Jak przenosili się na nową wersje strony i była przerwa w newsach, to zrobiłem zrzut strony do web.archive.org, niestety format linków do artykułów nie jest taki sam jak na obecnym Glamie tak że nie da się skopiować 1:1 do web.archive.org żeby przeglądnąć komentarze pod starymi artykułami
Tęsknię za komentarzami ja glamie. Piękne siedlisko hejterów, duzo bekowych komentarzy. Żałuję że nie robiłem skrinów. Dużo tam było kontentu w stylu beka z rapsów.
Ostatnio zmieniony 14 cze 2026, 10:17 przez Karkovsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobre komentarze i fajne czasy to były faktycznie, jednak brakuje między nimi gifów z tranzystorami i cakeboya wrzucającego mordę Hoodiego Allena. Tak więc uważam, że upadek glamrapu w temacie komentarzy nie zaczął się od ich całkowitego wyłączenia, a od usunięcia opcji dodawania gifów i grafik, a późniejsze zlikwidowanie sekcji to już jedynie cios ostateczny
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead Spoiler
Byłem na gr pod koniec. Też nie było źle. Wbrew pozorom można było znaleźć sporo ciekawych komentarzy pomiędzy spamem.
Pamiętam, że algorytm mojej przeglądarki zaprowadził mnie tam jak oglądałem analizy polskich piosenek Opydo. Były wśród nich jakieś piosenki rapowe, więc przeglądarka zaproponowała mi newsy z jakimiś whackami typu Malik i Blaha. Potem zaczął się roasting belmondo po akcji w wannie. Pamiętam, że nadrabiałem też komentarze z afery z Diank śpiewa. A może to drugie to był wykop?
Stuu ty hooyu, zepsułeś mi moją codzienną prasówkę ściekowych komentarzy
Komentarze na Glamrapie przed zmianą strony w 2018 to było wspaniałe miejsce. Miało nawet swoje lore xD Niewiele już pamiętam, ale świtają mi ksywki Pomarańczowy Krul i Asap Eldoky, mieli chyba nawet ze sobą beef. Gdzieś na fejsie ktoś wyczaił Asapa Eldokiego i mu żyć potem nie dawali. Prześmieszne gify i jakieś fotoszopki też były, wszystko to było złoto. Szkoda, że już tego nie ma. Dobrze się bawiłem czytając je.
Glamrap odwiedziałem w głównej mierze dla komentarzy. Wielokrotnie piałem z beki czytając tekst na żółtym tle
Czasami tam wejdę z przyzwyczajenia, ale bez komentarzy to nie to samo.
Ulubione memy: Flak tedego, zdjęcie maciory karmiącej małe prosiaczki jako ekipa WJ, fota z aparatem z podpisem ale żenada, zdjęcie rycha, Eldo, coprobo XD.
Coprobo to był numer jeden swego czasu. Od zajebania tego było pod każdym postem. Eldo jak tam wchodził to po koniczynę musiał zapierdalać na uspokojenie
Słowa klucze z GR early 2010s:
Gangi, Gimbus Cycu, Leszczu, klekot jaj, Sokół Pali Jana (później się przypałętał na portal z kreską), Dożywotni Props (w kontekście Tedego i „Mefistotedesa/Odkupienia” - dobrze się przyjął album)
Jeszcze pamiętam konkurs z bodaj 2011, gdzie była do wygrania płyta WFD „PraWFDępowiedziafszy” i wtedy można było łapkować komenty i dawać downvote’y, no i wygrał komentarz: „Tede kiedyś był dobry, potem się sprzedał. Tyle na temat” czy jakoś tak