Jestem w Tajlandii u samego Boga / Tanie żarcie i brudna woda / Idzie wariatka o długich nogach / Szkoda tylko, że ma hot-doga / Dawaj mała ja mam king-konga / Anakonda zbada cię jak sonda / Ona mówi mi, lej do środka / Patrzę na nią, głupia gąska.
Jestem w Tajlandii u samego Boga / Tanie żarcie i brudna woda / Idzie wariatka o długich nogach / Szkoda tylko, że ma hot-doga / Dawaj mała ja mam king-konga / Anakonda zbada cię jak sonda / Ona mówi mi, lej do środka / Patrzę na nią, głupia gąska.
jeszcze w takich formach nie bylo
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa
Słyszeliście co Major w najnowszym numerze zarapował?
Pierwszy w Polsce coming out? Czy jak się jest tym aktywnie ruchającym a nie biernym to się nie liczy?
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv. FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Burak pisze: ↑10 cze 2026, 22:35Jestem w Tajlandii u samego Boga / Tanie żarcie i brudna woda / Idzie wariatka o długich nogach / Szkoda tylko, że ma hot-doga / Dawaj mała ja mam king-konga / Anakonda zbada cię jak sonda / Ona mówi mi, lej do środka / Patrzę na nią, głupia gąska.
o kurwa gdzie tak nawinal? ja slyszalem tylko Jestem w Tajlandii u samego Boga / Tanie żarcie i brudna woda / Idzie wariatka o długich nogach / Szkoda tylko, że ma hot-doga / Dawaj mała ja mam king-konga / Anakonda zbada cię jak sonda / Ona mówi mi, lej do środka / Patrzę na nią, głupia gąska.
Dodano po 4 minutach 59 sekundach:
LECIMY
Dodano po 59 sekundach:
hahah co gosc nawinal
sory skreslam zeby nie spoilerowac wam
baqlashan pisze: ↑05 lut 2026, 20:38
normalizowanie ruchania transów to jest ogólnie ciekawy case. pamiętam jak wchodziły te guczi torebki na zachodzie to wtedy polska ulica się śmiała że niezłe pedalskie gówno i dalej klasycznie w kołczanach. za parę lat to był już największy krzyk mody na ulicy i chodniku. może podobnie będzie z ruchaniem transów. ja wysiadam.
jajca pisze: ↑16 maja 2024, 17:04
za te punkty na kurniku trzeba dusić ofiary
klip do piosenki w ktorej Major SPZ nawinal Jestem w Tajlandii u samego Boga / Tanie żarcie i brudna woda / Idzie wariatka o długich nogach / Szkoda tylko, że ma hot-doga / Dawaj mała ja mam king-konga / Anakonda zbada cię jak sonda / Ona mówi mi, lej do środka / Patrzę na nią, głupia gąska.
ten gosc w 0:19 nawinal Jestem w Tajlandii u samego Boga / Tanie żarcie i brudna woda / Idzie wariatka o długich nogach / Szkoda tylko, że ma hot-doga / Dawaj mała ja mam king-konga / Anakonda zbada cię jak sonda / Ona mówi mi, lej do środka / Patrzę na nią, głupia gąska.
kiedy ktos pomysli zeby zrobic supergrupe major x diho x cypis x dawid obserwator przeciez to by zarobilo miliardy zlotych
lygrys pisze: ↑30 sty 2024, 14:01
Dzisiaj biję psa penisem po czole
Numery nikt, nanana, plyta nielegal.. kto by pomyślal że to pójdzie aż tak w złą stronę tak patrząc na cały polski rap, czy jest większy upadek od tego?