EBK - Eastern Block Klan (Enzo)
- TooMuchSmoke
Re: EBK - Eastern Block Klan (Enzo)
bez szalu ten gruzin, wtórnie się robi juz na maksa
i standardowe pytanie: o chuj chodzi z tym tytułem? xd
Ziomuś od zabójstwa na nowym świecie, o którym się dziki pozytywnie wypowiadał w podcaście, został skazany na 25 lat.
W którym odcinku i w której minucie?
Ten najmłodszy z nich dostał 7 lat i beka, bo jak go szukali to zatrzymali jego starszego brata poszukiwanego listem gończym do odsiadki dwóch lat za pobicie. Jak weszli do mieszkania to znaleźli kilogram fety, mefedrony i zioło, więc pewnie porównywalny wyrok dostał
Ten najmłodszy z nich dostał 7 lat i beka, bo jak go szukali to zatrzymali jego starszego brata poszukiwanego listem gończym do odsiadki dwóch lat za pobicie. Jak weszli do mieszkania to znaleźli kilogram fety, mefedrony i zioło, więc pewnie porównywalny wyrok dostał
- kaczuholek
odcinek 3. 1:23:12 timestamp. długo o nim pierdolili
edit: aż sobie odpaliłem, bardziej mocny monolog dzikiego
ale nawet ciekawy. "wygląda że gościa... no źle to brzmi ale go kurwa zabił". oglądałbym dzikiego w roli anny marii wesołowskiej
edit: aż sobie odpaliłem, bardziej mocny monolog dzikiego
- cloud
- chmura
macie link od razu, po kliknięciu przekieruje was do tej części rozmowy
https://www.rp.pl/prawo-karne/art445901 ... -wiezienia
https://www.rp.pl/prawo-karne/art445901 ... -wiezienia
-
nescafeklasyg
"Nie byłem świadomy jaką krzywdę można zrobić nożem"

Dzięki za podesłanie, dobry monolog grubego
^^ zaśmiane z nafasa
takie właśnie myślenie mają imigranci z krajów najgorszego sortu
^^ zaśmiane z nafasa
- Moltisanti
Ten gruby strasznie zjebana persona. Dorosły chłop, niegłupi, ale podnieca się jak dziecko ze zna tego i tamtego, śledź to dobra mordka (dla swoich szympansow, wiadomo), a w ogole to niefortunnie wyszło że jego przyjaciel zabił typa. Koleś tam siedzi jak na szpilkach żeby wysprzeglic sie kogo to nie zna i chyba taki jest cel tego podkastu 
No, dobrze to ująłeś, komiczna postać i niezła plotkara. I to pierdolenie na około żeby nadać tym wypowiedziom jakiekolwiek znamiona głębi. On se chyba obrał za cel żeby z tej dwójki wypadać jako ten elokwentny, ale im więcej słucham tego frajerskiego pierdolenia tym więcej nabieram sympatii do nafasa
Gdyby ten podcast robił Nafas z kimś innym miałby tyle samo lub więcej wyświetleń. Gdyby gruby robił ten podcast z kim innym, to by mieli max 200.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- FruitOffTheWall
Gruby jest spoko
Dziki props
Dziki props
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Też go lubię, dobrze się dobrali w tym podcaście, na pierwszych odcinkach zabierał więcej czasu antenowego nie dając Nafasowi dojść do słowa, ale z czasem się ogarnął
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- TooMuchSmoke
Nie da się tego na dłuższa metę oglądać, jak ktoś uważa ze gruby to niegłupi gosc to
2 łebki bez grama wiedzy i edukacji podejmują tematy, ktorych nie rozumieją i łapią się na oślep jakichś teorii spiskowych i skrótów z nagłówków foliarskich artykułów - analiza holokausty (a właściwie zanegowanie obozów śmierci) była za mocna jak dla mnie, po tym przestałem nawet wyrywkowo oglądać xd jedynie shorty jakieś czasami z anegdotami-plotkami odpalę jak gdzieś wyskoczą
-
nescafeklasyg
Ja wczoraj odpaliłem to pierwszy raz, ten fragment z linka powyżej i mnie rozjebało jak ten łysy rozwlekał tę opowieść o swoim ziomeczku co zabił typa przy tym w przeciągu 5 minut chyba z 6 albo 7 razy podkreślał że był to MOCNY ZAWODNIK, na deser jak ciapak wyjebał hasłem o nożu to mówie pierdole wyłączam to.Za dużo tych gangsterskich podcastów jest, wszyscy niby pierdolą jak druid uliczny jakie to życie gangstera jest przejebane, ryzykowne i małolaty nie idźcie w to nigdy ale aż wylewa się z nich to chore podniecenie tym klimatem i taka prawda.
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
- Moltisanti
Apropos mądrosci to nafasa to tekst z 1:32:10 brzmi jak z jakiejs komedii wycięty
"Przypadek, zdarza sie" rzucone w kontekście calej tej sytuacji
"Przypadek, zdarza sie" rzucone w kontekście calej tej sytuacji
- TooMuchSmoke
Coś ucichł content z francuskiej puchy, czyżby panowie mieli tam zostać na dłużej? Ciekawe ile Nafas wytrzyma, mam wrażenie ze on chętnie by odbił od ulicy na rzecz podróży, jedzenia w knajpach i frexowania się na ig, ale Enziak go ciągnie w dół
Ostatnio zmieniony 12 cze 2026, 6:54 przez TooMuchSmoke, łącznie zmieniany 1 raz.
-
resurrection
To prawda, że Enzo go ciągnie w tę stronę, ale myślę, że on sam widzi, jak to nakręca małolatów online --> jest z tego siano, więc chuj tam
nawalil sie i zamordowal niewinnego czlowieka w bramie no ale zdarza sie kurde fajaMoltisanti pisze: ↑11 cze 2026, 9:37 "Przypadek, zdarza sie" rzucone w kontekście calej tej sytuacji
ciekawe czy mundial na francuskiej puszce leci zwlaszcza ze iraq sie zakwalifikowal i jeszcze dwoch grajkow z ekstraklasy
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji

-(1).gif)