Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Brytole rozpierdolili rynek transferowy i trzeba się z tym pogodzić, Forest nie zaakceptowało oferty City na 120mln funtów za Andersona za względu na strukturę bonusów.
Bernardo Silva do Realu, kontrakt 2+1
Dodano po 1 dniu 2 minutach 16 sekundach:
Here we go? Chyba by tak o nie postawili sobie
Dodano po 1 dniu 2 minutach 16 sekundach:
Here we go? Chyba by tak o nie postawili sobie
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Czyli Guardiol zostaje w City
kto by się tego spodziewał w pierwszym sezonie jak go chelsea kupiła
55 + 5 to uczciwa cena, będę tęsknił no ale to było nieuniknione
Zaskoczenie
szkoda że nie będzie Gvardiola, ale jednak dobre jajca. W ostatnich 3 tygodniach po esp twitterze latało sporo źródeł że Bernardo Silva i Cucu na 100% odchodzą do La Liga, pozostaje tylko kwestia czy Barcelona, czy Atleti, aż wjechało słynne here we go
Marc i tak nie rozwinął się aż tak jak myślałem, nawet jeśli w ostatnich latach jest dużo lepiej z ustawianiem się i grą 1 na 1 w obronie, ale nadal jest trochę chaotyczny i ta memicznosc zachowań max
. Mogę coś przekręcić, ale był jakiś mecz Chelsea, gdzie on w ciągu ostatnich 7-8 minut zrobił błazeński błąd w obronie, skasował gościa na pograniczu czerwonej, zaliczył udzial przy golu, zdobył kartkę na przeciwniku i nabrał sędziego na obrzydliwa symulke
boiskowe ADHD chłopa w pigułce
dziadkowi dobrze dygnął po wygranej drogą głosowania, i w sumie spoko że jednak da się robić transfery na życzenie trenera oraz dojrzałych piłkarzy, zamiast napierdalania wszystkiego w newgeny
pamiętam te wymianę zdań z 2022, jak prawie wszyscy krytykowali co to za wacka chelsea bierze za taki hajs.gambler pisze: ↑03 sie 2022, 23:54Mnie jeszcze bardziej dziwi że rynek potrzebował jego pozytywnej weryfikacji w Brighton, żeby wziąć go do TOP6. Nie ja wydaje te pieniądze i zarządzam tym biznesem, ale widząc jak on hasał w Getafe od linii do linii i jeździł z rywalami jak z gnojem, szczególnie grając na największych w Hiszpanii, spodziewałem się że on bezpośrednio wjedzie do jakiegoś Manchesteru United, czy Liverpoolu.
Był moment kiedy oczywistym się wydawało że Barca go przywróci mimo Alby, ale no tam nie ma nic oczywistego.
Najlepszy steal - ziomo ma 24 lata i nadal spore pole rozwoju, a jeżeli sumy prawdziwe to będzie drugi najdroższy hiszpański pilkarz (pierwszy nadal Kepa Arrizabalaga)
Marc i tak nie rozwinął się aż tak jak myślałem, nawet jeśli w ostatnich latach jest dużo lepiej z ustawianiem się i grą 1 na 1 w obronie, ale nadal jest trochę chaotyczny i ta memicznosc zachowań max
dziadkowi dobrze dygnął po wygranej drogą głosowania, i w sumie spoko że jednak da się robić transfery na życzenie trenera oraz dojrzałych piłkarzy, zamiast napierdalania wszystkiego w newgeny
yer a wizard, Harry
- scam_sakawa
No Cucu ma mecze, gdzie zaliczy asystę i lata w polu karnym jak napastnik, a są też takie, gdzie robi szkolne babole i wygląda jak debil, a nie piłkarz, co trzyma poziom.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Bernardo Silva oficjalnie
Spoiler
Ale mnie te cwele skupujące każdego możliwego zawodnika irytują, życzę wyjebania się w lidze 
bez kitu Wieczystą pojebało i wciąga kumpla Haalanda z Rumunii, kiedy to się w końcu skończy
carreas niby do chelsea za 50 xd
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
nawet nie wiem co napisać, praktycznie już był w Newcastle, pół plotki nie było o Live a tu nagle deal done
Oficjalnie: Ibrahima Konaté piłkarzem Realu Madryt!
Solidnie mi kopara opadła z transferem Hellebranda do Korony
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
A Świderski do Widzewa? Chyba, że już było tu wrzucane, ale nie widzę ani tu ani w temacie o Ekstraklasie