kilka razy zasnąłem najebany słuchając rogala, na tym zawsze sie budziłem już skacowany i bardzo źle wspominam ten że skit
Najgorszy skit w pl rap
Najgorszy skit w pl rap
tak mi się rzuciło w oczy że ktoś wspomniał że 'skity do wyjebania' no i mi się przypomniał ten jeden, a wy jakie znacie najgorsze skity?
kilka razy zasnąłem najebany słuchając rogala, na tym zawsze sie budziłem już skacowany i bardzo źle wspominam ten że skit
- TooMuchSmoke
Re: Najgorszy skit w pl rap
Mnie zawsze wkurwiały te skity-zapychacze z trzeciego Kalibra, wrzucili 4 skity, które są prawie identyczne xd a najgorszy jest taki gdzie w tle jakiś wywiad leci, z którego się nie da kurwa prawie nic zrozumieć 
Moja mała Małgorzato o u o
Na początku też nie lubiłem, ale teraz słucham. Problemem tego skitu jest to że jest za długi.
Dodano po 6 minutach 3 sekundach:
Nie wiem czy można to zaliczyć jako skit, ale pierdolenie Tedego w intro utworów obecnie (jak w 3 Komory wersja YT) jest ciężkie do słuchania i czułbym się głupio jakbym chciał puścić znajomemu jakiś jego kawałek z tym (już wystarczająco głupio bym się czuł puszczając jakiś numer Tedego, z tymi wstawkami jest tylko gorzej)
Na początku też nie lubiłem, ale teraz słucham. Problemem tego skitu jest to że jest za długi.
Dodano po 6 minutach 3 sekundach:
Nie wiem czy można to zaliczyć jako skit, ale pierdolenie Tedego w intro utworów obecnie (jak w 3 Komory wersja YT) jest ciężkie do słuchania i czułbym się głupio jakbym chciał puścić znajomemu jakiś jego kawałek z tym (już wystarczająco głupio bym się czuł puszczając jakiś numer Tedego, z tymi wstawkami jest tylko gorzej)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
jeszcze ten na wwo gdzie jest historia o braniu kwasów i radiowozie coś tam, też za długi wkurwial mnie zawsze jak nie mialem jak przewinac 
-
starydobryhiphop
tak też ich nie łapałemTooMuchSmoke pisze: ↑30 cze 2026, 7:53 Mnie zawsze wkurwiały te skity-zapychacze z trzeciego Kalibra, wrzucili 4 skity, które są prawie identyczne xd a najgorszy jest taki gdzie w tle jakiś wywiad leci, z którego się nie da kurwa prawie nic zrozumieć![]()
Trochę skit, trochę nie, ale mogliby wrzucić Glamrap Tedego na streamingi w wersji bez audycji radiowej. Fajnie się tego slucha ale gdyby była opcja posłuchać samych numerów, to też by było Kozacko
Jak Oskar gada smarkaj dzidziuś jest najgorszym skitem nagranym kiedykolwiek
pezeta z pezet-noon, jest sentyment ze względu na sentyment ale obiektywnie te skity nie były ani śmieszne, ani ciekawe
2cztery7 & Mes pretensjonalne i krindżówa obezwładnia (np. kontkultura skit z zamach na przeciętność, jan nowicki skit z pierwszego 247)
mietha ideał - skip nagrał skit w którym wychodzi na topowego kuka i ciumcioka i wstawił to z własnej nieprzymuszonej woli na album
2cztery7 & Mes pretensjonalne i krindżówa obezwładnia (np. kontkultura skit z zamach na przeciętność, jan nowicki skit z pierwszego 247)
mietha ideał - skip nagrał skit w którym wychodzi na topowego kuka i ciumcioka i wstawił to z własnej nieprzymuszonej woli na album
XD zdecydowanie, z płyty na płytę coraz bardziej karykaturalne te rozmówki uliczne
najgorszy to nie wiem, ale najlepszy to oskar pam pam jak wali listwe boskiej
dziwki basen i machanie kutasem
-
MinisterBrakuKultury
Skity z płyty Popka wyjęty spod prawa
Przecież najlepsze są one, chyba że chodzi o repeat value no to faktycznie słabo
Dodano po 2 minutach 33 sekundach:
chociaż nie, repeat value też jest kozackie
Spoiler
chociaż nie, repeat value też jest kozackie
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- TooMuchSmoke
Skit z cyganami to jest złoto
popus prankster
z chujowych to jeszcze wszystkie skity z solowego debiutu fokusa, one tam są chyba tylko po to żeby najebac 30 numerow na album
z chujowych to jeszcze wszystkie skity z solowego debiutu fokusa, one tam są chyba tylko po to żeby najebac 30 numerow na album
Ten skit z Tabasko o oczach jak z Afganistanu.
Ani to śmieszne, ani jakiekolwiek, ani żadne
Podobnie intro masz to jak w banku jest takie z doopy. W ogóle to nie pasuje do tamtych płyt.
Ani to śmieszne, ani jakiekolwiek, ani żadne
Podobnie intro masz to jak w banku jest takie z doopy. W ogóle to nie pasuje do tamtych płyt.
-
starydobryhiphop
Z wszystkimi to się nie zgodzę ale rzeczywiście często niepotrzebny przerywnik (choć w paru miejscach mi siadły dla oddechu)TooMuchSmoke pisze: ↑30 cze 2026, 19:12 Skit z cyganami to jest złotopopus prankster
- TooMuchSmoke
Intro z albumu Onar/Oska - Superelaks
Intro ze SPORTu
Intro ze SPORTu
skity koncowe z wfd - czas nas zmienil chlopaki + sobota dotyczace jednej historyjki ten skit bylby spoko jakby nie numer (brawo podsumowanie calego projektu wfd) chlop jest jeszcze gorszym aktorem niz raperem to raz a drugi raz ze klasycznie wychdozi na jebanego ciumoka ktorego tede przedstawia miedzy wierszami jako tego przyjebanego ziomka dup odstraszyciela ktory potemcjalnie moze byc przeszkoda we wkreceniu sie na balet a ktory najpierw w egzaltowany sposob nie moze uwierzyc w zaistniala mozliwosc a nastepnie nie moze uwierzyc ze mozliwosc owa sie wysypala wszystko brzmi jakby mial w sumie wyjebane w te impreze bo sam nie ma wlasnej agencji w zyciu innej niz krecic sie wokol fjodora i kolegow
nawet ciezko powiedziec ze to sie zestarzalo bo nie wierze ze kiedys nie brzmialo komicznie
co sie zestarzalo to zmiana planow z balangi na nagrywanie haipehaope w sobotnia noc daje to forsownosc w huj dzis ale to caly rap z wtedy poniekad
acha i jeszcze ten zjebany zabieg cenzurowania przeklenstw czy nie wiem co to mialo na celu ten backmaskimg bo to nie jest kurna chata z twinpiks a uszy bola
nawet ciezko powiedziec ze to sie zestarzalo bo nie wierze ze kiedys nie brzmialo komicznie
co sie zestarzalo to zmiana planow z balangi na nagrywanie haipehaope w sobotnia noc daje to forsownosc w huj dzis ale to caly rap z wtedy poniekad
acha i jeszcze ten zjebany zabieg cenzurowania przeklenstw czy nie wiem co to mialo na celu ten backmaskimg bo to nie jest kurna chata z twinpiks a uszy bola