Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
500
74%
Nie
177
26%

Liczba głosów: 677

Awatar użytkownika
sqlie

Re: Belmondo

Post autor: sqlie »

TrifeLife pisze: wczoraj, 10:01
Burak pisze: wczoraj, 9:36 Pewnie jakieś alfy PVP czy inne bieda ketony zamiast se okuratnego i sprawiedliwego dziada zapodać
A da się to jakoś porównać do działania łupieżu czy Mateusza?
Bo ja to kompletnie już poza tematem jestem w nowinkach i ciężko mi sobie nawet wyobrazić ich efekty.
temat ze schizami po alfa pvp to jeden z lepszych na hyperreal
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

@TrifeLife nie boją się bo nie myślą trzeźwo : D dobrze na pewno nie wygląda a nieprzespane noce nie są obowiązkowe żeby mieć takie paranoje ale na pewno nie pomagają

ogólnie pamięć o przyjemnych efektach które pewnie miał po pierwszych liniach jest silniejsza niż pamięć o konsekwencjach, mógł pomyśleć ze miał długą przerwę, teraz weźmie mniej i będzie git, jeśli miał już takie epizody to kolejne mogą się pojawić łatwiej i szybciej nawet po mniejszych dawkach

niby śmieszne te jazdy tym bardziej ze belmondziarz jest memiczny sam w sobie ale ogólnie przykra sprawa Tytus na pewno do szczęśliwych nie należy
Ostatnio zmieniony 15 cze 2026, 10:48 przez ogkush, łącznie zmieniany 1 raz.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

TrifeLife pisze: wczoraj, 10:35 Z tym, że Belmondo wygląda dość „rześko” na pierwszy rzut oka - nie jest zmarszczony na ryju, co raczej nie pasuje do takiego ciągu.
Na pierwszy może i nie, ale z twarzy i ogólnie sylwetki to już od dłuższego czasu napuchnięty jak konsument używek oraz psychotropów właśnie.
you know the O.P.P.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Po prostu nie bierzcie narkotyków, czy to takie trudne :dunno:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

owszem
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
kurator

Post autor: kurator »

Wydawało się, że już idzie w dobrą stronę. Nie obserwuje za bardzo co tam się u niego dzieje na na co dzień, ale czasem mi się przebijały na feedzie jego zdjęcia z jakąś Panną, a to sympatyczne spacerki rodzinne, a to granie w golfa. Tyle razy już niby widziałem jego ataki i za każdym razem mi przykro
Ostatnio zmieniony 15 cze 2026, 11:57 przez kurator, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

Chuja tam w dobrą stronę, na takim etapie to już tylko leczenie w ośrodku zamkniętym i wieloletnia terapia, a nie jakieś kurwa spacerki z rodziną i granie w golfa w przerwach między jednym, a drugim maratonem.
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

pocieszny to ryj jest jednak
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

no w chuj pocieszny...
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Od atrakcji do kalectwa prosta ścieżka jak od ćpania do szaleństwa
Życzę szczęścia w turbulencji, w ustach czuję posmak metalicznej rtęci
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Po 1 - to nudne w chuj te jego lajwy, zawsze jedno i to samo. On się niby boi, że wszyscy chcą go zabić i cały świat, cała jego plansza jest podstawiona w tym celu. Ale z drugiej strony to tylko podejrzewa, ale w sumie nie wie, może tak, może nie, przez co nic się nie dzieje. Do dupy z takim patostreamem.

Po 2 - to nie trzeba wymieniać jakichś nie wiadomo jak wymyślnych dragów, bo byle jaki stymulant może go doprowadzać do takiego, książkowego wręcz stanu psychotycznego. Mam ziomka, który (nie wdawając się w szczegóły, bo świat jest mały) po zwykłej fecie i jakimś tam ciągu z nią, z powodu własnych paranoi, że ścigają go służby, włącznie z AT i snajperami, odpierdolił sam sobie na własne życzenie taki cyrk, że ledwo uszedł z życiem, leżał chyba miesiąc w szpitalu połamany i do dziś ma problemy zdrowotne (fizycznie).

A drugim razem ten sam ziomek też był o krok od ciachania kogoś nożem, bo se wkręcił, że ktoś tam coś tam mu robi z kimś tam.

Taki Belmondo to straszny nudziarz w porównaniu z innymi historiami tego typu.
Awatar użytkownika
jest_zasadzka

Post autor: jest_zasadzka »

gods bidness pisze: wczoraj, 12:46 Po 1 - to nudne w chuj te jego lajwy, zawsze jedno i to samo. On się niby boi, że wszyscy chcą go zabić i cały świat, cała jego plansza jest podstawiona w tym celu. Ale z drugiej strony to tylko podejrzewa, ale w sumie nie wie, może tak, może nie, przez co nic się nie dzieje. Do dupy z takim patostreamem.
to zrób lepszy jak heatujesz
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Niby tak, ale dla takich ratowników, to jednak musi być spoko przerywnik, że zamiast pompować jakiegoś zawałowca, mogę se spokojnie siedzieć i patrzeć jak naćpany chłop coś pierdoli i rozkminia czy pić to oshee czy nie pić.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

w sobote mam go w szczecinie ogladac ale cos sie obawiam czy dotrze
Obrazek
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

gods bidness pisze: wczoraj, 12:46 Po 1 - to nudne w chuj te jego lajwy, zawsze jedno i to samo. On się niby boi, że wszyscy chcą go zabić i cały świat, cała jego plansza jest podstawiona w tym celu. Ale z drugiej strony to tylko podejrzewa, ale w sumie nie wie, może tak, może nie, przez co nic się nie dzieje. Do dupy z takim patostreamem.
Szkoda że Lygrys już nie robi kroków po dworcu, liczyliśmy wszyscy na crossover multiwersów
AMEX, no cap, 800 score
They wonder how... how I QAP like that
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

@gods bidness no nudne nie nudne jednak nie wiem kto inny ubzdurał sobie że lajw to jakaś tarcza i relacjonuje swoje paranoje dla 3 tysięcy osób :lol:
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
zuperhero

Post autor: zuperhero »

gods bidness pisze: wczoraj, 12:46 Po 2 - to nie trzeba wymieniać jakichś nie wiadomo jak wymyślnych dragów, bo byle jaki stymulant może go doprowadzać do takiego, książkowego wręcz stanu psychotycznego. Mam ziomka, który (nie wdawając się w szczegóły, bo świat jest mały) po zwykłej fecie i jakimś tam ciągu z nią, z powodu własnych paranoi, że ścigają go służby, włącznie z AT i snajperami, odpierdolił sam sobie na własne życzenie taki cyrk, że ledwo uszedł z życiem, leżał chyba miesiąc w szpitalu połamany i do dziś ma problemy zdrowotne (fizycznie).
nie wspominając, że jak się jest życiowym pechowcem, to takie jazdy można mieć nawet z zachowanym BHP życiowym, bez jakichkolwiek stymulantów
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

Luxair pisze: wczoraj, 13:03
Szkoda że Lygrys już nie robi kroków po dworcu, liczyliśmy wszyscy na crossover multiwersów
akurat w Sopocie by się mogli przeciąć
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

gods bidness pisze: wczoraj, 12:46 Taki Belmondo to straszny nudziarz w porównaniu z innymi historiami tego typu.
Nie no bywały ciekawsze lajwy, ale ja się nie dziwie że on poschizowany siedzi jak tam za oknem the walking dead sie dzieje

Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Cz4rny1337 pisze: wczoraj, 12:56 w sobote mam go w szczecinie ogladac ale cos sie obawiam czy dotrze
2 lata temu kupiłem bilet i koncert się nie odbył, bo jakiś czas wcześniej zaczęły się jazdy i zasadzki na sympatycznego rapera xD
ODPOWIEDZ