Zauważyliście, że VNM za każdym jebanym razem na storce jak drepta sobie to podczas nagrywania zwiększa kąt jakby robił zwrot na jakiejś żaglowce. Leci jak pojebany. Idę o zakład że po nagranej storce nasz Krzywousty robi sobie kąt z gótki.
I on nagrywa filmik zaczynajac od wpierdolenia sobie gorki? A potem zasapany po 10 tejku wypierdala sie morda o gume jak juzkrotkie pyty nie nadazaja. Tak sobie japy nie naprawi
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Hihi, mam 40 lat i wiesz mordo grzyby halucyny. Dobrze, że pojechał do domu. Mamuśka go w pokoju na klucz zamknęła i siatkę w oknach wstawiła by leniwy ptak nie wyfrunął przypadkiem. Będzie przynosić katering i desperadosy nocutrno.
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Ta dieta pudełkowa dla gejów to cos co ma zmienic jego zycie? Kurwa kto by chcial kupic cokolwiek co reklamuje vnm?
W ogole twn jego post brzmi jakby napisal to 12latek. Co za cwel.
Na bank na plycie o tym nawinie.
"Kiedyś łaków a dzis wpierdalam brokuł z MyDiet,
Choć mi nie staje i mam okres to chłopaku gram dalej,
Venom papu papu mniam mniam the best reklama,
Karmiła mnie z procy mama stąd na ryju szrama, daaaaam "
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest