MMA panowie MMA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: MMA panowie MMA
wszedzie promuja tego bo nickala a tak sie zeszmacil pierwsza przegrana, wiadomo, ze nic widowiskowego nie ma poza dwoma walkami, mam nadzieje, ze ruffy szybko najebie chandlera i oczywiscie, ze Lewis najebie szczekajacego psa, ktory liczy na walke z Pereira
- Haczapurjan
Miras Okniński na posterunku
Jkay_Hippy pisze: ↑13 cze 2026, 14:26 Gamrot dostał „wypowiedzenie” z klubu i nie jest już zawodnikiem Czerwonego Smoka. Dziwna sytuacja![]()
https://www.mmarocks.pl/ufc/czerwony-sm ... od-trenera
Jadymu kurwa cyk, dajssz Ruffy
Dodano po 50 minutach 32 sekundach:
Hokit ty slaby cwelu
Dodano po 50 minutach 32 sekundach:
Hokit ty slaby cwelu
To wysylalekm ziomkowi
Jestesmy w waszyngtonie i to jest mozliwe
Jestesmy w waszyngtonie i to jest mozliwe
Kiedy wydawało się wam, że pijany Marek Jówko, wyzywający na wizji i zapraszający Donalda Tuska do walki, to coś, co trudno będzie przebić
you know the O.P.P.
- Haczapurjan
To jest ta tzw. „Postpolityka” 
Niech trump zmieni prawo, zeby mozna 3 raz startowac i obama wygra god please 
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- Haczapurjan
Imperator pierdolony 
Trochę jak Kuzco z „Nowych szat króla”

Trochę jak Kuzco z „Nowych szat króla”

- qualite_de_schizoide
walka Topuria vs Gejczi jest jedną z najlepszych walk jakie oglądałem, nadrabiajcie ludzie
wstałem rano odpaliłem nie znając wyniku, emocje potężne, ten go prawie skończył w drugiej ale gejczi na charakterze przetrwał a potem zaczął walić jakby był ciężarówką i zmasakrował twarz gruzinowi, który przed walką dopisał sobie win do rekordu w bio instagramie
wstałem rano odpaliłem nie znając wyniku, emocje potężne, ten go prawie skończył w drugiej ale gejczi na charakterze przetrwał a potem zaczął walić jakby był ciężarówką i zmasakrował twarz gruzinowi, który przed walką dopisał sobie win do rekordu w bio instagramie
wielkie 5 dla Ciebie
Gdzie powtórkę zobaczę?
ale kurwa wojna
przed chwila nadrabialem i mimo ze znalem wynik i widzialem sporo szotow na X to i tak mi serce napierdalalo jak pojebane, gdybym to ogladal na zywo to chyba bym sie zesral. dawno nie widzialem tak dobrej walki, zarowno sportowo jak i emocjonalnie
bardzo jestem ciekaw co zdecyduje teraz Topuria, czy zostanie w 155 (obstawiam ze tak), czy zejdzie ponownie do 145. potencjalna migracje do 170 i islama mozna wlozyc miedzy bajki, chociaz juz wczesniej imo szanse na to byly niewielkie, to ta walka dobitnie pokazala jak rozpierdolilby go kacap i jaka przewage gabarytow i sily by nad nim mial
bardzo jestem ciekaw co zdecyduje teraz Topuria, czy zostanie w 155 (obstawiam ze tak), czy zejdzie ponownie do 145. potencjalna migracje do 170 i islama mozna wlozyc miedzy bajki, chociaz juz wczesniej imo szanse na to byly niewielkie, to ta walka dobitnie pokazala jak rozpierdolilby go kacap i jaka przewage gabarytow i sily by nad nim mial