Livescore Mundial 2026
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Mundial 2026
własnie w ogóle nie szkoda, zrobili jeden wypad do przodu, a potem usiedli dupą we własnym polu karnym i murowali tam siedmioma, co oni zrobili żeby wygrać ten mecz jak już brazole wyrównali
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- Cz4rny1337
- Moderator
no ja mam ich 3 bramki także yalla yalla
potężny paragwajski autobus i jakiś gol z frajerskiej kontry na przypał wyjebie szwabów z turnieju, wierzę
a niech sobie pograją nawet, i tak w 1/8 wypierdalają z mistrzostw
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
luknąłem na drabinkę i faktycznie. tera mam dylemat komu w tym meczu będę kibicować
Dodano po 1 minucie 3 sekundach:
kozak klimat maja te stadiony nie ma co pierodlic
Dodano po 1 minucie 3 sekundach:
kozak klimat maja te stadiony nie ma co pierodlic
ale nudy, może z dystansu by coś wpadło
Mam tak samo do tysiaka. Ale jak szybko nie strzelą to kiepsko to widzę.
Dodano po 2 minutach 38 sekundach:
Matko jaki Sane to jest marniak teraz.
almiron moj ulubiony pilkarz
co oni grają
250 vs 35 podań 
na meczach brazylii na trybunach ronaldo, carlos, ronaldinho, a na tych marniaków nawet mirek nie chciał ruszyć dupy z klozetu
- Cz4rny1337
- Moderator