Peja
Re: Peja
rap moja kokaina
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
Mógł zbierać karty do Magic the Gathering to by nie miał pieniędzy na narkotyki.
Niezły przelot ta rolka. Światło padające na Rysia w taki sposób, że wygląda jak AI generated i spokojny głos mędrca opowiadający, że koks to zaspokojenie najwyższych potrzeb.
Niezły przelot ta rolka. Światło padające na Rysia w taki sposób, że wygląda jak AI generated i spokojny głos mędrca opowiadający, że koks to zaspokojenie najwyższych potrzeb.
kark to nie debil, mówił mi tak laik
- gods bidness
Też mi się tak zdało z tym AI generated, ale to chyba przez to, że oni chcą tym AI jakość poprawić i tak wychodzi.
- gods bidness
Kurwa, ale głupi ten Rysiek.
Tak czytałem ten wywód Richarda już chyba nie niepijącego, i się zastanawiałem czy to ja źle zrozumiałem słowa Tuska i Richard miał rację, ale jednak po ponownym przeczytaniu stwierdzam że to debil I kłóci się z rzeczami które sam wymyślił xd
- igorzastyy
To wygląda na wytwór sztucznej inteligencji. Teksty typu "fenomen struktury oporu", rozpoczęcie od jakiegoś dziwnego i infantylnego "Skandal i absurd co ty opowiadasz Tusk!". Wygląda jak jakaś broszurka informacyjna z IPN ze wstawkami na początku i końcu rodem z listu oburzonego pierwszoklasisty.
- Oportunistycznyebaka
Czołgi jeździły teeż
- Oportunistycznyebaka
Kurde gdzieś w tle przy sprzątaniu i gotowaniu leciała seria wywiadów z Pejowcem i kurwa refleksja mnie naszła jedna, chłop nie piję już tam te 15 lat a mam wrażenie słuchając go, że alkohol to dalej najważniejsza rzecz w jego życiu. Wystarczy że jakiś redaktor rzuci pytaniem „A Ty to jak z tym piciem miałeś wtedy?” i Ricziiemu się tylko oczy zapalają, potrafi pierdolić następna godzinę o jednym i tym samym i to z takim namaszczeniem jakby konsekrował sakrament. Minęło tyle lat, już chyba dłużej nie pije niż pije, a dalej potrafi przynudzać tym gadaniem.
-
georgefloyd
Dlatego właśnie alkoholikiem się jest do końca życia. Oni do ostatniego tchu będą myśleli o tym magicznym płynie. Straszne uzależnienie. Btw. myślicie że Pejowiec chciałby by jego córa miała chłopaka Palestyńczyka lub murzyna? 100% że tak.
Ja jestem fanem rozkminy jednego z userów o tym, że córka Rycha wyjdzie za podstarzałego Tedego i wtedy Peja wróci do nałogu.
Albo mogłaby za Bedoesa, różnica wieku nie aż taka, a Rychu do chlania pewnie też by wrócił.
Albo mogłaby za Bedoesa, różnica wieku nie aż taka, a Rychu do chlania pewnie też by wrócił.
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
-
georgefloyd
Za brudasa z posturą jak gumiś Haribo aka rydawarrior na wszystkich streamingach.