Belmondo
- gonny_trebor
- Moderator
Re: Belmondo
BUSTED
Twórca wątku ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #111 - Sampel na forum ślizgawka. Chcesz dymy? Zapraszam.
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Wrócił lajt z audio
Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
Już wyłączył, mówił, że stwierdzono u niego stany psychotyczne i lękowe, ale nie żadna schizofrenia
Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
Już wyłączył, mówił, że stwierdzono u niego stany psychotyczne i lękowe, ale nie żadna schizofrenia
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Siedzi w suce i ma lajwa
Dodano po 54 sekundach:
O cześć, macie Tytusa, cześć Tytus

Dodano po 19 minutach 8 sekundach:
JEDZIEMY DALEJ HAHAHA
Dodano po 6 minutach 46 sekundach:
zskakujące zachowanie policji i ratowników, bo przyszedł ziomek tytusa, który był z nim na mieszkaniu u chinczyka i tak z nimi zagadał, że ci pozwolilu zamówić mu ubera i zabrać go na chatę 
Dodano po 57 sekundach:
Dodano po 5 minutach 6 sekundach:
Dodano po 54 sekundach:
O cześć, macie Tytusa, cześć Tytus
Dodano po 19 minutach 8 sekundach:
JEDZIEMY DALEJ HAHAHA
Dodano po 6 minutach 46 sekundach:
Spoiler

Dodano po 57 sekundach:
Dodano po 5 minutach 6 sekundach:
- ariusia666
Co było na tych dwóch postach IG wyżej?
Dodano po 7 minutach 12 sekundach:
Dodano po 7 minutach 12 sekundach:
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Mnie ciekawi, co Młody Bi zapodaje?
Szczerze to nie wygląda jakby nie spał kilka dni, bo wtedy to byłoby łatwe do wytłumaczenia.
Szczerze to nie wygląda jakby nie spał kilka dni, bo wtedy to byłoby łatwe do wytłumaczenia.
- jest_zasadzka
Pusty radiowóz, uber z fałszywą rejestracją... Nieustannie jest zasadzka belmondziakowa. Stary mu już tłumaczył, że to nie dla niego a ten dalej ćpie 
Pewnie jakieś alfy PVP czy inne bieda ketony zamiast se okuratnego i sprawiedliwego dziada zapodać
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
no wypierdala w kosmos dopamine co w połączeniu z brakiem snu i jedzenia daje psychozę i paranoje
a po dobrym władzie i sobie podjesz bez wstrętu, i zaśniesz normalnie niedługo po wzięciu, a i kangurka podwalisz z miłą chęcią
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- marmolad_k2
Tęsknię za takimi filmami, a nie tyko pierdolona schizofrenia
klasyk
Burak nie pierdol, stymulanty obojętnie jakie w ciągach, albo przedawkowane albo jak źle wejdą + nieprzespane noce i takie są skutki uboczne, widziałem takie akcje xx lat temu po amfetaminowych maratonach, tylko tyle że po jakiś alvach pvp znacznie łatwiej wpaść w taką jazdę
https://pl.wikipedia.org/wiki/Psychoza_amfetaminowa
Burak nie pierdol, stymulanty obojętnie jakie w ciągach, albo przedawkowane albo jak źle wejdą + nieprzespane noce i takie są skutki uboczne, widziałem takie akcje xx lat temu po amfetaminowych maratonach, tylko tyle że po jakiś alvach pvp znacznie łatwiej wpaść w taką jazdę
https://pl.wikipedia.org/wiki/Psychoza_amfetaminowa
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Wystarczy przestrzegać BHP ćpania, jeść, nawadniać się, nie robić wielodobów, starać się spać i można żyć na sportowo
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
To prawda z tą psychozą - mam kolegę, który wpadł w schizę, że wszędzie widział psy. Według niego chowały się z firankami, były na każdym kroku.
Z tym, że do tego potrzeba mu było długiego maratonu i swoją drogą to mnie zawsze fascynowało, że ludzie potrafią nie spać powiedzmy 5 dni i się nie boją lecieć dalej - to naprawdę jest w chuj niebezpieczne już nawet nie tylko dla psychiki.
Z tym, że Belmondo wygląda dość „rześko” na pierwszy rzut oka - nie jest zmarszczony na ryju, co raczej nie pasuje do takiego ciągu.
Z tym, że do tego potrzeba mu było długiego maratonu i swoją drogą to mnie zawsze fascynowało, że ludzie potrafią nie spać powiedzmy 5 dni i się nie boją lecieć dalej - to naprawdę jest w chuj niebezpieczne już nawet nie tylko dla psychiki.
Z tym, że Belmondo wygląda dość „rześko” na pierwszy rzut oka - nie jest zmarszczony na ryju, co raczej nie pasuje do takiego ciągu.

-(1).gif)