Kizo
Re: Kizo
ale gówno kurwa XD jeszcze ten różycki w tle XD
głos skrajnie propolskiej prawicy ---> https://streamable.com/urbrzz
w tej legendarnej pierwszej części chociaż stały sztywno osoby co miały dużo wspólnego z tym bazarem, a teraz to wielkie XD
głos skrajnie propolskiej prawicy ---> https://streamable.com/urbrzz
- zemsta1camzata
- v3sp347ine
niezłe antytalenty, bit też niezły. ciężko uwierzyć, że bmelo taką chujnie skleił
Jezus Maria, styl jak krezus
Fakt, że Kizo jest tak popularnym artystą w Polsce dużo mówi o kondycji tego narodu. Tak, jak zwykle patrze na niego pobłazliwie tak ten kawałek pozostawił mnie w ciężkim szoku - ten gość nawet sylabizować nie potrafi. Jak ktoś taki może w ogóle robić muzykę, w której są SŁOWA XD
ㅤ

ㅤ

ㅤ
Przeciw komercyjnym hitom, w które sam nie mogę wierzyć
Na obecnym etapie mam wrażenie, że Kizo jest Kizem i utrzymuje tę rolę "patusa do wzięcia na piosenkę" tylko z powodu chcąc nie chcąc charakterystycznego głosu i maniery którą kojarzysz z pytaniem czy masz problem, ale na potrzeby singla z Julią Wieniawą/Natalią Szreder/Dziarmą/wstaw se tu cokolwiek pyta czy pamiętasz jak było dobrze wtedy na plaży gdy pachniała lawenda. No przysięgam, tam mógłby już losowy, wygenerowany w AI szeroki typ i nie zmieniałoby to absolutnie NICZEGO w kawałkach z jego udziałem, bo on nie ma ani barsów, ani melodyjności, ani flow, kurwa nic, no jest ex-patusem do wynajęcia jak chcesz mieć numer z ex-patusem.
Na obecnym etapie mam wrażenie, że Kizo jest Kizem i utrzymuje tę rolę "patusa do wzięcia na piosenkę" tylko z powodu chcąc nie chcąc charakterystycznego głosu i maniery którą kojarzysz z pytaniem czy masz problem, ale na potrzeby singla z Julią Wieniawą/Natalią Szreder/Dziarmą/wstaw se tu cokolwiek pyta czy pamiętasz jak było dobrze wtedy na plaży gdy pachniała lawenda. No przysięgam, tam mógłby już losowy, wygenerowany w AI szeroki typ i nie zmieniałoby to absolutnie NICZEGO w kawałkach z jego udziałem, bo on nie ma ani barsów, ani melodyjności, ani flow, kurwa nic, no jest ex-patusem do wynajęcia jak chcesz mieć numer z ex-patusem.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag