georgefloyd pisze: ↑18 cze 2026, 0:29
W ogóle zabawne jest jak się patrzy na zachowania tych naszych bladych raperów jak bardzo chcą być murzynami i do dziś mają za złe swoim matkom, że nie puściły się z czarnym.
Bo w Polsce panuje murzynowy kompleks polaczkowy i murzyni bardzo dobrze o tym wiedzą śmiejąc się z tego.
Poniżej onieśmielona Wersow stojąca na baczność, wyprostowana jak struna, czująca respekt przed Lil Pumpem (XD!)
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
nie no, bez tragedii
ale russ to taka muzyka do grania w klubach raczej. jakoś to w domowym zaciszu dobrze nie leci. numer z marnz malone fajny. polubiłem marnza ostatnio, polecam jego płytki
Wyglada na mocną kifoze.
A co do łydek to łącze się w bólu z Malikiem. Podejrzewam ze chłop ma genetykę jak ja, długie nogi i dlugie łydki. Praktycznie niewykonalne, żeby jakoś wyglądały
Jakby tej żonobijki na dupe nie naciągnął to by wyglądał znacznie lepiej, a co do łydek to chyba nic z tym nie zrobi bo to genetyka, mój instruktor z pakerni miał podobnie
phobos pisze: ↑ ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
W sumie tam w komentarzach piszą, ze malik szczyci sie nierobieniem nog bo nogi robia ci, ktorzy musza uciekac albo lekarz mi odradza, bo wtedy ocieralbym o nie kutasem, to by wyjasnialo
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: ↑03 cze 2026, 8:29
jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd