Fokus chyba w koszulce "KRZYWO" kiedyś śmigał
Sokół
Re: Sokół
Jeśli mówisz o tym, to jest to oczywisty fejk, nawet ten niby Sokół, nie brzmi jak Sokół, a to przedstawienie się jako Jakuza to już wgl xD
Tutaj jest rozmowa, która brzmi na autentyczną
śmieszny to jest raper, który czuje się za dobry na hiphopnescafeklasyg pisze: ↑wczoraj, 10:04 Przecież Sokół już dawno temu w wywiadzie mówił że ma wyjebane w beefy, nie interesuje go to w ogóle i że to śmieszne że dwoje gości się wyzywa na trackach.
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
ostro o 3/4 raperów rzępolaków inteligencików i męskograniowców, od fisza łoniaka, przez mesa, do srako, pro8l3mu i quebonafidealeksy pisze: ↑wczoraj, 10:32śmieszny to jest raper, który czuje się za dobry na hiphopnescafeklasyg pisze: ↑wczoraj, 10:04 Przecież Sokół już dawno temu w wywiadzie mówił że ma wyjebane w beefy, nie interesuje go to w ogóle i że to śmieszne że dwoje gości się wyzywa na trackach.
- igorzastyy
Rozmowa jest prawdziwa, ale Sokół nie jest
-
starydobryhiphop
aktoś mi powie z kolegów bardziej obeznanych w temacie, czy opowieści o bezdomności, totalnej uliczności miały część prawdy czy to po prostu zwykła bajera?
- igorzastyy
W ogóle jaki on dumny się wydawał być po tym wykonie. Pośpiewał sobie jeszcze. Sianko wpadło i elegancko
Pamiętam jak Frosti cisnął Sokołowi to się powoływał na „starszych kolegów ze Śródmieścia”.
Frosti się wafluje z Kaczym, więc nie zdziwiłbym się, gdyby to miało z nim jakiś związek.
Nie mówię, że on to podkręcił, ale co najmniej musiał dać znać, że się nie wpierdala.
Z resztą Wilku i Bilon też mieli jakiś zgrzyt z Sokołem, już zażegnany, ale coś tam było nie halo na pewno, ale szczegółów nie pamiętam.
Frosti się wafluje z Kaczym, więc nie zdziwiłbym się, gdyby to miało z nim jakiś związek.
Nie mówię, że on to podkręcił, ale co najmniej musiał dać znać, że się nie wpierdala.
Z resztą Wilku i Bilon też mieli jakiś zgrzyt z Sokołem, już zażegnany, ale coś tam było nie halo na pewno, ale szczegółów nie pamiętam.
Z Jurasem też nie zawsze było kolorowo, o czym sam Juras nawijał w To jest hip hop. Zresztą cały kawałek jest o znajomości z Sokołem, gekonie Zbyszku Sokoła (xD) i tym, jak koniec końców Juras poznał żonę dzięki panu Wojciechowi.
Każdy za czymś goni, jak niewolnik czasu,
Kiedyś dzwonił z ostatnich kredytów na Tak Taku,
Dzisiaj pan prezes nie odbiera od starego kumpla,
Chociaż ma abonament i najnowszego Samsunga
Każdy za czymś goni, jak niewolnik czasu,
Kiedyś dzwonił z ostatnich kredytów na Tak Taku,
Dzisiaj pan prezes nie odbiera od starego kumpla,
Chociaż ma abonament i najnowszego Samsunga

- gods bidness
Przyjebał się do sokoła bo to spółdzielnia
teraz już wiem i wiem i wiem i wiem jak