SKOK (AMEN HEWRA, SOKÓŁ, KUKON) - SKOK.SKAM (26.06.2026) [Zapowiedź]
- gods bidness
Re: SKOK (AMEN HEWRA, SOKÓŁ, KUKON) - SKOK.SKAM (26.06.2026) [Zapowiedź]
Aż dziwne, że tam Pezeta zabrakło, takie "innowacje" syntezy rapu i rave'u i nie ma Pezeta? (I Sidneja Polaka?) Niemożliwe!
Może miała być ta płyta Pezet Sokół (PESO, meksykańskie nawiązania, kartele i te sprawy) i miał być rap i rave, ale Sokół go wyruchał jak Jędkera i pomyślał, że jak zamiast Jędkera lepsza Marysia, tak zamiast Pezeta lepsza Hewra.
Może miała być ta płyta Pezet Sokół (PESO, meksykańskie nawiązania, kartele i te sprawy) i miał być rap i rave, ale Sokół go wyruchał jak Jędkera i pomyślał, że jak zamiast Jędkera lepsza Marysia, tak zamiast Pezeta lepsza Hewra.
-
Telefunken
Ostatni dobry rave na którym byłem zagrali nasi wschodni sąsiedzi z UA i BY pod mostem śląsko-dąbrowskim w 2k24 w nocy podczas burzy (generalnie piratka: sprzęt podłączony pod agregaty, nielagalne zajęcie pasa wybrzeża, towarzystwo nafurane i tańczy pod mostem, a burza robi za strobo), Basstreet Family się nazywa - polecam sprawdzić ich imprezy, bo to są imprezy, a nie wixapole czy inne Smolne 38 XDDDD
A co do samej zawartości muzycznej, pierwszy album z udziałem narratora, który mi kompletnie nie siedzi. Sam styl i otoczka wyeksploatowane do dna lata temu przez KŁ0P0T i sorry, nawet Amen tu nie pomoże (oceniam całokształt)
Młemłemłemłeeeeeeeeeeeee
Wjechau kolejny singiel
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Po co ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
dobrze ze linka nie dales bo bym znow sie nabral i sprawdzil 
Światem kręcą pieniądze
Jak w polskim rapie jest pizda i w stanach w sumie też, to takie projekty typu album 2 raperów albo jakaś supergrupa + jeszcze może jeden producent całego albumu to jest jakiś powiew świeżości w rapie. Tu nie ma tragedii ,ale mogłoby być lepiej, np całość na jakichś trapowych bitach
- gods bidness
Słucham tego nowego singla, słucham jaka chujnia. Ale jak to chujnia? No chujnia, a zapomniałem, że tam jest jeszcze Kukon
aż wszedł jako gwóźdź programu do trumny.
Ale ten hitleroski refren spoko.
Ale ten hitleroski refren spoko.
https://www.skok.group/kto-jest-kto
typy naprawdę zajebały bio i CV każdej osoby umoczonej w jakikolwiek sposób w ten gównoprojekt tak, jakby składały wniosek o stypendium do Ministerstwa Kultury
zamaskowani undergroundowi kurwa the Residents, ale czytaj chłopku, że jest to rzecz najwyższej jakości dowieziona przez najbardziej uznanych pracowitych utalentowanych zasłużonych kowali polskiej kultury
uszaty to jest naprawdę wyższy poziom samouwielbienia
ciekawe, czy Foster myśli, że robi dobrze, czy przejebał grube hajsy na nieudanej trasie koncertowej i próbuje sobie dorobić
typy naprawdę zajebały bio i CV każdej osoby umoczonej w jakikolwiek sposób w ten gównoprojekt tak, jakby składały wniosek o stypendium do Ministerstwa Kultury
zamaskowani undergroundowi kurwa the Residents, ale czytaj chłopku, że jest to rzecz najwyższej jakości dowieziona przez najbardziej uznanych pracowitych utalentowanych zasłużonych kowali polskiej kultury
uszaty to jest naprawdę wyższy poziom samouwielbienia
ciekawe, czy Foster myśli, że robi dobrze, czy przejebał grube hajsy na nieudanej trasie koncertowej i próbuje sobie dorobić