Livescore Mundial 2026

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
baqlashan

Re: Livescore Mundial 2026

Post autor: baqlashan »

qualite_de_schizoide pisze: 17 cze 2026, 17:47 faktycznie Messi był niekwestionowany GOATem to w ogóle nie byłoby takiej dyskusji i takiego beefu
Ten beef jest tylko dlatego ze za każdym razem jak messi coś zrobi to fanatycy cr7 będą mu umniejszać. Zgodzę się ze w epoce kiedy szli łeb w łeb tam w latach 09-2017 mialo to racje bytu żeby ich porównywać, ale im dalej w las tym bardziej widać kto jest goatem a kto po prostu wyśmienitym piłkarzem
jajca pisze: 16 maja 2024, 17:04 za te punkty na kurniku trzeba dusić ofiary
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

Ronaldo dziś 4 bramki
Albo jedna z karnego i 15 strzałów w kosmos co bardziej prawdopodobne
Awatar użytkownika
baqlashan

Jak w fazie pucharowej cr7 strzeli więcej niż jedna bramkę z gry to będzie cud
travis1

Post autor: travis1 »

no w 2022roku to już był etap piłkarskiego delirium jak najlepszym momentem Ronaldo było jak siadł na ławie ze Szwajcarią a może pauzował za kartki, suma summarum Portugalia stuknela 6goli Helwetom
jeszcze jak się wykłócał że musnął piłkę bo chłop strzelił bramkę ale niestety tylko w głowie Ronaldo - taki impakt na drużynę miał ulubieniec kebaba
a na tym euro 24 to już naprawdę go wzięli jako maskotkę - jak on partaczyl wszystko
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

Ja Was absolutnie rozumiem że możecie uważać Messiego za lepszego od Ronaldo i to jest właśnie piękne. Nieprawdopodobnie jednego i drugiego podziwiam bo to co osiągnęli jest niesamowite. Ja mam nawet taką czutke że lubię sobie Olimpiadę włączyć i mimo że nie interesuję się tymi dyscyplinami, to oglądania ludzi absolutnie w najwyższej formie w danym sporcie jest ciekawe inspirujące i godne podziwu.
Trochę właśnie te obecne postacie w piłce nożnej mnie tak nie jarają jak Messi i Ronaldo mam tu na myśli Yamala czy Mbappe, trochę irytujący się wydają mimo swojej wielkości
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Haaland jest wielki i bardzo sympatyczny ziomek. Ja tam go lubię, mimo że z City.
Awatar użytkownika
baqlashan

Powiem tak - mbappe haland yamal, cała ta trójka ma aspiracje żeby przejść do historii jako najwięksi z największych tak samo jak przeszedł do niej Maradona czy cr7 - ale żaden z nich nie wskoczy do miana goata, bo tutaj messi ze swoim futbolem totalnym zawiesił poprzeczkę za wysoko dla śmiertelników
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Mam tak samo jak @Parlae z Haalandem, ale Ronaldo też się da bardziej lubić niż Messiego po prostu, bo chłop przynajmniej pokazuje jakieś emocje i ludzką twarz. Zresztą np widać po dużych YouTuberach jak Speed czy Celine jak oni reagują na spotkanie z Ronaldo a jak na z Messim, no jednak różnica w odbiorze jest znacznie inna. Aura CR jest o wiele większa.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2026, 18:46 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

Rzeczywiście jedynie Haaland wydaje się taką postacią.
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Awatar użytkownika
kebab

Post autor: kebab »

różnica poziomów między CR7 GOAT a sterydem to jak różnica między 187cm vs 170cm. Karzełek nigdy doskoczy to miejsca w którym jest CR7 GOAT, bo ten ze swoim futbolem totalnym zawiesił poprzeczkę za wysoko dla śmiertelników
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Awatar użytkownika
baqlashan

potter pisze: 17 cze 2026, 18:45 Ronaldo a jak na z Messim, no jednak różnica w odbiorze jest znacznie inna. Aura CR jest o wiele większa.
No cr7 dużo nadrabia swoim gwiazdorstwem to fakt
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

:lol: ciężko o lepszy argument za Messim niż sympatia szczekającego małpiszona do Ronaldo
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
2do5

Post autor: 2do5 »

Messi jest po prostu wyluzowanym ziomeczkiem, który chce grać w piłkę, a CR7 to tryhard próbujący mu dorównać, odpierdalając przy tym jakieś krindżowe gówno i obrażając się na świat gdy tylko ktoś powie, że argentyńczyk lepszy - to niezła aura, ale przynajmniej tiktoker udający psa go lubi

Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
Ps. 99% piłkarzy i trenerów uważa messiego za goata, w tym ludzie o pojebanym ego jak ibra czy mou, byli gracze realu jak marcelo czy casemiro
Ostatnio zmieniony 17 cze 2026, 20:06 przez 2do5, łącznie zmieniany 2 razy.
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

Doktor kongo robi psikus dzis wierze
Awatar użytkownika
banger

Post autor: banger »

potter pisze: 17 cze 2026, 18:45 Mam tak samo jak @Parlae z Haalandem, ale Ronaldo też się da bardziej lubić niż Messiego po prostu, bo chłop przynajmniej pokazuje jakieś emocje i ludzką twarz. Zresztą np widać po dużych YouTuberach jak Speed czy Celine jak oni reagują na spotkanie z Ronaldo a jak na z Messim, no jednak różnica w odbiorze jest znacznie inna. Aura CR jest o wiele większa.
Absurdalny argument. Chyba że rozumiemy że ludzkie emocje to tylko wkurw i napinka to tak. Przecież Messi nieraz i nie dwa się gdzieś rozklejał okazując te słynne emocje. To zwykły, cichy i nieśmiały chłopak, który sięgnął gwiazd, więc trudno od niego oczekiwać by miał gwiazdorską osobowość. Tym bardziej props dla niego, jakoś fajnie widzieć takiego lekko przymulonego i autystycznego ziomeczka, który osiąga szczyt a nie kolejną zakochaną w swoim obliczu hipergwiazdę. Miła odmiana.
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

speed i cwelina lubią ronaldo, prawdziwy goat :joint:
Awatar użytkownika
2do5

Post autor: 2do5 »

Aura
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

TVP sport zacina komuś jeszcze?????
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

No nie wiem co jest fajnego w autystycznych zahukanych ludziach ale co kto lubi, ja wolę Ibre, Haalanda czy CRa. Albo Szczęsnego.

Gramy
Ostatnio zmieniony 17 cze 2026, 19:07 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
travis1

Post autor: travis1 »

Speed gryzie kable żeby nie było widać odstrzelanych gołębi
ODPOWIEDZ