Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
lol nwm czemu taki bol dupy o ten post anki ktory wydaje sie byc raczej normalny
nie kumam za bardzo czemu akurat robcio wybral szikago za to, to juz nie byloby lepiej zakonczyc kariere i zostac w barnie? (tak mowimy barnie nie barsie!)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Przejebane ma baba
myślicie ile zajmie jej post z tańczenia bataty bo ich zaprosiła do czikago
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Daje 2 i pół tygodnia i będzie tancowanko na uspokojenie
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Totki rzucają luźne 185 mln funtów za duet Tonali/Fernandes na przestrzeni dwóch dni
- zemsta1camzata
i jeszcze jakiegoś murzyna z hoffenheim na skrzydło za 50 mln 
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Ania zacznie nosic loosne ciuchy i trenowac c-walk @3.40.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- genocidegeneral
beka jak anka gdzieś tam się zagapi, gdzieś źle skręci i ją ustrzeli jakiś zwycięzca ślizgerów zagranicznych z roku 2018 (może akurat zdążył wyjść z więzienia)
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
szykago w opór szkaradne miasto i zimno w dodatku, ja sie popularnej ance nie dziwie
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
-
tacocabana
to newcastle chyba akurat, ladna przebitka hoffenheim dostaje, bo powineli go bodajze ze szwecji za jakies 9 milionowzemsta1camzata pisze: ↑01 lip 2026, 23:28 i jeszcze jakiegoś murzyna z hoffenheim na skrzydło za 50 mln![]()
j6k
Ktoś od hiszpańskiej powie co to za kolo ten Pep Chavarria z Rayo
- Cz4rny1337
- Moderator
pamiętam jak ten chujek był z Chelsea łączony, zawsze chuja grałeś na moich sejwach w fmie!!!!1111Javier Pastore, Agent of Enzo Fernandez: “Enzo likes Madrid? Who doesn’t love Madrid. I did not even play there but I LIVE there now. “We are looking at options to leave Chelsea"

ja się tak zawsze zastanawiam kiedy wchodzi dyskusja o pogodzie/mieście, w kontekście wyboru kierunku przez piłkarza- czy to rzeczywiście jest tak istotne, jak się o tym mówi. przecież taki piłkarz multi-milioner i tak nie buja się po mieście, tylko siedzi w swojej gigantycznej willi, gdzie ma swoje kino, korty, kucharza. fryzjer, zakupy i sprawy które mogą dojechać to dojeżdzają pod drzwi. a na wakacje leci sobie na bezludną wyspę i elo
- Cz4rny1337
- Moderator
no nie wiem jednak wolalbym ogrod w wielkiej willi gdy za oknem 30 niz chujowo - żona i dzieciaki pewnie też

44 mln to jeszcze ok cena, a bonusy chyba drugie tyle nie wynoszą
nie no imo się jebnął, wszyscy w tym on sam do tej pory pisali o 85 mln
i jeszcze to "Tonalj"
i jeszcze to "Tonalj"
nie twierdzę że to jest kompletnie bez znaczenia, a bardziej że istnieje mnóstwo innych czynników, które imo mają większy priorytetCz4rny1337 pisze: ↑wczoraj, 11:38 no nie wiem jednak wolalbym ogrod w wielkiej willi gdy za oknem 30 niz chujowo - żona i dzieciaki pewnie też