Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- FruitOffTheWall
Re: Ekstraklasa
a ja mam wrażenie że Grzesia weźmie Śląsk Wrocław, ewentualnie korona jak im svetlin spierdoli. A ten Svetlin wgl przyjdzie do tego Lecha?
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
to skoro Piast się już rozpada - Patryka Dziczka brać, nk Jakubasowi, że to one man armyBisclavret pisze: ↑11 cze 2026, 11:17 Myślę że raczej w ciekawszych zawodników celują, zobaczymy co z tego wyjdzie. Niedługo chyba jakieś pierwsze konkrety będą
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dziczek przeciez podpisany w pogoni
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
i to już dawno, ale wtopa
- FruitOffTheWall
no jak pogoń ściągnie jeszcze np kerka to fajny środeczek
ps tam jeszcze uvelstad jest
ps tam jeszcze uvelstad jest
rip zioloziolo
co się Legii wylosowały mecze od połowy września do połowy listopada
Widzew, Jagiellonia, Wisła Kraków, Cracovia, Lech, Górnik, Raków
Widzew, Jagiellonia, Wisła Kraków, Cracovia, Lech, Górnik, Raków
Ta, wylosowało. Tam jest więcej założeń i warunków, niż faktycznej losowości. Znów te zestawy typu górnik, widzew, lech albo np rakow i jaga po sobie.
Już nie mogę się doczekać tego sezonu.
Już nie mogę się doczekać tego sezonu.
Jeszcze Misiura ma iść do Motoru za Stolarskiego, wszystko niemal klepnięte, spadek lublinian coraz pewniejszy
Oby Płocka też
Oby Płocka też
ale dymy, bo odchodzi tez prezes i chyba coś na stołku dyrektora sportowego nie ten tego, plus podpisali jakiegoś Chorwata, któremu się kontrakt kończy z Gorica (ale chyba nie doczytali, że miał umowę do 31.08, więc przyjdzie na siódmą kolejkę XD), pierwszy kawałek do spadku?
teraz będzie trzeba nienawidzić Motoru za misiurowy haramball, ciekawe kogo mu tam Jakubas narucha - bo się przecież Misiura zarzekał wielokrotnie, że woli grać ofensywnie, ale gra tak, jak może obecnym składem
Stolarski pewnie sobie w brodę pluje, że nie poszedł jednak do Krakowa, teraz w kolejce po kuroniuwe
teraz będzie trzeba nienawidzić Motoru za misiurowy haramball, ciekawe kogo mu tam Jakubas narucha - bo się przecież Misiura zarzekał wielokrotnie, że woli grać ofensywnie, ale gra tak, jak może obecnym składem
Stolarski pewnie sobie w brodę pluje, że nie poszedł jednak do Krakowa, teraz w kolejce po kuroniuwe
ale chujnia, ciekawe o co poszło ze Stolarskim, czyżby o transfery? swoją drogą ta ofensywna gra Motoru, wręcz polska tiki-taka momentami, to był największy atut tej ekipy w zeszłym sezonie i IMO nawet przy założeniu, że nastąpi zamiana trenera, to chyba dobrze byłoby kontynuować tę wizję rozwoju - no a gdzie z Misiurą 
ugułem coraz bliżej mi do narracji @eddy_wata, ale spokojnie
ugułem coraz bliżej mi do narracji @eddy_wata, ale spokojnie
może powrót pewnego portugalczyka na stare śmiecie co
chyba Jakubas akurat potrafił go trzymać w ryzach do pewnego stopnia i do pewego momentu więc może wyszłoby to Motorowi na lepsze niż romans z Misiurą
-
Bisclavret
Katastrofa, pojebało tego starego debila do reszty no i lecimy pozdro
Najlepsze że teraz trzeba transfery blokować bo dogadanych mieli piłkarzy a trzeba rugbystów
Najlepsze że teraz trzeba transfery blokować bo dogadanych mieli piłkarzy a trzeba rugbystów
O herve matthysa najprawdopodobniej którego jakubas nie chciał przedłużyć a MS okłamał go ze ede ma kontuzje i wystawił go aktywując klauzulę z minut
Przeciez stary sknerus simpowal do misiury od dawna i szukal zapewne pretekstu xD
-
Bisclavret
Simpowal ale myślałem że się po 0-4 wyleczył
A najgorsze ze stolarski nie popracuje w ekstraklasie nawet bo nie ma licencji i moze tylko dlatego ze z klubem zrobil awans
-
Bisclavret
Koralik to kiedyś wciskał jakubasowi tego nieudacznika nikoliciusa, możliwe że nawet dlatego poleciał Wlaźlik swoją drogą świetny DS. Już nam wystarczająco zaszkodził
Czy ktoś go weźmie tak od ręki to też ciekawe, sam Stolarski też ma na koncie kilka poważnych błędów które w bardziej medialnym klubie by były bardziej wyeksponowane, nie mam teraz czasu pisać ani w sumie nie chce tworzyć narracji że to co się stało to nie skandal i idiotyzm - to skandal i idiotyzm po prostu MS może być odrobinę mniej łakomym kaskiem niż się wszystkim wydaje
Finalnie pewnie zmieni Jopa w październiku
Dodano po 14 minutach 45 sekundach:
Jeszcze jakubas ma zapłacić za tego misiure 300 tys euro
albo on jest geniuszem i widzi więcej niż wszyscy (do cytowania to pisze jak już będziemy tym liderem) albo trzeba pisać kwity o ubezwłasnowolnienie
Może bo chyba dostał się na UEFA Pro i wtedy już normalnie mize pracować tak długo jak jest na kursie
Czy ktoś go weźmie tak od ręki to też ciekawe, sam Stolarski też ma na koncie kilka poważnych błędów które w bardziej medialnym klubie by były bardziej wyeksponowane, nie mam teraz czasu pisać ani w sumie nie chce tworzyć narracji że to co się stało to nie skandal i idiotyzm - to skandal i idiotyzm po prostu MS może być odrobinę mniej łakomym kaskiem niż się wszystkim wydaje
Finalnie pewnie zmieni Jopa w październiku
Dodano po 14 minutach 45 sekundach:
Jeszcze jakubas ma zapłacić za tego misiure 300 tys euro

-(1).gif)