Sokół
- igorzastyy
Re: Sokół
Jest sygnalista, który zasygnalizował więc trzeba brać to na poważnie
-
starydobryhiphop
A ja się czuję z sokołem jak ktoś kto uprawiał sport bo zainspirowały go wyniki jakiegoś pro zawodnika a ten się okazało że jechał na dopalaczach. Dlatego tak dopytuje bo coś we mnie ma nadzieję że to jednak fejk o sokole a nie że okaże się że sokół to fejk
Potwierdzone z najblizszego zrodla. Oczyeiscie sokol sie nie odniesie smiec jebany
- Haczapurjan
Coś w tym może być. Już wtedy stała tam jak trusia, taka zahukana
Tu w sumie też xD
Tu miał liczyć do trzech, ale widocznie koledzy z WWO to za niego dotychczas robili, więc pogubił się w rachubach
Tu w sumie też xD
Tu miał liczyć do trzech, ale widocznie koledzy z WWO to za niego dotychczas robili, więc pogubił się w rachubach
Sokół wygląda na takiego, co ma wiele za uszami.
Z uszatego to najgorsze jest to:
Kwintesencja rapu dla ludzi, którzy nie słuchają rapu. Ten beat typu background music w programie "Jak to jest zrobione" z ujęcia linii produkcyjnej czajników elektrycznych. Narrator drewniany bardziej niż zwykle i tekst jak parodia rapu oczami boomera "zgred nie klei mojej zajawki", i to granie manierą wsioka "umimy", "chitra baba se zajumała 3 cytryny". To ma kurwa 73 miliony na YT...
Kwintesencja rapu dla ludzi, którzy nie słuchają rapu. Ten beat typu background music w programie "Jak to jest zrobione" z ujęcia linii produkcyjnej czajników elektrycznych. Narrator drewniany bardziej niż zwykle i tekst jak parodia rapu oczami boomera "zgred nie klei mojej zajawki", i to granie manierą wsioka "umimy", "chitra baba se zajumała 3 cytryny". To ma kurwa 73 miliony na YT...
człowiek po chodniku śmiga jakby był owadem tu
- qualite_de_schizoide
@berlin 100% racji. w ogóle bardzo słabo brzmi na tym bicie, czuć jak z niego wypada po prostu co chwile, brzmi nienaturalnie
73 mln kosmos
73 mln kosmos
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
- Haczapurjan
Ale ten Sokół to jest niewiarygodne, przeokrutne łaczysko
Jak się za dzieciaka słuchało WWO, to się aż tak nie rzucało w uszy, ale wróciłem do TPWC i taki śp. Pono go tam dupskiem niemiłosiernie wpierdalał
Jak się za dzieciaka słuchało WWO, to się aż tak nie rzucało w uszy, ale wróciłem do TPWC i taki śp. Pono go tam dupskiem niemiłosiernie wpierdalał
-
starydobryhiphop
a ja się tym jaralalem . Człowiek to czasem głupi bywa. Swoją drogą kiedyś puściłem znajomym dam ci przeżyć i mówię paczta jakie rymy i w połowie zwrotki mówię nie sory zapamiętałem to inaczej. (Choć emade tam wiadomo wyjaśnił)berlin pisze: ↑wczoraj, 18:49 Sokół wygląda na takiego, co ma wiele za uszami.
- gods bidness
Bo to była dobra płyta. Zwłaszcza jak na tamte czasy. Idealnie w punkt. Kolejna już była zawodem.
[/quote]gods bidness pisze: ↑wczoraj, 23:01 Bo to była dobra płyta. Zwłaszcza jak na tamte czasy. Idealnie w punkt. Kolejna już była zawodem.
Podpisuje się w pełni. Sokół wirtuozem flow nigdy nie był, niemniej tekstowo to dobra płyta, super dobrane bity, mocno katowane w 2019 roku było. Na "NIC" może ze 3 numery ok, a większym cringe'm niż "Chcemy być wyżej " jest "śpiew" Sokoła w "Jednorożec"
https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP