TEDE - XXende Mylffon (2026)
- igorzastyy
Re: TEDE - XXende Mylffon (2026)
Musiałem sobie włączyć oryginalny Blask, żeby przeprosić uszy za chujnię jakiej musiały doświadczyć.
W wersji deluxe albumu remix od Bedoesa - Mlask
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Na płycie będą zaczepki w stronę liroya
- Haczapurjan
„Plask!” genialny numer, cały czas na repeacie
-
VerminatorX
Mi też siadł mocno, a Wy sobie noście dalej dary, a wszystkie turboryje robią szieeeeaaa 
Ta wersja tysiąc razy lepsza
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
-
VerminatorX
@sychy ten gif w avku kurwa

- igorzastyy
Tede lubi jeść ananasy?
- gods bidness
Nie chce mi się słuchawek odpalać, więc póki co przesłuchałem na laptopie i literalnie wyłapałem może z 10% tekstu, wiadomo, że na normalnym sprzęcie będzie dużo lepiej, ale moim zdaniem on celować w bity o ciemniejszym brzmieniu, jak miał w "tak jak mobb deep", bo tutaj razem z jego wokalem te hałaśliwe same z siebie bity się cisną z jego głosem w tym samym paśmie.
Tak czy inaczej lepsze to to, niż ten poprzedni singiel. I tekst chyba też, ale muszę go najpierw zrozumieć. W ogóle tam coś było, że "ty jesteś frędzel, ale cię oszczędzę i coś tam dzień dobrrah" - czy to zaczepka Belomnda?
Tak czy inaczej lepsze to to, niż ten poprzedni singiel. I tekst chyba też, ale muszę go najpierw zrozumieć. W ogóle tam coś było, że "ty jesteś frędzel, ale cię oszczędzę i coś tam dzień dobrrah" - czy to zaczepka Belomnda?
- marmolad_k2
Ja sobie też słucham z laptopa służbowego i wszystko rozumiem, ale on ma dobre głośniki, na prywatnym bym może też gorzej słyszał
A co do samych singli
A co do samych singli
Panie Jacku, te ostatnie tracki to są dobre
ale masakryczne dziady sie bujajom..
Co do WUJOT to zaśmiane na:
łakniene / wack nie, nie
Stop Intruzom
łakniene / wack nie, nie
Stop Intruzom
Spoiler

Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
- Haczapurjan
Chyba się kurwa zmylffoniłem sowicie, bo „Plask!” cały czas na repeacie w furze, aż w pewnym momencie wychyliłem łeb przez szybę i się zacząłem drzeć „Sziejejejor”, ale najpierw się upewniłem, że poza ewentualnie sarnami nikt nie będzie tego słyszeć
- igorzastyy
Nie wiem o chuj tu chodzi, ale z 3 komorami było to samo. Zupełnie inna jakość jak jest pojedynczy track wrzucony na YT niż w jakimś mixie. Jak idzie go zrozumieć to jednak dużo lepiej się tego słucha i wysyłam props dla Jacka Granieckiego.
ja pierdole zainspirował mnie ten post żeby spróbować posłuchać tego w aucie i to był najgorszy wybór, oba tracki wyłączyłem jak tylko pojawiał się refren. mam w furze nagłośnienie Bose - może są zbyt dobre bo miałem wrażenie, że jestem w stanie odróżnić od siebie każdą ściężkę od siebie - bit -> główny wokal -> podbicia -> adliby etc etc.Haczapurjan pisze: ↑dzisiaj, 0:03 ały czas na repeacie w furze, aż w pewnym momencie wychyliłem łeb przez szybę i się zacząłem drzeć „Sziejejejor”, ale najpierw się upewniłem, że poza ewentualnie sarnami nikt nie będzie tego słyszeć
No najlepiej to brzmiało na airpodsach pro ale raczej tego nie będe więcej sprawdzał
Mialem bardzo podobnie, wracajac w Niedziele od rodzicow. Z ta drobna roznica, ze jechalem przez miasto wiec sznaberdanilem przy zamknietych szybach. Szieeejaaaa.Haczapurjan pisze: ↑dzisiaj, 0:03 Chyba się kurwa zmylffoniłem sowicie, bo „Plask!” cały czas na repeacie w furze, aż w pewnym momencie wychyliłem łeb przez szybę i się zacząłem drzeć „Sziejejejor”, ale najpierw się upewniłem, że poza ewentualnie sarnami nikt nie będzie tego słyszeć
Ostatnia dobrze zmiksowana i zmasterowana płyta Tedego to Disco Noir. Bardzo dobrze tam słychać wokale, nie brakuje basu, wokal jest jakby "zanurzony" w bit a nie nad lub pod bitem jakby i na każdym urządzeniu brzmi dobrze. Od tamtej pory to jest loteria, raz jest ok, raz tragicznie, albo na słuchawkach ok a w aucie chujnia lub odwrotnie. Ja nie wiem czy zdarty wokal Tedego jest taki trudny do opanowania, czy Michowi i Yottsowi się często nie chce czy miksują patrząc tylko na wykresy bez odsłuchu albo robią na słuch na głośnikach w studiu i nie patrzą kompletnie na wykresy. Po 2020 najlepiej brzmi Tede na gościnkach u Jody i Wiatra, tam robił to pewnie ktoś od nich a nie Jacy i jak widać ta się ogarnąć to dobrze.JANPALONY pisze: ↑dzisiaj, 7:58ja pierdole zainspirował mnie ten post żeby spróbować posłuchać tego w aucie i to był najgorszy wybór, oba tracki wyłączyłem jak tylko pojawiał się refren. mam w furze nagłośnienie Bose - może są zbyt dobre bo miałem wrażenie, że jestem w stanie odróżnić od siebie każdą ściężkę od siebie - bit -> główny wokal -> podbicia -> adliby etc etc.Haczapurjan pisze: ↑dzisiaj, 0:03 ały czas na repeacie w furze, aż w pewnym momencie wychyliłem łeb przez szybę i się zacząłem drzeć „Sziejejejor”, ale najpierw się upewniłem, że poza ewentualnie sarnami nikt nie będzie tego słyszeć
No najlepiej to brzmiało na airpodsach pro ale raczej tego nie będe więcej sprawdzał![]()
-
VerminatorX
Joł jesteś prostą grą na Switcha
Się do porażki przyzwyczaj.
Się do porażki przyzwyczaj.
- Haczapurjan
W piątek premiera, oby doszedł fizyk do tego czasu