Anime - normiki out
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: Anime - normiki out
Ale to zbiera viewsow 
hype
ostatnio zacząłem golden kamuye spoko nawet
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Nie wiem jak anime ale manga tego golden kamuy mnie wynudzila fest
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
w ogole widze ze netflix ostatnio troche poszalał, jujutsu kaisen, my hero academia, mushoku tensei, blue lock, shangri-la frontier dodali, każde w sumie mega spoko
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Bedzie kinowka z dodatkowym czapterem z Minato, sam czapter byl sredni ale kinowka moze byc mocna imo, czekanko
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Hokazono wyjawnil ze dyrektorem Tetsuya Takeuchi, znany z walki rock lee vs gaara
Dla przypomnienia:
- Haczapurjan
Zajebista walka to była. Szkoda, że
Spoiler
Gaara miał plot armor a Lee w sumie po tej walce już w sumie chuja zdziałał poza tą jedną słabą walką z Kimimaro.
Rock tak, Guy trochę odbił całą sytuację w walce z Madarą tho. Ogólnie w shipppudenie wszystkie drużyny poza 7 dostały plot nerfa, może poza InoShikaCho, którzy zostali relevant przyanajmniej do walki z Kakuzu i mieli emocjonalne sytuacje podczas nalotu Paina.
Nawet Shino i Neji kreowani na badassów na początku shippudena zasłynęli z tego, że jeden nie zrobił nic, a drugi umarł xd
Nawet Shino i Neji kreowani na badassów na początku shippudena zasłynęli z tego, że jeden nie zrobił nic, a drugi umarł xd
to kurwa forum rap, nie wizaż
- Haczapurjan
ECPUiarze próbują przypiąć fanom anime skłonności boxdelowe
Zacząłem sobie Jojo's Bizarre Adventures oglądać i w chuj się wkręciłem już na początku. xD Bekowe to jest.
W sumie to pierwsze anime jakie oglądam. Jeśli nie liczyć Dragon Balla ofc.
W sumie to pierwsze anime jakie oglądam. Jeśli nie liczyć Dragon Balla ofc.
- CeHaTeHaCe
drugi part to jest hit pod tym względem 
- Haczapurjan
Miałem okres, że w przeciągu dwóch miechów zrobiłem bingewatching kilkudziesięciu anime.
Nie chcę mi się wymieniać wszystkich, bo to nie ma sensu, ale wróciłem po paru miechach do oglądania i aktualnie obczajam "Nukitashi the animation" i srogo pojebane gówno xD
Nie chcę mi się wymieniać wszystkich, bo to nie ma sensu, ale wróciłem po paru miechach do oglądania i aktualnie obczajam "Nukitashi the animation" i srogo pojebane gówno xD
zapodajcie czymś fajnym i w miarę świeżym z platform streamingowych... obejrzałem ostatnio dorohedoro i zajebiste jak dla mnie
Achtung otaku, w sobotę w kinach "O dziewczynie skaczącej przez czas" poleci
you know the O.P.P.
Skończyłem kolejny sezon Frieren i jestem zakochany. Polecacie coś w tym stylu z PL napisami
chyba nie ma anime, ktore ma dla mnie podobny vibe do frieren bez kitu
nie wiem moze wychodzace teraz witch hat atelier (btw. i tak polecam kazdemu, zajebiste), ma pl napisy na crunchyrollu
moze violet evergarden, na netflixie było
moze dungeon meshi, chyba też na netflixie dalej jest
może apothecary diaries, pl napisy na crunchyrollu
ofc fanowskie napisy to ma wszystko tez
zalezy co tak ci siadło we frieren, bo tak 1:1 to imo nic nie ma vibu
nie wiem moze wychodzace teraz witch hat atelier (btw. i tak polecam kazdemu, zajebiste), ma pl napisy na crunchyrollu
moze violet evergarden, na netflixie było
moze dungeon meshi, chyba też na netflixie dalej jest
może apothecary diaries, pl napisy na crunchyrollu
ofc fanowskie napisy to ma wszystko tez
zalezy co tak ci siadło we frieren, bo tak 1:1 to imo nic nie ma vibu
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Potwierdzam kurde. Beka sroga jest grana xD
Frieren z angielskim dubem lepsze niż og wogle
Ogólnie coraz częściej lokalizacja angielska ma duuuzo lepszy i bardziej różnorodny VA względem japońskiego
Ogólnie coraz częściej lokalizacja angielska ma duuuzo lepszy i bardziej różnorodny VA względem japońskiego
AND NOW IM IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
przeczytałem te waszą deyskusje o poziomach mocy w dragon ballu i takie tam. generalnie wasz problem polega na tym, że traktujecie dragon ball po zabiciu frizera jako coś co istnieje, a to jakieś niekanoniczne gówno. goku wypełnia legendę o super aryjczyku sajaninie i dostaje upragnione blond włosy jako jeden jedyny wybraniec, upierdala frize aka wszech-kosmicznego kolonizatora i ciemiężyciela sajańskiej rasy, fabuła się kończy z klasą a vegeta odchodzi do kart historii jako badass a nie worek treningowy do bicia. tak bym to widział i tak to widzę. dragon ball zaczyna się na lądowaniu raditza na planecie ziemia a kończy ujebaniem łba frizie. elo. co było przedtem to była jakaś baja dla małolatów, a co potem to czysty fanserwis i chęć pieniężenia dojebanego pomysłu. im więcej poziomów ssj i innych bzdur tym mniej sensu miała ta seria.
- CeHaTeHaCe
naprawilem te topke

beta wersja bo fma jeszcze 30 odcinkow zostalo
do u agree
Dodano po 1 minucie 25 sekundach:

beta wersja bo fma jeszcze 30 odcinkow zostalo
do u agree
Dodano po 1 minucie 25 sekundach:
nie ma nic takiego bo nie do podjebania jest dorohedoro