Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
A myslicie, ze Eldo ruchal w czasie swojego prime’u? Albo przynajmniej fanki chcialy sie z nim ruchac, ale on odmawial bo to zbyt plytkie?
100 tysiecy kobiet pewnie chciałoby być z Eldo, ale żadna nie przedstawiła go matce napewno
- igorzastyy
Eldo wygląda na romantyka co potrzebuje podkładki emocjonalnej pod stosunek
Pamiętam taki post chyba w temacie o kompromitacji cweli w polskim rapie. Po jednym z koncertów najebany Eldoka w niezbyt elegancki sposób podrywał jedną z dziewczyn przy barze i skończyło się to jakimś wpierdolem czy coś takiego xD Więc mogło być ciężko z tym ruchaniem ze względu na sam fejm.
pewnie próbował poderwać ją w stylu semantyczny paganini zamiast wjechać na klubowo l-doggiem
nie zawsze wyjdzie, to prosty fakt
nie zawsze wyjdzie, to prosty fakt
17. Zjedz skręta feat. Żary
Nie potrafię sobie wyobrazić większej ohydy niż Eldo w stanie erotycznego uniesienia
Gorsze by było tylko towarzyszenie Eldo gdy jest w stanie erotycznego uniesienia
Gorsze by było tylko towarzyszenie Eldo gdy jest w stanie erotycznego uniesienia
Na niczym się nie znam
- igorzastyy
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią
Nawet jeśli wokół drwią i się śmieją wciąż i wciąż
Nawet jeśli wokół drwią i się śmieją wciąż i wciąż
- TooMuchSmoke
Pezet z Mesem to nawet jakiś erotyczny fight club mieli kiedyś
„ wierzę
Że nie kłamiesz, gdy pytam, czy dymał cię Pezet (Paweł?)
Muszę się upewnić, wpisać pin w google'a
Pezet też mnie pyta - nie gustujemy w dublach
Najba bez pół-poetów i ćwierć-gejów
Chcę widzieć ludzi, dla których komplement to "chlejus"”
Ćwierćgeju abstynenciku
„ wierzę
Że nie kłamiesz, gdy pytam, czy dymał cię Pezet (Paweł?)
Muszę się upewnić, wpisać pin w google'a
Pezet też mnie pyta - nie gustujemy w dublach
Najba bez pół-poetów i ćwierć-gejów
Chcę widzieć ludzi, dla których komplement to "chlejus"”
Ćwierćgeju abstynenciku
Co by nie mówić o Mesie, ma chłop charyzmę i pewność siebie. Ego wyjebane w kosmos, źle tez nie wygląda. To, że rucha na potęgę, nie ulega wątpliwości
https://glamrap.pl/mes-mowi-ze-sluchacz ... bBlKeFV69Q
Kurde, ale chłop nie ma w sobie za grosz wstydu, to nawet zabawne
Kurde, ale chłop nie ma w sobie za grosz wstydu, to nawet zabawne
ㅤ

ㅤ

ㅤ
- igorzastyy
Mnie bardziej cieszy wprowadzenie cennej informacji podanej przez Jacka Granieckiego o rzekomej przemocy wobec kobiet ze strony oponenta
-
georgefloyd
W ogóle beka bo ciężko mi sobie wyobrazic, że Eldoka kiedykolwiek ruchał. Zezowaty uszatek rucha na jaskiniowca z językiem na wierzchu i kręci głową jak na tym gifie. Kabaret jak skurwysyn.
https://tenor.com/view/eldo-head-shake- ... f-12544515
Nic dalej się z tym nie wydarzyło i nadal nikt tego nie potwierdził.igorzastyy pisze: ↑15 cze 2026, 20:59 Mnie bardziej cieszy wprowadzenie cennej informacji podanej przez Jacka Granieckiego o rzekomej przemocy wobec kobiet ze strony oponenta
ㅤ

ㅤ

ㅤ
eldo ma chyba nawet dziecko, to chyba jego babymamageorgefloyd pisze: ↑15 cze 2026, 21:05 W ogóle beka bo ciężko mi sobie wyobrazic, że Eldoka kiedykolwiek ruchał. Zezowaty uszatek rucha na jaskiniowca z językiem na wierzchu i kręci głową jak na tym gifie. Kabaret jak skurwysyn.

z tego c o pamiętam w wywiadach eldoka opowiadał, że jako nastolatek spotykał się z jakąś zapaśniczką
- marmolad_k2
Eldo RUCHA
- igorzastyy
To tak jak z frajerstwem Tedego. Też nikt nie potwierdziłkkthx pisze: ↑15 cze 2026, 21:31Nic dalej się z tym nie wydarzyło i nadal nikt tego nie potwierdził.igorzastyy pisze: ↑15 cze 2026, 20:59 Mnie bardziej cieszy wprowadzenie cennej informacji podanej przez Jacka Granieckiego o rzekomej przemocy wobec kobiet ze strony oponenta
czy eldo to najbardziej pogardzany raper w historii polskiego hip-hopu? leszek chyba nawet bzykał panny swoich kolegów (bo chyba o to miał spinę z noonem), a tu na forum zaskoczenie, że eldo nie jest prawiczkiem
Ostatnio zmieniony 15 cze 2026, 22:12 przez LWD, łącznie zmieniany 2 razy.