VNM
- v3sp347ine
-
georgefloyd
Re: VNM
Rób tik toki, że raper który wydawał płytę w Def Jamie i nagrywał z Bonsonem i Ero JWP wyjebał Cię na siano i zaproponował, że ci obciągnie w ramach rewanżu by wyregulować dług. Powiedziałeś mu że niech już sobie wsadzi w dupe te siano bo zajmujesz się tym tym i tym ( pokazujesz swój produkt ) i reklama jak w mordę strzelił.
- igorzastyy
Jestem głodny muzyki i emocji od VNM
- TooMuchSmoke
Niestety, Tomek to ULTRA INTROWERTYK, wiec raczej się nie wyświetla ze swoimi emocjami publicznie (chyba ze postawisz mu 2 białe wina domowe wytrawne).
- Moltisanti
Az sobie wyobrażam te jego storki. 100% ze w pierwszy tydzien pracy w glovo fał zaliczyłby potrącenie pieszego, bycie potrąconym i wizyta na SOR, jaranie ziółka z klientem. "Przez ostatni tydzien pracy w glovo przeżyłem tyle co przez ostatnie dwa lata, pozdro Marcin wiem ze to czytasz, wszystko juz nagrane, to nie promocja plyty"
-
georgefloyd
- igorzastyy
To jest artyzm mający na celu wywołać w widzach napięcie seksualne, na widok kobiety bawiącej się mokrą muszelką, czy cel jest inny?
I jeszcze bedzie mogl tam na robocie rowerkiem smigac, same profity
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Przecież to są zwykłe głośniki 
Harman/Kardon Soundsticks
https://www.amazon.pl/Harman-Kardon-bez ... B00EC288K6
Harman/Kardon Soundsticks
Spoiler

Ostatnio zmieniony 12 cze 2026, 16:08 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- igorzastyy
Aż się przypomniał wers
Z rapu zarabiam uczciwie
Dopóki nie reklamuję kremu do wybielania... Natalia Siwiec
Z rapu zarabiam uczciwie
Dopóki nie reklamuję kremu do wybielania... Natalia Siwiec
Wygląda jak coś dla usera @SiNiBurak pisze: ↑12 cze 2026, 15:34 Przecież to są zwykłe głośniki
Harman/Kardon Soundstickshttps://www.amazon.pl/Harman-Kardon-bez ... B00EC288K6Spoiler
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
wątpię żeby ten gamoń przemyślał to na tyle, żeby wziąć szmal za stories z tym… czymś? przecież ten jego strumien świadomości jest bez większego zastanowienia postowany wiec pewnie po mieście robiac ruchy vnm znalazł się w jednym miejscu z ta laska i odruchowo (myslac ze to coś totalnie zajebistego) lub chcąc się przypucowac do typiary albo właśnie uważając się za main character zasiegowego rapera uwieczni jakie epic side questy czekają go na każdym kroku życia w wwa
jakkolwiek - te stories to przyklad bycia gamoniem niż jakiś zmysł do monetyzowania zasięgów
e; i zeby się tak nad nim nie znęcać codzień to spuentuje, ze jeszcze dzięki jakiemuś staremu lajkowi na fb wyświetlają mi się te jego wrzuty i no boze stary kurwa kon wrzuca takie głupoty pewnie na syndromie odstawiennym po tygodniowych kryształowych lotach przeżywając swoje odrodzenie, a pewnie jeszcze nadal odkurzajac po katach to przykry widok ale wiadomo, głupich nie sieją znajdź boga i odłącz się od internetu chłopie game over
jakkolwiek - te stories to przyklad bycia gamoniem niż jakiś zmysł do monetyzowania zasięgów
e; i zeby się tak nad nim nie znęcać codzień to spuentuje, ze jeszcze dzięki jakiemuś staremu lajkowi na fb wyświetlają mi się te jego wrzuty i no boze stary kurwa kon wrzuca takie głupoty pewnie na syndromie odstawiennym po tygodniowych kryształowych lotach przeżywając swoje odrodzenie, a pewnie jeszcze nadal odkurzajac po katach to przykry widok ale wiadomo, głupich nie sieją znajdź boga i odłącz się od internetu chłopie game over
Ostatnio zmieniony 12 cze 2026, 17:51 przez Mizter, łącznie zmieniany 1 raz.
#freefromage
- igorzastyy
Była aktorka z Klanu to teraz może będzie hydro-feministka XD
Justyna Górowska (ona/on) jest hydro-feministką i artystką performatywną zaangażowaną w interdyscyplinarne projekty na styku sztuki, technologii i aktywizmu społecznego. W 2017 roku przyjęła pseudonim WetMeWild, skupiając swoją pracę na wyzwaniach środowiskowych związanych z wodą i wykorzystując technologie AR i VR (rzeczywistość rozszerzona i wirtualna). Współpracuje z kolektywami takimi jak Nerdka oraz duetem cyber_nymphs (z Eweliną Jarosz), z którymi opublikowała Manifest Hidroseksualny w 2023 roku. Kieruje również i jest kuratorką projektu BHA (Blue Humanities Archive), internetowej platformy łączącej sztukę i edukację ekologiczną na temat wody. Jej prace były wystawiane w Berlinie, Dżakarcie, Warszawie i Nowym Jorku. W 2020 roku uzyskała tytuł doktora na Uniwersytecie Sztuki w Poznaniu.

.jpg)