bardziej mi chodzi, ze obsluga tez potem wymaga minimum umiejetnosci - cos jak z emummc na switchu - co prawda teraz jest piracka karta co ulatwia
Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach

to już skill issue, jak zabezpieczenia są złamane a ty tylko musisz wykonać jakiś poradnik krok po kroku i sobie z nim nie radzisz, no to problem jest z tobą, pozdro i poćwicz, jak jesteś słaby kupuj oryginały
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE RYDAWARRIOR
Czyli steam machines 2 w okolicy premier ps6/helixa bierze wszystko 
F1 to królowa. Zawsze była.
- piernikowyskoczek
no nie wiem, nie widzę tego tak optymistycznie, konsole/telefony (bardzo podobne sprzętowe mechanizmy zabezpieczeń) są coraz trudniejsze do zjailbreakowania/zmodowania, scena cracków PC do niedawna (bypass denuvo) była w paroletnim, najdłuższym zastoju w historii
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- genocidegeneral
Jak makajler dożyje do komputra kwantowego to będziemy ruchać kutasem te ich zabezpieczenia
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- Haczapurjan
Za ile Waszym zdaniem można pogonić PS5 z napędem z 2023 roku (tylko jeden pad ofc)?
Gothic Remake ograny jakiś czas temu, sprzedany w skupie, więc PS5 będzie tylko zalegać.
Gothic Remake ograny jakiś czas temu, sprzedany w skupie, więc PS5 będzie tylko zalegać.