temat ze schizami po alfa pvp to jeden z lepszych na hyperreal
Belmondo
Re: Belmondo
@TrifeLife nie boją się bo nie myślą trzeźwo : D dobrze na pewno nie wygląda a nieprzespane noce nie są obowiązkowe żeby mieć takie paranoje ale na pewno nie pomagają
ogólnie pamięć o przyjemnych efektach które pewnie miał po pierwszych liniach jest silniejsza niż pamięć o konsekwencjach, mógł pomyśleć ze miał długą przerwę, teraz weźmie mniej i będzie git, jeśli miał już takie epizody to kolejne mogą się pojawić łatwiej i szybciej nawet po mniejszych dawkach
niby śmieszne te jazdy tym bardziej ze belmondziarz jest memiczny sam w sobie ale ogólnie przykra sprawa Tytus na pewno do szczęśliwych nie należy
ogólnie pamięć o przyjemnych efektach które pewnie miał po pierwszych liniach jest silniejsza niż pamięć o konsekwencjach, mógł pomyśleć ze miał długą przerwę, teraz weźmie mniej i będzie git, jeśli miał już takie epizody to kolejne mogą się pojawić łatwiej i szybciej nawet po mniejszych dawkach
niby śmieszne te jazdy tym bardziej ze belmondziarz jest memiczny sam w sobie ale ogólnie przykra sprawa Tytus na pewno do szczęśliwych nie należy
Ostatnio zmieniony 15 cze 2026, 10:48 przez ogkush, łącznie zmieniany 1 raz.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Na pierwszy może i nie, ale z twarzy i ogólnie sylwetki to już od dłuższego czasu napuchnięty jak konsument używek oraz psychotropów właśnie.
you know the O.P.P.
- marmolad_k2
Po prostu nie bierzcie narkotyków, czy to takie trudne 
Wydawało się, że już idzie w dobrą stronę. Nie obserwuje za bardzo co tam się u niego dzieje na na co dzień, ale czasem mi się przebijały na feedzie jego zdjęcia z jakąś Panną, a to sympatyczne spacerki rodzinne, a to granie w golfa. Tyle razy już niby widziałem jego ataki i za każdym razem mi przykro
Ostatnio zmieniony 15 cze 2026, 11:57 przez kurator, łącznie zmieniany 1 raz.
- TooMuchSmoke
Chuja tam w dobrą stronę, na takim etapie to już tylko leczenie w ośrodku zamkniętym i wieloletnia terapia, a nie jakieś kurwa spacerki z rodziną i granie w golfa w przerwach między jednym, a drugim maratonem.
no w chuj pocieszny...
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
Od atrakcji do kalectwa prosta ścieżka jak od ćpania do szaleństwa
Życzę szczęścia w turbulencji, w ustach czuję posmak metalicznej rtęci
Życzę szczęścia w turbulencji, w ustach czuję posmak metalicznej rtęci
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- gods bidness
Po 1 - to nudne w chuj te jego lajwy, zawsze jedno i to samo. On się niby boi, że wszyscy chcą go zabić i cały świat, cała jego plansza jest podstawiona w tym celu. Ale z drugiej strony to tylko podejrzewa, ale w sumie nie wie, może tak, może nie, przez co nic się nie dzieje. Do dupy z takim patostreamem.
Po 2 - to nie trzeba wymieniać jakichś nie wiadomo jak wymyślnych dragów, bo byle jaki stymulant może go doprowadzać do takiego, książkowego wręcz stanu psychotycznego. Mam ziomka, który (nie wdawając się w szczegóły, bo świat jest mały) po zwykłej fecie i jakimś tam ciągu z nią, z powodu własnych paranoi, że ścigają go służby, włącznie z AT i snajperami, odpierdolił sam sobie na własne życzenie taki cyrk, że ledwo uszedł z życiem, leżał chyba miesiąc w szpitalu połamany i do dziś ma problemy zdrowotne (fizycznie).
A drugim razem ten sam ziomek też był o krok od ciachania kogoś nożem, bo se wkręcił, że ktoś tam coś tam mu robi z kimś tam.
Taki Belmondo to straszny nudziarz w porównaniu z innymi historiami tego typu.
Po 2 - to nie trzeba wymieniać jakichś nie wiadomo jak wymyślnych dragów, bo byle jaki stymulant może go doprowadzać do takiego, książkowego wręcz stanu psychotycznego. Mam ziomka, który (nie wdawając się w szczegóły, bo świat jest mały) po zwykłej fecie i jakimś tam ciągu z nią, z powodu własnych paranoi, że ścigają go służby, włącznie z AT i snajperami, odpierdolił sam sobie na własne życzenie taki cyrk, że ledwo uszedł z życiem, leżał chyba miesiąc w szpitalu połamany i do dziś ma problemy zdrowotne (fizycznie).
A drugim razem ten sam ziomek też był o krok od ciachania kogoś nożem, bo se wkręcił, że ktoś tam coś tam mu robi z kimś tam.
Taki Belmondo to straszny nudziarz w porównaniu z innymi historiami tego typu.
- jest_zasadzka
to zrób lepszy jak heatujeszgods bidness pisze: ↑wczoraj, 12:46 Po 1 - to nudne w chuj te jego lajwy, zawsze jedno i to samo. On się niby boi, że wszyscy chcą go zabić i cały świat, cała jego plansza jest podstawiona w tym celu. Ale z drugiej strony to tylko podejrzewa, ale w sumie nie wie, może tak, może nie, przez co nic się nie dzieje. Do dupy z takim patostreamem.
- gods bidness
Niby tak, ale dla takich ratowników, to jednak musi być spoko przerywnik, że zamiast pompować jakiegoś zawałowca, mogę se spokojnie siedzieć i patrzeć jak naćpany chłop coś pierdoli i rozkminia czy pić to oshee czy nie pić.
- Cz4rny1337
- Moderator
Szkoda że Lygrys już nie robi kroków po dworcu, liczyliśmy wszyscy na crossover multiwersówgods bidness pisze: ↑wczoraj, 12:46 Po 1 - to nudne w chuj te jego lajwy, zawsze jedno i to samo. On się niby boi, że wszyscy chcą go zabić i cały świat, cała jego plansza jest podstawiona w tym celu. Ale z drugiej strony to tylko podejrzewa, ale w sumie nie wie, może tak, może nie, przez co nic się nie dzieje. Do dupy z takim patostreamem.
AMEX, no cap, 800 score
They wonder how... how I QAP like that
They wonder how... how I QAP like that
@gods bidness no nudne nie nudne jednak nie wiem kto inny ubzdurał sobie że lajw to jakaś tarcza i relacjonuje swoje paranoje dla 3 tysięcy osób 
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
nie wspominając, że jak się jest życiowym pechowcem, to takie jazdy można mieć nawet z zachowanym BHP życiowym, bez jakichkolwiek stymulantówgods bidness pisze: ↑wczoraj, 12:46 Po 2 - to nie trzeba wymieniać jakichś nie wiadomo jak wymyślnych dragów, bo byle jaki stymulant może go doprowadzać do takiego, książkowego wręcz stanu psychotycznego. Mam ziomka, który (nie wdawając się w szczegóły, bo świat jest mały) po zwykłej fecie i jakimś tam ciągu z nią, z powodu własnych paranoi, że ścigają go służby, włącznie z AT i snajperami, odpierdolił sam sobie na własne życzenie taki cyrk, że ledwo uszedł z życiem, leżał chyba miesiąc w szpitalu połamany i do dziś ma problemy zdrowotne (fizycznie).
akurat w Sopocie by się mogli przeciąćLuxair pisze: ↑wczoraj, 13:03Szkoda że Lygrys już nie robi kroków po dworcu, liczyliśmy wszyscy na crossover multiwersówgods bidness pisze: ↑wczoraj, 12:46 Po 1 - to nudne w chuj te jego lajwy, zawsze jedno i to samo. On się niby boi, że wszyscy chcą go zabić i cały świat, cała jego plansza jest podstawiona w tym celu. Ale z drugiej strony to tylko podejrzewa, ale w sumie nie wie, może tak, może nie, przez co nic się nie dzieje. Do dupy z takim patostreamem.
Nie no bywały ciekawsze lajwy, ale ja się nie dziwie że on poschizowany siedzi jak tam za oknem the walking dead sie dziejegods bidness pisze: ↑wczoraj, 12:46 Taki Belmondo to straszny nudziarz w porównaniu z innymi historiami tego typu.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
2 lata temu kupiłem bilet i koncert się nie odbył, bo jakiś czas wcześniej zaczęły się jazdy i zasadzki na sympatycznego rapera xDCz4rny1337 pisze: ↑wczoraj, 12:56 w sobote mam go w szczecinie ogladac ale cos sie obawiam czy dotrze