I liga i niżej
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: I liga i niżej
Mathieu Szalet nadal się na 1 ligę @Bisclavret?
-
Bisclavret
Myślę że na 1 ligę to super ruch
Mazovia wreszcie z awansem do 3. ligi
Z kolei z Pogoni Siedlce odeszli już Famulak i Podliński, do tego Flis ma się przenieść do Wisły Płock - będą giga ciężary w przyszłym sezonie, bo nie sądzę, że przyjdzie ktokolwiek lepszy.
Z kolei z Pogoni Siedlce odeszli już Famulak i Podliński, do tego Flis ma się przenieść do Wisły Płock - będą giga ciężary w przyszłym sezonie, bo nie sądzę, że przyjdzie ktokolwiek lepszy.
Patologia, która nigdy nie powinna mieć miejsca
https://pila.naszemiasto.pl/polala-sie- ... BPXDanlhZg

https://pila.naszemiasto.pl/polala-sie- ... BPXDanlhZg
patologią jest jak ktoś umrze
Czyli normalizujemy bicie piłkarzy po meczu tak ??
- zemsta1camzata
Tak
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- scam_sakawa
Vipdavidzie, oni Cię prowokują, nie daj sobie wejść na głowę.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
tradycją powinno się stać bicie piłkarzy po przegranym meczu
@wujot @zemsta1camzata
Nie wiem czy to prowo,ale i tak odpowiem.Patologią jest zarówno powyższe zachowanie jak i te wszystkie rozmowy motywacyjne
Nie wiem czy to prowo,ale i tak odpowiem.Patologią jest zarówno powyższe zachowanie jak i te wszystkie rozmowy motywacyjne
Kudła odchodzi z Gieksy i po raz trzeci w swojej karierze podpisuje umowę z Zagłębiem Sosnowiec. wiadomo, że on lepszy już nie będzie, a ostatni sezon obnażył tylko wyraźny spadek jego formy, mimo wszystko trochę szok, biorąc pod uwagę o ile szczebli ligowych facet schodzi. pewnie celuje w stabilizację tutaj na miejscu + wynegocjował powiedzmy w miarę intratny kontrakt. chuj wie na jaki pułap płacowy może liczyć, ale znając realia, to jak zwykle zbyt wysoki i znowu przepalane będą pieniędze w Sosnowcu. niemniej sentyment do niego jest, więc niech sprawdzi się chociaż na linii, bo jebla idzie dostać od tych młodych wynalazków
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh