Podobno Victor od jakiegoś czasu zmaga się z miesiączką. Może dlatego tak gra i dziwnie się zachowuje
NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: NBA
https://szostygracz.pl/2026/06/15/do-na ... krybentow/
6g schodzi z paywalla celem zmiany modelu biznesowego
6g schodzi z paywalla celem zmiany modelu biznesowego
#freefromage
Tyle dyskusji, wodzenia za nos, plotek i przeciągania odejścia, żeby finalnie trafić do ojebanej z picków drużyny na drugą rundę (zakładając obecne zdrowie Giannisa).
Ciekawsze paczki na pewno były, tylko z tego co pamiętam on uparł się że chce zostać na wschodzie.
Ciekawsze paczki na pewno były, tylko z tego co pamiętam on uparł się że chce zostać na wschodzie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
-
tybdo_yntogliw
CZY TY WIDZIAŁEŚ JAK GÓWNIANIE GRAŁO TO MIAMI PRZEZ SEZON? Tutaj musiało się coś zmienić. Kel'el Ware, Lil’ Keke, KęKę, nieważne - oni takich graczy biorą z boisk w Miami, przyszedł Gracz.
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
tym gorzej dla miami ze z tej bryndzy oddali 3 w miarę ciekawych prospektow + 3 picki w drafcie a roboty do wykonania tam nadal od chuja przecież ta piątka davion norman wiggins bam giannis to rzyg straszny wiara w coacha spo i kolejny ruchy
które zreszta mnie trochę jebia bo miami ma swoje momenty ale w tym swoim byciu średnia drużyna z zajebistym trenerem stali się już nudni i ten giannis niestety za dużo nie zmienia imo
osobiście po finałach knicks mam trochę przesyt nba i ten draft mnie zupełnie nie robi ale stawiam ze art będzie 0/5 w typach
które zreszta mnie trochę jebia bo miami ma swoje momenty ale w tym swoim byciu średnia drużyna z zajebistym trenerem stali się już nudni i ten giannis niestety za dużo nie zmienia imo
osobiście po finałach knicks mam trochę przesyt nba i ten draft mnie zupełnie nie robi ale stawiam ze art będzie 0/5 w typach
#freefromage
- zemsta1camzata
Lakers są pod tym względem trochę w kr0pce, bo z jednej strony takie warunki przedłużenia tylko i aż fajnego scorera na regular (bo sorry ale nic więcej o nim nie można powiedzieć póki co) wydają się pojebane, z drugiej gdyby uznali "ok, całkowicie odpuszczamy" zostaje im hajs który i...nie ma za bardzo opcji które dałyby im realny upgrade na już.
Dlatego szkoda tej kontuzji Doncica w playoffach, bo jeśli dostaliby wpierdol Z NIM, to office byłby bardziej skłonny uznać że trzeba tam coś ruszyć, a teraz wielce prawdopodobne, że wyjdą po prostu z założenia "ok, to jeszcze raz tym samym" skoro w teorii w zeszłym roku nie dane im było wypróbować potencjału drużyny.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- zemsta1camzata
50 mln w salary capie jest jeszcze do wydania, wszystko zależy ile lebron będzie chciał (o ile będzie chciał zostać)
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
wiadomo ze zostanie przecież nie będzie lecieć w wieku 42 lat do jakiegoś cleveland czy nawet san francisco i wynajmować tam kawalerki na sezon czy dwa
a tak to on realnie ma 6 miesięcy offseasonu rodzinka zadowolona bo stary na chacie a jednocześnie nie siedzi bez przerwy z winem na tarasie i nie wkurwia tylko czasem wyłazi z chaty win win win dla każdego trochę się poprzeciaga z lakers i podpisze 1+1 i koniec kariery złoto la28 jako największy koszykarz w historii
a tak to on realnie ma 6 miesięcy offseasonu rodzinka zadowolona bo stary na chacie a jednocześnie nie siedzi bez przerwy z winem na tarasie i nie wkurwia tylko czasem wyłazi z chaty win win win dla każdego trochę się poprzeciaga z lakers i podpisze 1+1 i koniec kariery złoto la28 jako największy koszykarz w historii
#freefromage
Tez nie wiem, moze lamelo juz jest done i stawiają na całkowity rebulding wokół Knueppla zamiast bić sie o pierwsza rundę na na wschodzie i obecnie tam byl sufit Hornets
A z Wolves to juz totalnie nie wiem jaka koncepcja jest, najpierw Claxton do pary z Gobertem teraz Ball do Edwardsa, no chyba ze dalej obracać planują tym
A z Wolves to juz totalnie nie wiem jaka koncepcja jest, najpierw Claxton do pary z Gobertem teraz Ball do Edwardsa, no chyba ze dalej obracać planują tym