner i tak nie buja się po mieście, tylko siedzi w swojej gigantycznej willi, gdzie ma swoje kino, korty, kucharza. fryzjer, zakupy i sprawy które mogą dojechać to dojeżdzają pod drzwi. a na wakacje leci sobie na bezludną wyspę i elo
Otóż nie. Pisze to w kontekście tego co przeczytałem w tej ostatniej książce o Lewym. Wypady na miasto to nie było coś wyjątkowego u niego. Restauracje, klubu nocne, tak właśnie spędzają czas piłkarze. Było nawet wspomniane, że Lewy ubierał perukę żeby nikt go nie rozpoznał na mieście xd
ODPOWIEDZ