Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Legia bierze 20 letniego amerykanina, stopera Bayernu Monachium, Roberta Deziela
Lech jakiegoś irańskiego kozaka z Belgii, no bo liczba irańskich kozaków z Belgii musi się zgadzać
warto podkreślić jeszcze jego przeszłość w młodzieżówce Realu Madryt
Spoiler
mls spoko opcja, na pewno lepsza sportowo niż te arabusy przebrzydłe
- ConeyIsland
Becks (piłarz) a potem Zlatan byli kojarzeni z Galaxy, Becks (właściciel) z Messim kojarzeni są obecnie z Miami, no to niech Lewy robi ruchy w Chicago. Zajebista Polonia, gigantyczny potencjał na rozwój zarówno swojej marki jak i tych side questów typu food by ann. Zwiększenie jakby nie patrzeć atrakcyjności / konkurencyjności ligi. Ode mnie props.
+ oczywscie:
+ oczywscie:
który kierunek byłby lepszy dla 38-letniego napastnika?
mls to dobry kierunek i dobra liga, no ale nie ukrywajmy, fajniej byloby zobaczyc go dalej w europie w miejscach np. wymienionych przez użytnika nade mną
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
- zemsta1camzata
no może i mls dobry kierunek, ale nie chicago, kto by chciał mieszkać tam
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
no nie wiem, na przykład większość Polonii xd marketingowo przecież też dojebany kierunek
Wiekszosc polonii chcialaby tam mieszkac? Ciekawa rozkmina pewnie na tej samej zasadzie wymarzonym autem polakow jest skoda fabia
ta droga ide dalej
co za różnica czy by chciała czy tam mieszka? jeśli chodzi o popularność i marketing to to czy tam obecnie mieszkają czy by tylko chcieli to ma żadne znaczenie, liczy się ile tam się obecnie znajduje
ale co mnie obchodzi kurwa "marketing" jako widza futbolu, ktoremu nie płacą za oglądanie tego xDDDD nigdy nie zrozumiem tych argumentow nooo dobry ruch marketingowo!! 
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS