Grand Theft Auto [seria]
Moderator: con shonery
Re: Grand Theft Auto [seria]
Mam tyle gier do ogrania, że poczekam 5 lat na promocje na pc xd
- FruitOffTheWall
Na discordzie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Dziennikarze branżowi, powołując się na źródła branżowe, zdementowali plotki o możliwej fizycznej premierze Grand Theft Auto 6. Wcześniej w sieci pojawiła się odpowiedź od wsparcia technicznego Rockstar Games, w której wspomniano o premierze fizycznej w nadchodzących miesiącach. Jak się później okazało, sformułowanie to zostało błędnie zinterpretowane przez odbiorców, a sam wydawca miał na myśli jedynie standardowe pudełka zawierające cyfrowe kody aktywacyjne.
Oficjalne źródło podało, że twórcy nie planują produkcji płyt na listopadową premierę ani w kolejnych miesiącach. Wszystkie produkty detaliczne na konsole PlayStation 5 i Xbox Series X|S będą zawierały jedynie vouchery na pobranie danych ze sklepów cyfrowych. Ten krok pozwoli spółce-matce Take Two Interactive znacząco obniżyć koszty logistyczne i produkcyjne, a także wyeliminować rynek odsprzedaży wtórnej.
Konsumenci i niektórzy duzi detaliści wyrazili otwarte niezadowolenie z tej strategii, która pozbawia graczy faktycznego prawa własności do produktu. Niektóre sieci handlowe już rozpoczęły bojkot premiery i odmawiają sprzedaży pustych pudełek. Pomimo powszechnych kontrowersji, analitycy przewidują rekordową sprzedaż początkową, ponieważ ogólny poziom oczekiwań wobec projektu całkowicie przeważa nad frustracją związaną z brakiem klasycznych płyt.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
-
genocidegeneral
hahahah co za kurwy
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- marmolad_k2
Biednego Take Two nie stać na tłoczenie płyt 
Skandaliczne te wytłumaczenia. Niech spierdalają.
Sam fakt ze tak dlugo wyczekiwana gra, seria pokochana przez miliony ludzi i oni kompletnie olali kolekcjonerow. Co za cwele wyliczone
Dlaczego? Gdyby to wytłoczyli, mielibyśmy spoilery. Nie ma innej opcji.
Skąd te spoilery miałby się wziąć jak gry są zabezpieczone przed uruchomieniem przed premierą?
Mi sie wydaje że gra będzie niedokończona na premierę i zbugowana dlatego nie będzie fizyka w najbliższym czasie.
Mi sie wydaje że gra będzie niedokończona na premierę i zbugowana dlatego nie będzie fizyka w najbliższym czasie.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- Rozpierdalator
No te pierdolenie o tym że nie może być płyty bo wycieki to przecież jest bez sensu, jaki problem tam ustawić żeby nie można było odpalić przed premierą
Rozjebaliby te zabezpieczenia day 1. Wyobrażam sobie, że to mogło być jedno z ważniejszych pytań. Czy da się utrzymać w tajemnicy zawartość gry, wytłaczając ją na płycie? Jestem pewien, że się nie da. Każda inna gra? Pewnie tak. Po prostu w tym wypadku, ludzie stanęli by na głowie, żeby do tego się dobrać i pewnie by się udało.
Przypominam, że wjebali w to 3 miliardy dolarów. O jakimś niedokończeniu nie ma mowy.
Przypominam, że wjebali w to 3 miliardy dolarów. O jakimś niedokończeniu nie ma mowy.
- marmolad_k2
W jakim sensie? Przyjdzie Ci chłop do domu i zacznie opowiadać całą fabułę? Każdego dnia w internecie pojawiają się miliony spoilerów do wszystkiego i nikt nie robi o to rabanu, po prostu tego nie czytaj ziom.
- piernikowyskoczek
jakie spoilery, co ty gadasz, jakby o to drastycznie chodziło, to przecież mogliby zrobić tak (jak właściwie ludzie się spodziewali), że na preorder/premierę są tylko wydania cyfrowe, a potem ładujemy dyski na sklepy
po prostu są chujami pazernymi, niższe koszty + ubicie resellu
po prostu są chujami pazernymi, niższe koszty + ubicie resellu
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Jak nie będę czytał o wojnach, to w sumie tak jakby ich nie było, logiczne. 225 milionów egzemplarzy sprzedało się GTA V, jaki resell.marmolad_k2 pisze: ↑dzisiaj, 9:32W jakim sensie? Przyjdzie Ci chłop do domu i zacznie opowiadać całą fabułę? Każdego dnia w internecie pojawiają się miliony spoilerów do wszystkiego i nikt nie robi o to rabanu, po prostu tego nie czytaj ziom.
- marmolad_k2
Niestety wydali V na płytach i były spoilery, gdyby nie to, to by sprzedało się dwa miliardy.
Jakos crimson desert nie rozjebali. Robisz locka na premiere i chuja pograsz z fizykiem. Na glowie to se mozesz stawac i chuja ci to daGlobe pisze: ↑dzisiaj, 9:21 Rozjebaliby te zabezpieczenia day 1. Wyobrażam sobie, że to mogło być jedno z ważniejszych pytań. Czy da się utrzymać w tajemnicy zawartość gry, wytłaczając ją na płycie? Jestem pewien, że się nie da. Każda inna gra? Pewnie tak. Po prostu w tym wypadku, ludzie stanęli by na głowie, żeby do tego się dobrać i pewnie by się udało.
Jakiś chłop Ci wszedł do domu?marmolad_k2 pisze: ↑dzisiaj, 10:07 Niestety wydali V na płytach i były spoilery, gdyby nie to, to by sprzedało się dwa miliardy.
Sorry Panowie, myślałem, że gadamy o największej premierze w branży rozrywkowej w historii.
czemu z płyt mają być spoilery jak normalnie grę bedziesz już mógł pobrać 12 chyba i czemu oni sobie nie zawolaja 10 dolarów więcej za wytloczenie czy ile to kosztuje przecież to darmowy hajs leży
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- Rozpierdalator
No dobra jakby się tak bali o leaki to zrobić tak że na płycie jest tylko licencja, bez danych gry (rozwiązanie nieidealne ale lepsze niż kod w pudełku)
2. Jak będzie preload to w czym przeszkadza rozjebanie zabezpieczeń wersji cyfrowej skoro niby płytową by można było
To jest pierdolenie, tyle lat się każdemu udawało a nagle w 2026 się boją wypuszczać grę na płycie bo się boją leaków
2. Jak będzie preload to w czym przeszkadza rozjebanie zabezpieczeń wersji cyfrowej skoro niby płytową by można było
To jest pierdolenie, tyle lat się każdemu udawało a nagle w 2026 się boją wypuszczać grę na płycie bo się boją leaków